Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Package is in the mail on its way to you
van pár nsr-es a városban, környékén szerintük 3-4 mp körül van százon... én inkább nem szóltam olyankor egy szót se... 6-7 reálisabb.
Mondtam már rengetegszer. Gyárilag nyitott OLASZ verzió. Gramm fojtás sincs benne, nem otthon lett kiszedegetve. Az áttétel a 14/36 ha jól tudom. Annyi előnyöm van, hogy az arrow dob miatt bizonyára jobban szeret pörögni. Gyári dobbal azt se tudom, hogy megy a moci, mert úgy összesen 4km-t mentem vele. Azt is az utcában Amúgy kb. így néz ki egyes fokozatok max. sebessége:
1:50, 2:80, 3:110, 4:~135, 5:~150, 6:passz. A kerekített értékek, azért csak kerekítettek, mert azokat ki se pörgettem 11-ig. Az első 3 tuti adat, a 4. is már ilyen 130 körül 10 E.
Lesz majd on-board vidim ha mindenigaz, ott majd kiderült.
Ja a 100-as sprint meg kb. 7sec.
Hali
Jah köszi jó volt, nem gáz egyébként majd legközelebb
6. 9600 - 150? a tiéd aztán tud valamit. az enyém ugyanilyen kondíciók mellett 130 körül produkál, de mondjuk talán nem is 9500 hanem inkább 8500, vagy ilyesmi, de akkor se menne 150-et. az áttételben rejlik a tudása vagy mi?
hátra nincs sajna, hátra led-es van, de azt nem tudtam szerezni. külföldi oldalról lehetne rendelni, de a külföldi csomagokkal elég balszerencsés vagyok, meg máe sokáig nem is fogok nsr-ezni, szóval én már nemhiszem hogy foglalkozok a dologgal.

ma feladom az izzókat akkor.
és ilyen hátra is van amúgy?
egy pár jöhet előre 1400-ért
címet küldök emilben
Ez mondjuk nem xenon, és nem kék, annál inkább halogén, és fehér
1400/pár?
nekem döntésben a sztender szabott határt
egyébként nagyon kiülni nem szeretek valamiért mintha nem érezném annyira a motort úgy.
jaja szépen dönt
Angol, közép, írásbeli.

A végét nem néztem ma meg a mocinak, de egy olyan adatot tudok, hogy 6. 9500-nék 150 és még menne simán. (kb. 10-11 ig elpörögne szerintem, de a héten kiderül)

Amúgy meg jók a képeitek a pályán. Simonak külön grat a kiülős, döntögetős képekhez! Nagyon zsír Én nem merem így dönteni a mocit, féltem.
Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa izzó? az milyen?
ilyenhez volt szerencsém nekem is... nem Jog hanem Mint személyében... gyűrű magas fordulaton eltörött úgy keveredett hogy megakasztotta a dugót, a hajtókar meg úgy gondolta ő nem szorul meg nah :D
egyébként ez is ilyen?
"Azt tudod, hogy ezek KGST "xenon hatású" izzók sz..rt sem érnek?!

Egy közönséges izzó, bevonva hőálló kékes festékkel, Ami kiszűri a fehér fény nem is kis részét, és sokkal kevesebb fény jut ki az izzó üvegbúrája alól.

Amiért ugyanolyan fényesnek látod, netán fényesebbnek, annak az az oka, hogy sötétben a retina sokkal érzékenyebb lesz a kék fényre, és jobban szúrja. Magyarán ha szemből belenézel, akkor egy kékes fényű izzó jobban vakít, jobban zavar.

Viszont ami a tárgyakról visszaverődő fényt illeti, az jóval kevesebb, mint egy nappali fehér fényhez közelebb álló normál izzónak. A fehér fény minden színről jól visszaverődik, míg a kékes színű fény egy priosas felületről alig jön vissza pl. (Próbáld ki, hogy mennyit látsz a pirospöttyös labdából fehér, és kék izzóval...)

Perszesokan veszik és használják ezeket az izzókat, mert ugye jobban néz ki a járgány, ha xenonnak látszó lámpája van.
De én betiltanám a forgalmazásukat, és a használatát!"(szayerg az r125 lámpája kapcsán)

bár végülis mind1,mert nem szoktam éjszaka motorozni,nem amiatt kell
mondj egy árat a párra.
latom jo volt a buli hivtam a fonokot de nem vette a telefont:-(bocsi
Ezt a marék "maradékot" emlékbe kaptam meg még maradt egy marékkal a blokkban meg beleépülve a hengerbe...
Meg van még itt egy kép, amit el sem hittem volna, ha nem látom a saját szememmel. Ez egy Jog-nak a dugójából maradt. Egyszerűen felrobbant.... Ilyet még nem láttam. Hogy mitől? kitudja. De elég érdekes, nem?
előző hsz-mben a képek
a képek nem a legjobbak, már eléggé siettem, mert villogott a fényképező hogy le van merülve
és kapok is?
szerintem hivatalos. műszaki szempontjából majd megmondom a jövő héten, mert kedden viszem műszakira.
egyszóval még lehet belőle használható műszerfalat csinálni.
Hát annyi hogy a hőfokmérő üvege be van törve, meg itt ott el van repedve a közepe. Képet majd csinálok róla. Ja meg még annyi hogy a kilóméteróra távolságmérője nem működik, meg van buherálva, lehet meg lehetne csinálni, de én már nem foglalkozom vele.
A műszerfal nagyon totálkár?Képed esetleg nincs róla?lLehet érdekelne!
jaja 1000 a 20 perc,5000 az egész napos!