1.:nyugodtan hívhatsz itt is Gegének
2.:jobban vagyunk?talán te jobban vagy döntve,de rólam annyi látszik h állok a pálya közepén,csak a legfantáziadúsabb emberek gondolhatják h meccseltünk egyet
a kérdés csak az h tényleg le tudja e forogni 6.ban a 12ezret.mert ha igen,akkor lehetséges.
enyém valami 135öt megy 9ezernél,és utána már lassan vége is.full gázon olyan 9500at forog 6ban.bár annyira hosszu egyenesben nem probáltam még.
Nem voltam lekezelő egyáltalán. Kérdeztem azt is. Mondtam, hogy nem bunkózok senkivel csak úgy, max. ha beszólnak. Peace and love!
Meglett a nyelvvizsgáááááááám Jippi (tudom h leszarjátok de én msot örülök :DDDDDD )
szerintem jó bele, mert ugyanúgy két izzó kell bele, azért vettem 25/25W-osat és 35/35w-osat. képet dobok róla ok? Én ezt használom egy ideje, és sztem jobban világít mint a sima izzó.
úgy tudom az én gépembe is(körlámpás) 12v-os 25/25w-os Ba20d foglalatú izzó kell,nemde?
mert ha az említett halogén izzó jó lenne bele,akkor talán összejöhetne ez az apro üzlet
A következő alkatrészeim kerültek eladósorba:
-tank
-első telók: 1 pár marzocchi(ez csak sárvédővel együtt eladó)
1 pár gyári showa
meg van egy teljesen szétszerelt kupac, alkatrésznek eladó
-központi teló
-hátsó lengőkar szilentekkel
-segédváz
-nyereg(teljesen sértetlen)
-kormánycsuták
-két nyereg alatti idom
-hátsó sárvédő
-hűtő
-első lábtartók konzollal együtt
-hátsó lábtartók konzollal együtt
-fejidomtartó konzol
-hátsó lámpakonzol ép izzókkal
-légbeömlőnél lévő cső+kis 3szög
-power alkatrészek
-kilóméteróra-meghajtás alkatrészek
-hűtővízbeöntő kupakkal
-kuplungkonzol karral együtt
-kuplungbovden
-nyeregzár
-elsőlábtartókn
ál lévő műanyagok (2 pár)
-műszerfalon lévő szivacs
-légszűrőház légszűrővel együtt természetesen
-összetört műszerfal, a mérőórák sértetlenek, izzók, kábelek jók szintén
-lengőkart takaró műanyag
-folytatlanhoz lévő fúvókaszett+tömítésgarnitúra bontatlan csomagolásban egyenesen a Dell'orto-tól
-25/25W 12V Ba20d-s halogén izzók
Ezek mind macskalámpás Nsr-ből való cuccok, 2003-as, 97-es, 98-as, 93-as évjáratokból válogatva, de ha jól tudom akkor akármelyik macskalámpással kompatibilisek.
Érdeklődni itt vagy e-mail-ben.
a dobot ne mert az nagyon csúnya lesz. utána. az enyém amikor ki lett égetve, le lett róla vágva az a krómozott lemez, és utána meg vissza lett hegesztve.
170?12e?az derék.enyémnek jó a 140 is végnek
habár több apró dolog javítható még rajta,pl kipuff égetés,gyertya stb.
egyébként a kipuff égetésről jut eszembe h most a dobot (is) komolyan perzselővel égessem?nem jön le róla a króm(vagy akármi)?mert annyit nem ér meg sztem.
Van az a nagyon ronggyá tört Nsr, aminek a földi maradványait egy móri srác árulja. Jó ideig itt is hirdette őket az aprók között a srác. Na szóval ő írta mail-ben hogy a tankot, meg a nyereg alatti két idomot Abonyba adta el. Ilyen nsr-ről van szó (pl) Csak a két dom a nyereg alatt fehér volt, a tank meg kék.
2.:jobban vagyunk?talán te jobban vagy döntve,de rólam annyi látszik h állok a pálya közepén,csak a legfantáziadúsabb emberek gondolhatják h meccseltünk egyet
enyém valami 135öt megy 9ezernél,és utána már lassan vége is.full gázon olyan 9500at forog 6ban.bár annyira hosszu egyenesben nem probáltam még.
Meglett a nyelvvizsgáááááááám Jippi (tudom h leszarjátok de én msot örülök :DDDDDD )
(rendőr,műszaki stb)
kép jöhet
mert ha az említett halogén izzó jó lenne bele,akkor talán összejöhetne ez az apro üzlet
-tank
-első telók: 1 pár marzocchi(ez csak sárvédővel együtt eladó)
1 pár gyári showa
meg van egy teljesen szétszerelt kupac, alkatrésznek eladó
-központi teló
-hátsó lengőkar szilentekkel
-segédváz
-nyereg(teljesen sértetlen)
-kormánycsuták
-két nyereg alatti idom
-hátsó sárvédő
-hűtő
-első lábtartók konzollal együtt
-hátsó lábtartók konzollal együtt
-fejidomtartó konzol
-hátsó lámpakonzol ép izzókkal
-légbeömlőnél lévő cső+kis 3szög
-power alkatrészek
-kilóméteróra-meghajtás alkatrészek
-hűtővízbeöntő kupakkal
-kuplungkonzol karral együtt
-kuplungbovden
-nyeregzár
-elsőlábtartókn
ál lévő műanyagok (2 pár)
-műszerfalon lévő szivacs
-légszűrőház légszűrővel együtt természetesen
-összetört műszerfal, a mérőórák sértetlenek, izzók, kábelek jók szintén
-lengőkart takaró műanyag
-folytatlanhoz lévő fúvókaszett+tömítésgarnitúra bontatlan csomagolásban egyenesen a Dell'orto-tól
-25/25W 12V Ba20d-s halogén izzók
Ezek mind macskalámpás Nsr-ből való cuccok, 2003-as, 97-es, 98-as, 93-as évjáratokból válogatva, de ha jól tudom akkor akármelyik macskalámpással kompatibilisek.
Érdeklődni itt vagy e-mail-ben.
habár több apró dolog javítható még rajta,pl kipuff égetés,gyertya stb.
egyébként a kipuff égetésről jut eszembe h most a dobot (is) komolyan perzselővel égessem?nem jön le róla a króm(vagy akármi)?mert annyit nem ér meg sztem.
ammá' messze van
még kakucsra sem bírtuk rászánni magunkat