Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs kedvedet jönni valamelyik hétvégén?mondjuk a jöv hétvégén menni kecskemétre?Ott is van egy nagyon fasza teknikás gokartpálya!Valakinek lene kedve jönni?Jó lenne nyomni egyet
ja és nem fogjátok elhinni,mióta megtisztitottam a gyertyát lett egyszer 4,5ös meg egyszer 4,3as(!) fogyasztásom,sőt pályázásra is csak 5,8 l jött ki!
"jók ezek a kis NSR-ecskék!"
jók bizony...íme a bizonyíték:(sárgával Szimo,ezüst cbf:haver,másik nsr-rel jómagam)
nem tom ki vett honnan veszed,hogy vett valaki? Nevet nem tudsz?vagy milyen színű mocira vették?
Amugy képzeljétek mi történt ma velem...megyek-mendegélek az NSR-el,és egyszercsak elkezd fulladozni a motor(tartalékon voltam már),szal nyilvánvaló volt számomra,hogy elfogyott a benzin!Gondoltam ráadom teljesen a szivatot,és még gurolok pár 100 m-t utána tolom!Tudjátok mennyit mentem el simán csak szivatóval? Kb 1,5 km-re volt a MOL,odáig elmentem leállitottam,de rájöttem,hogy nincs nálam pénz...beinditottam, hazamentem,hoztam pár ezret,visszaindultam,és a kút-tol kb 200 m-re csak hörgött,de még 1-esben birtam vele menni, néha-néha elkapott kis naftát,de a kuttol kb 10 méterre végleg leált!Jah és a kuttol a házunk kb 1,8 km-re van oda-vissza!
Szal összegezve,kb 3,3 km-t mentem ugy hogy ha visszaengedtem volna a szivatót,akkor leált volna!Nem tom honnan vett még benzint,de elég volt! Hát ezért is jók ezek a kis NSR-ecskék!
Még egy élménnyel gazdagodtunk!
Gondoltam megosztom veletek...ugyis olyan kihalt a fórum...és aki nem hiszi,járjon utána
Akkor javíts ki ha tévedek, nem kell egyből parasztnak lenni. Én is tévedhetek...
A hatso futomu nekemis alithato volt.
Akkor ozd ki a Hondasokat, hogy szar motort csinaltak! Azt se tudod miket beszelsz!
Elől is gázos? Olyanról nem is tudok...
Hirtelen nem találtam jobbat
Estét!
Érdekelne,hogy mi lehet a baja a motornak,ha 25-35 km után felmelegszik,és leáll.125-ös poweres motor,lehetne NST,TZR,RS vagy bármi.Ha jól tudom,ez pont egy Mito,de olvastam már több motornál is ezt... Ilyenkor mi romlik el benne?Elektronika? És mennyibe lehetne a javítás?Megéri ilyen motort venni?
ezen a képen mondjuk pont nem látszik
állítható futómű alatt nem azt kell érteni hogy egy anyát tekergetsz a rugón, azzal sokat nem érsz. SP kiviteleken pl RS Sp, Mito Sp alatt is elöl-hátul gázos teló van, gondolom az NSR Sp-n is. Igazi ritkaságok ezek a kivitelek
valaki rakott már nsr-re bukogombát?egyáltalán megoldható?
nagyon tetszett a mai "pályázás" viszont ha többször elmegyek benne van a pakliban egy perec
bár annyira nem hinném h nagy károk lennének csuszáskor h megérje
Persze.
állítható a hátsó futómű?
Allitható futómű? Gondolom elől, mert a hátsó alapból is állítható. Ezt akkor irigyelném, ha pályáznék vele stb.
Módosított cdi? Gondolom tovább engedi pörgetni. Ez még erősebb henger esetében nem valami jó....szal nem nagyon kéne. Pörög eleget. Gyári sportrendszer....tökmindegy. Arrow akkor is jobb.
Erősebb henger viszont már kéne Bár gondolom megbízhatóság rovására megy. Szóval annyit lehet nem ér. Nem 125-ös mocin akarom kiélni száguldozó vágyaimat.
De holnap azért megyek bemérem magam maxon GPS-sel Eredményeket megosztom majd veletek!
Scottpeter vagy Karakter nemtudod hogy ki vett abonyban macskára való tankot? ha igen akkor mennyiért?
Mennyi balfasz ember van..

Mostanaban Bravokat nezegetem azt hulyegyerek meg a motorba 80w90 es valtoolajat tett azt csodalkozott, hogy megallt horvat fele a sztradan! Mar semmin nem lepodok meg amugy..
Allithato futomu, modositott cdi, gyarilag sport rendszer, erosebb henger.
NEM HISZEM HOGY RA EREK MA.
somorjan van full magyar uzlet ha akarod el megyek veled.
Unatkoztam Na jó nem. Hetente egyszer tuti megnézem
Gyönyörű egy ilyen motoron az a rugdosó...na mindegy. Enyémben sincs fojtás, magyarul ugyanaz, csak nekem nem áll ki az idom előtt egy dárda. Így is alig férek el rajta néha Az állapota viszont tényleg gyatra.
amint látom akkor ezek szerint nem csak én szoktam csekkolni az éppen aktuális felhozatalt.
moker!
akkor tudsz jönni ma?