Hát ebbe aztán semmi sport elektronika nincsen. Az egyetlen modifikáció az, hogy ugye nincsen benne önindító (azért sport verzió mert lehet tologatni vagy rugdosni ha nem indul) nomeg egy folytás sincs benne. Gyárilag ugyan így nézett ki, de ezzel már bukovári lehetet mert át van dukkózva. Gyárilag rózsaszín csíkok voltak benne alul meg elöl az nsr felirat alol, ami ezen ugye hiányzik.
Gyerekek! Áruljátok már el nekem, hogy ez a motor mért SP? Azért mert nincs rajta egy 50 dekás önindító? Meg ebbe milyen az elektronika?
Ha valaki tud róla valamit, kifejthetné bővebben, elolvasnám.
ja tudom csak most 2 különböző gondolat keveredett és nem lett érthető.szóval nem tudom h betét vagy ferodol legyen,és cégre vagyok kíváncsi h ki csinál ilyet győrben.bár talán google a barátom
ezt nem szerelők csinálják :-) fogod a kis fékbetétet beviszed az első céghez aki csinál ilyet (száz százalék hogy Győrben is van) és megmondják menyiért dobnak rá új ferodolt.
baszki de ramaty gumim van hátul
mentem egy kört vele és siralmasan csuszott,pedig hideg sincs.nem is döntöttem a gépet már ment ki alólam
ja de nem is panaszkodni járok ide mindig,a lényegre török:
aki mondta a ferodolozást (bocs h nem emléxem névre) nem tudja h Győrben van-e ilyen lehetőség valahol?
habár szerintem ha Csabszi(csanaki profi szerelő,csak már nem foglalkozik 2 ütemmel) elvállalná(mivel a féknél nem érdekes h 2 v 4 ütem) oda vinném.
Pestről mennyi lehet a díj amég megküldik előre hátra a betétet?
ja és Simo már vok msn-en.
Ha valaki tud róla valamit, kifejthetné bővebben, elolvasnám.
mentem egy kört vele és siralmasan csuszott,pedig hideg sincs.nem is döntöttem a gépet már ment ki alólam
ja de nem is panaszkodni járok ide mindig,a lényegre török:
aki mondta a ferodolozást (bocs h nem emléxem névre) nem tudja h Győrben van-e ilyen lehetőség valahol?
habár szerintem ha Csabszi(csanaki profi szerelő,csak már nem foglalkozik 2 ütemmel) elvállalná(mivel a féknél nem érdekes h 2 v 4 ütem) oda vinném.
Pestről mennyi lehet a díj amég megküldik előre hátra a betétet?
ja és Simo már vok msn-en.
Ingyen?! Tejóég ! Megőrülnék ha télleg ingyen mehetnénk , egyébként üdv Moker !
pályadíj hány korona?
(számom 1ébként 0630/531-hatvanegy-99)