jah meg az 1. sárvédő 4 felfogatási pontjából 2nél elszakadt a műanyag(már így vettem).
azt ha tud valaki rávalót,szólhat(bár nem tudom mennyire lehet ugyanarra a színre fújni minta alapján)
nekem pénzbe ami a legtöbb az az 1.-2. gummacsere,meg a betét e-h is egy tizes,meg hát sok aproság van ami pénzben nem is sok,viszont munkában annál több.és igazából csak 1x akarom szétszedni,az meg majd télen lesz valamikor.
viszont az oldalidom több helyen javított,meg van ahol kicsit repedt stb,bár egyenlőre nem olyan rossz,de ha akadna egy pár oldalso idom jo áron lehet be kéne ruháznom rá.meg ami zavar h eláll kicsit az 1ik idom,mert nincs rajt olyan pöcök ami odafogja(a tank bal oldalán).
aztán szerintem csak én akarok túl precíz lenni,de szeretném ha egyszer üres lenne a "tennivalok" listám.ami 2ütem esetén szinte lehetetlen persze.
más:ha lefujtam a láncot tegnap és 50-60km-t mentem esőben utána,meg ma lemostam akkor fujjam újra?
igazából én még elég szép réteget látok rajta,nem hinném h újra kell.
nem tudsz valamit a dunaszerdahelyi gokartpályáról?főleg az ára érdekelne,gondoltam hátha jártál már arra
(kicsit megkésve igaz )
Milyen biciklivel közledsz mostanában? Én hamarosan cserélem az NSR-t egy F4-re. 2001-2 körüli évjáratra.
Üdv.: Gina
piros-neon zöld-ezüst-fehér-narancs színekben
postaköltség 2db felett ingyenes
azt ha tud valaki rávalót,szólhat(bár nem tudom mennyire lehet ugyanarra a színre fújni minta alapján)
viszont az oldalidom több helyen javított,meg van ahol kicsit repedt stb,bár egyenlőre nem olyan rossz,de ha akadna egy pár oldalso idom jo áron lehet be kéne ruháznom rá.meg ami zavar h eláll kicsit az 1ik idom,mert nincs rajt olyan pöcök ami odafogja(a tank bal oldalán).
aztán szerintem csak én akarok túl precíz lenni,de szeretném ha egyszer üres lenne a "tennivalok" listám.ami 2ütem esetén szinte lehetetlen persze.
más:ha lefujtam a láncot tegnap és 50-60km-t mentem esőben utána,meg ma lemostam akkor fujjam újra?
igazából én még elég szép réteget látok rajta,nem hinném h újra kell.