Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lenyeg hogy en tudom mi a szitu.En mar kinottem ebböl latom te meg nem.Ugyanolyan barom maradtal.
ahogy erzed kispara .
persze hogy tudok tolem kb 15kmre van.Ismerem a fonokot ugyhogy ingyenis bemehettek csak idopontot kell megdumalni amugy naon jo palya.
1es "emberek" idejárnak hazudni...
moker125!
nem tudsz valamit a dunaszerdahelyi gokartpályáról?főleg az ára érdekelne,gondoltam hátha jártál már arra
vegyél fel msn-re
Hat most eladtam minden mocimat tesom 600rrjevel jarok .Talan most nyar vegen osszejon egy hayabusa .De el is adom csak uzleti fogasnak kell .
csőváz megkaptad a levelem?
(kicsit megkésve igaz )
nekem küldhetnél 2 csomag pirosat. címem küldjem e-mail-ben vagy jó lesz itt is?
haho,

Milyen biciklivel közledsz mostanában? Én hamarosan cserélem az NSR-t egy F4-re. 2001-2 körüli évjáratra.
Szia! rendben köxi a hétvégén lehet benézek előtte felhívlak a megadott telszámon!
Üdv.: Gina
Regen voltam erre!Mi a szitu veletek skacok?
Valaki nem tudja a dunaszerdahelyi gokartpálya árát?meg hogy euro,korona vagy forint is jó-e?
Csaoo megvagyok! Nyaron nem sokat voltam gep kozelben forumon meg annal ritkabban! Majd dumalunk!
az én biciklimbe is ugyanez kell, és ugyanezen az áron szereztem be, ezek jóklesznek
Csá szoktalak látni Fehérgyarmaton! Ha még mindig nem jó a mocid hozd be hozzán bátyám ránéz ért hozzá!
leveszik a méretet és új ferodol réteget ragasztanak a helyére... általában mindenhol csinálnak... az országban
egyrészt nem tudom mi az amit írtál,csak sejtem,másrészt nem tudom csinálnak e ilyet a környékünkön.
olcsón is ki lehet hozni én felferodoroztattam a hátsót olcsóbb és semmi különbség meg annak amugy is kisebb az igénybevétele.. szal nekem bevált
msn-re vegyél fel
igen fényvisszaverős 9mm széles
fényvisszaverős?milyen széles?
Kiváló minőségű olasz felnicsíkok csak 1000Ft-ért
piros-neon zöld-ezüst-fehér-narancs színekben
postaköltség 2db felett ingyenes
jah meg az 1. sárvédő 4 felfogatási pontjából 2nél elszakadt a műanyag(már így vettem).
azt ha tud valaki rávalót,szólhat(bár nem tudom mennyire lehet ugyanarra a színre fújni minta alapján)
nekem pénzbe ami a legtöbb az az 1.-2. gummacsere,meg a betét e-h is egy tizes,meg hát sok aproság van ami pénzben nem is sok,viszont munkában annál több.és igazából csak 1x akarom szétszedni,az meg majd télen lesz valamikor.
viszont az oldalidom több helyen javított,meg van ahol kicsit repedt stb,bár egyenlőre nem olyan rossz,de ha akadna egy pár oldalso idom jo áron lehet be kéne ruháznom rá.meg ami zavar h eláll kicsit az 1ik idom,mert nincs rajt olyan pöcök ami odafogja(a tank bal oldalán).
aztán szerintem csak én akarok túl precíz lenni,de szeretném ha egyszer üres lenne a "tennivalok" listám.ami 2ütem esetén szinte lehetetlen persze.
más:ha lefujtam a láncot tegnap és 50-60km-t mentem esőben utána,meg ma lemostam akkor fujjam újra?
igazából én még elég szép réteget látok rajta,nem hinném h újra kell.