Egy kis figyelmet kérnék!Fontos bejelentést szeretnék tenni!
Örömmel tudatom mindenkivel hogy a mai napon 5,41 liter üzemanyagot fogyasztott 119 km-en.Igen jól hallottátok.5,41!
Virágokat az öltözőbe.
Asszem megyek is megünnepelem.
nem tudom milyen isteni csoda történt itt...a tempo olyan volt mint máskor,sőt még szeles is volt inkább odafele,visszafele mire hátszél lett volna szélcsend lett.
délelőtt kiszedtem a gyertyát,megpucováltam,bár elég szépen nézett ki,ezen felül láncot huztam,váltoolajat töltöttem és kb ennyi.valószínű h leginkább ezek közül a gyertyának van köze hozzá,bár nem értem akkor sem az összefüggést.mindenesetre szépen ment,mintha könnyebben is ment volna mint eddig,bár lehet ezt csak én képzelem hozzá
HONDA-The power of dreams
Hali
Nem én hanem fater írt neki de inkább ne is kérdezd hogy mit . Én az egészet csak később tudtam meg mikor mesélte hogy mit írt, meg hogy mit írt neki vissza .
jah de én is küldtem már el egy gyereket a ....ba , szeretem az ilyen irigyeket nagyon...
Hát figy nem az én 5letem volt mondom, a hirdetést se én tettem fel hanem apám, aztán ő akarta így valamiért , sztem 125/50-ként jobb volt na mind1.
Hát arról meg hogy mindenki látja, h 125-ös meg annyit hogy nemrég írt valami írtó okos kölök hogy vegyük már tudomásul hogy 50-es motorban nincs power szelep , nagyon szakember lehet hogy ha nem bír megkülönböztetni egy 50-t , egy 125-től
még pontosan nem tudom,már csak azért sem agyaltam rajta mert egyrészt 20-30% esélyt látok rá,másrészt még csak aug vége van.
1ébként ha összejönne akkor valami 4 ütem 4 v 600as.('90es évek közepéről,végéről)
valami olyan is szóbejöhet h törött de javíthato vagy külföldről behozott,főleg ha találnék egy cbr600f-et esetleg.
de reálisan nézve kétlem h összejön,majd meglátom mennyibe kerül az egyetemei életem.
bár szülők mondták mikor nsr-t akartam h ha megtartom az mz-t tavaszig akkor segítenek egy 600asba.
viszont nem tartottam meg,így nem tudom h még mindig érvényben van-e.persze igazából nem szívesen fogadnám el,mert akkor már nem (csak) az enyém
kérdés:
ez a fékbetét jó elvileg,ugye?
" Lucas Standard fékbetét hátsó (azonosító: MCB623LF)
* Hátsó fékbetét, általános utcai motorozáshoz ajánlott, kerámia alapra sütve a hőátvitel csökkentése érdekében.
* A termék ára: 4760,- Forint / garn"
" Lucas Standard betét első (azonosító: MCB557)
* Általános utcai motorozáshoz ajánlott, kerámia alapra sütve a hőátvitel csökkentése érdekében.
* A termék ára: 5450,- Forint / garn
* A kért mennyiség: garn, "
mert ezt ajánlja a nagyvas
(egész pontosan 125 nsr 125f rjc22 (1990-)-ekre jó,enyém elvileg ide tartozik.
hello NSResek !
van számotokra egy eladó garnitúra gumim. Rsen ment 200-300km-t szóval 90%-os bőven. Az ár alku képes ! http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha igen,akkor kell 1 belevaló izzó,a kérdés h milyen való bele.