Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali. érdekel valakit bontott NSR125R?
abban nem vagyok olyan biztos, mert szombaton felhívtam, hogy kérjek tőle egy képet e-mail-ben, és azt mondta hogy akkor tesz fel egyet a motor.hu-ra
Ha levedted róla ami kell,én még akkor is vevő leszek rá!Szerintem megtisztelhetnél azzal,hogy nekem szolsz először,ha tuladsz rajta!Komolyan modnom!Szolj,ha eladod!Egyben is érdekel!
mindenképpen megérte, merhát ott vannak a kerekek bidgestone gumikkal, fékrendszerek, nyereg, központi teló, első telók, stb, stb. semmiképpen nem lesz belőle motor mert a váz nagyon odavan, csúnyán szét van vagdosva, a váz már csak nehezéknek lesz jó . de sok cuccot fel is fogok használni.
Sziasztok
Hát srácok asszem nagy élménnyel gazdagodtam ma is .Hungaroringen voltunk a motoros akadémián, aztán mivel nem NSR-el menem hanem faterral egy motoron kaptam gixer haccázat . Mehetünk egy jó pár kört magán a pályán is assem talán 7-t , de nem tuti . Dehogy mit megy ez a gép nagyon állat , le se szálltam volna róla Nagyon böszme volt. Teszek be róla egypár képet BYE !
Ui.: a gumiról a képek a "pályázás" után készültek !
Megyek!
van rajta egy nagyon ronda festés, meg a váz össze van vagdosva tényleg ahogy mondtad, azért, mert egy 250-es nsr blokkot akartak belefabrikálni, csak nem jött össze sehogy sem. majd adok el cuccokat róla, ha végignéztem hogy mi kell róla nekem.
29 750?
Max akkor nem érte meg nagyon, ha váz haljott vagy törött. De még akkor is alkatrésznek, vagy donornak tökéletes! Pályamotornak meg egyenesen fenomenális. De lesz még ebből motor, remélem
Ezt is nekem köszönheted!Mert azért vald be,ha nem látsz képet róla akkor,nem hivod fel ilyen hamar!Mert a képet az én kérésemre csinálta!Szivesen
Tudod mennyire elbaszta a napomat,hogy eladta...pedig holnap mentem volna érte
Héhé hé ne cigánykodjunk. 29 500? Na?
Hol is volt hírdetve? Milyen évjárat? Valamit lehet tudni róla? Nagyon fos állapotban van?
ki ad érte 30 at?
télleg nagy mákos voltál..a srác nem volt tisztába a moci értékével?VAgy nagyon analfabéta volt?Nem kérdezted,hogy mi történt a mocival?a multjárol nem mondott semmit?Meg miért lett levágva a blokktarto rész a vázról?Nem adsz el róla cuccokat?Érdekelne egyben az egész is!
nem, mert egy csomó cucc nagyon fasza rajta, és pakolom át az enyémre. nem is alkudoztam. de azért jó ár volt érte nem? akkor is pont hívták amikor felraktuk az utánfutóra, onnan gondolom, hogy mondta a srác: "pont most viszik el..."
Adok érte 29-et! Nana?! Túllicitálom Zolit! :D
pedig először csak az első sárvédőt akartam megvenni, aztán végül elhatároztam magam. de ameddig ott voltam, kb ketten hívták, meg azt mondta hogy, előtte is rengetegen. tök mákos vagyok tényleg, mert kb péntek óta van fent a hírdetés, és csak hétfőre tudtam fuvart szervezni és így is összejött. azt még hozzáteszem hogy kb 50x hívtam hogy megvan-e még.
Na ez egy kitűnő kiindulási alap replika készítésnek És nem is lehetetlen
Én tudom!28000-ért!Mult héten irtam a srácnak e-mailt,hogy csináljon képeket,mert csak egy üres hirdetés volt,és hétvégén meloztam...ezért nem tudtam felhivni!Ma meg mikor hivtam a srácot hogy mennék érte,mondta hogy fél óra mulva ott van érte valaki!De nem hittem volna hogy te vagy az...Nem adod tovább?Megveszem
Köszönöm! Nagyon vigyázok rá
Kéne valami tőke, hogy vegyek mást. De nincs. Ha tehetném úgy cisnálnám mint szaboatika meg pár ember. Venném-adnám a mocikat.

Ilyenkor mindig névre írjátok a mocikat és így is nyertek?
Áááááááá 28 ért most mondta Zoli. Beszarok........mákos áááááááá
Figyelj, minden kreativitás kérdése. Balkezes vagyok, tehát kreatív Amúgy meg ha ezért vettél fel msn-re már leírom itt (amúgy visszaigazoltalak) : ez az egész festés cucc sok mindentől függ. 1, festő ismerős? festék minősége? metál, göngyház, sima? maszekban csinálja? munkaidőban talán? kamrában vagy fészerben?
2, dekor: helytől függ...minőség. Az se mindegy. Ár eltérő ezért nem mondok semmit. Ami itt megy a "motormatricák" fóumba, az kész rablás már elnézést. Matricákat ki teszi fel? Ti? Akkor 0 forint. Türelmes meló, nem tesz jót, ha remeg a kezed...Dekoros teheti fel, órabérben, ami nem olcsó. Nyugodtan számolhatsz pár óra munkát. (a miénk ~12 óra volt.) A dekorosnak meg annyira nem is érdeke, hogy tökéletes legyen. Mi mindent szimmetrikusan csináltunk.
Összegezve pénzügyileg: ismerősökkel, otthoni matricázással, nem feltétlen rossz minőségben alsóhangon 50-60 E forint. Ez szerintem lehetetlen. A felső határ lehet akár a csillagos ég, de ha úgy nézzük, hogy festő, munkaidőben, dekoros teszi a matricákat, lehet 150 E is lazán.
Arról még nem is írtam, hogy nekem felül is van lakkréteg. Így még akkor se jönne le a matrica, ha sterimóznám. De ilyet persze nem teszek
Még valami?
Meg tudjátok saccolni hogy mennyiért vettem?
Akkor most veszel egy másik macskát?

Télleg nem tud valaki vmi nagyon lelakottat?Körlámpás-macska akármilyen!60000 Ft-ig!