Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah és munkámat tekintve én is nyomtatókat javítok se alkoholista nem vagyok se csöves és nem is leszek az sajnálom ez van... mellékállásnak is gyatra lenne? Hát istenem én örülök hogy van munkám.
Köszi nem kell a figyelmeztetésed ... több dolgot átéltem mint a nálam kétszer idősebbek, az hogy velem van-e bajod engem hidegen hagy de ha olyat mondanak a szemembe, hogy nyalom valaki seggét még nem hagytam szó nélkül, igaz te csak írtad... egy internetes forumra... peace
hogy rámozdultatok a témára
A másik moci milyen?
képesmotor.hu-n de igazábol egy kép van fenn róla és a müszaki leírások vannak leírva, álapot stb.
Melyik oldalon hírdeted? A körlámpás tuti nem kell. Azt hittem macska. Azt már ismerem mint a tenyerem, kívül meg azért belül is. (bár kop-kop-kop nekem ott nem sok mindent kell csinálni )
ez a moci körlámpás és kivan vonva a forgalombol. JA MEG MOST HIRDETEM AZT IS AMIT HASZNÁLOK. CSAK AZ JÓ PASZBAN VAN MEG FORGALOMBAN IS VAN
Adatlapom. A motor macskafejű, vagy körlámpás? 92, elég erős a gyanú h körlámpás.....az nem az én világom, meg már régi egy csöppet....bár lehet h csak a forgalmiban van 92...
mit értesz az alatt hogy macska?
Ezt Te egyedül művelted a gumikkal? Ha igen, akkor ticcelet!
Az nem macska, az már akkor nem nagyon a világom, azokat nem ismerem
ja és 92-es évjárat
Nem tűnik rossznak. Ha Zoli nem vevő rá, akkor még írhatsz majd valamit. Esetleg egy árat még megnéznék. évjárattól függetlenül, így blokk nélkül vagy mi, 100 fölött nem nagyon érne... bár attól függ. Így látatlanba nem akarok butaságokat írni.
ja és 92-es évjárat
az a hejzet hogy én megcsuktam a mocim és hoztam egy dugóhibás komplett mocit alkatrésznek, és sokminden átkerült a másikba. a motorja müködéséhez végeredményben henger dugó kéne mer szar a nikoszilozás már. meg csapágyazni kéne stb. ami még van : kerekek, első tárcsa,központi teló hüttő, karbi,váz, villamosság ( cdi kivétel meg a müszerfal) stb. szal van sok apróság
Évjárat? Macska? Blokk, váz, kerekek megvan? Ár? Akkor érdekel, ha mindaz megvan, amitől még működőképes.
Sajnos nincs blokkom, szóval nekem az is fontos azért.
szét van burítva de sok értékes cumó van rajta
képet sajnos most nemtok. de van msn-em ha érdekel vvalami
Egy képet azért mutatsz?
felvettelek msn-re
Küld el a számod e-mailen,vagy msnem megdumálunk mindent,és felhivlak!
KÉPETKÉPETKÉPET! Engem igen ha úgy van
hello
engem érdekel!Képeket tudsz küldeni e-mailen?Vagy van msn-em is!
Itt az msn,és az e-mail címem is egyben:karakter01@citromail.hu

Válaszolj mindenképpen
én már csütörtökön irtam neki!Ugyanis akkor tette fel a hirdetést...és én minden nap megnézem a képesmotort,motor.hu-t,hasznaltautot-t!És akkor láttam először irtam is neki...

mind1..azért szolj lécci ha tuladsz rajta!ÉRdekel egyben is!
Még így is ha olcsón adsz ki alkatrészeket kijön majdnem 60-70 ezer forint. És még akkor nem is adsz drágán semmit. A váz....hát az sajnálatos.....de legalább vastelepen sokat kapsz érte ha más nem jön össze. 10 kiló alu...5 ezer forintot ha kapsz akkor sokat mondtam Bár egy ilyen igazi kincs.....gyárilag tuti több mint 2 kiló