Isten ments! 4 hónapos győnyörű festést miért bántanék? Gyönyörű még mind a mai napig, rengetegen nézik meg, motorszakértők főleg.
Másik motort pofoznék ki. (ezért is gondolkodtam azon, hogy eladjam, de végül marad )
itt nem írnak árat,és holnap már nem leszek netközelben h tudjak velük emilezni,szal ma elkéne küldenem a rendelést,amihez viszont nem ártana tudnom h kb mennyi pénz...
szal nem tudjátok véletlenül?
Simo90 most hallom találkoztál haverral a ringen
22-én nem tom mikor érek haza,de délutánra megprobálok beütemezni 1 cseszneket.aztán majd meglátjuk sikerül-e.
feltéve ha neked is jó
Láttam, hogy felvettél, de még én sem láttalak fennt. Még szerencse, hogy Csaba beírt, mert majdnem elküldtelek.....már volt ilyen. Egy csávó felvett, majmolni akart, azzal a lendülettel le is tiltommal a rákba.
A többi meg már nem fórumtéma. Amúgy a tél folyamán újabb replikát akarok készíteni, és a Hannspree-t néztem ki. Szóval találd ki mit akarsz (Bár a választék határtalan...)
Sztem te félreértetted. Nem kéket akarok, sem ugyanilyen matricákat. Csak ahonnan vette a matricákat gondolom másfélék is vannak, és legalább tudom h mien árban. Csak énis vmilyen versenyfestést akarok vagy nemtom vmi jót
Szerintem ilyet nem illik, mert ha valaki leutánozná az én motoromat, akkor azt annyira megutálnám, hogy az csak na, nem hogy még megkérdezi, hogy hol csinálta meg mennyiért...
Helló CBRacing. Csak azt akarom h nekem is lehetséges h lesz olyan NSRem mint a tied, gyári feketében. Mennyibe lenne szted olyasmi színre lefújni? Neked mennyibe volt? És matricákat hol szerezted? Mert vmi ilyesmi matricákat akarok majd énis. Felvettelek msn re de nem láttalak fenn. Üdv
Védted, nem is írtam le, hogy seggnyaló lennél. Csak figyelmeztettelek, hogy elég rossz emberekkel barátkozol.
Tudtam volna csúnyábbat is írni, szóval veled semmi bajom
Másik motort pofoznék ki. (ezért is gondolkodtam azon, hogy eladjam, de végül marad )
szal nem tudjátok véletlenül?
22-én nem tom mikor érek haza,de délutánra megprobálok beütemezni 1 cseszneket.aztán majd meglátjuk sikerül-e.
feltéve ha neked is jó
(és milyen kell?)
'92es évjárat
Eladó a képen látható NSR felnik! Ha valakit érdekel, akkor írhat e-mailt, vagy ide a fórumba!
A többi meg már nem fórumtéma. Amúgy a tél folyamán újabb replikát akarok készíteni, és a Hannspree-t néztem ki. Szóval találd ki mit akarsz (Bár a választék határtalan...)
Tudtam volna csúnyábbat is írni, szóval veled semmi bajom