Hát öcsém...gratulálok. Sokra vitted az életben. Nyomtatókat javítasz Most komolyan.....ez mellékállásnak is gyatra, nem hogy főállásnak . Az ilyenekből lesznek az alkoholista csövesek, akiket én fogok eltartani az adómból!
Miből lenne a motorom? Áruljam a testem? Nem...tanulok! Azért, hogy majd én is vehessek a fiamnak motort. Nem csak úgy kaptam, most is épp betonozok kint. Amúgy meg nemtudom, miért rám vagy mérges, mert engem szeretnek a szüleim. Dolgozz még pár évet és talán majd lehetsz Te a tulaja az NSR-emnek, és akkor már rád fognak irigykedni Amúgy nem sok embernek kéne erről beszámolnom, főleg Neked nem. Szerintem húzd meg magad, még nem mindenki utál Amúgy meg menj át az RS vagy Mito fórumba. Ott valószínű másnap meg is ölnek páran. Ne itt emberkedj
nem értem parát...hogy mit keres fórumon... Ha jól tudom ide olyan emberek járnak be akiknek van nsr-e Mert leirni énis lebirom hogyezem,meg azom van...egy képet szerintem sok mindenki szeretne látni para...vagy parázol a véleményektől:
na újra itthon.végre
kicsit beleolvasgattam ebbe-abba és valaki kérdezte h megoldodott-e a problémám,már ami a tank alján lévő 2 liter "felhasználhatatlan" benzint illeti.
Válasz:nem.egyenlőre nincs időm foglalkozni vele,viszont ugy néz ki ha megjövök gólyatáborból akkor sulikezdésig szinte minden időmet a motornak szentelhetem,szóval majd akkorra várható a megoldás.
több dologra is gondoltam,kíváncsi vagyok h mi lesz,de lehet h csak a koszhoz van köze.
nem jön valaki 22.-e után valamerre a környékről?
Anyám, ti betegek vagytok! Ki a faszt érdekel, hogy ki mennyiért adja a motorját? Nem mind1? Fogalkozzon mindenki a saját dolgaival. Mindenre lehet vevő találni. Igaz tényleg nem ér annyit, de lehet rá vevőt találni, mindig lesznek olyan hülyék akik megveszik! Pl. a zsír új aprilia rs 125 hol ér 1,3 milliót? Na őket mért nem szidjátok aki olyat vesz? naaa? Menjetek az RS fórumba és ott szidjátok azokat aki olyat vesz. Szánalmasak vagytok!
Anyáztam? Seggnyalóztam?...nem! Megjegyeztem, hogy nem kéne védened a kis pajtásodat. Szerinted nem ér meg annyit. Szerintem ne védd. Ok nélkül támadt hátba. Nem szoktam senkivel se szívózni csak úgy. De szólj ha nem így látod!? Mert szerintem nem én kezdtem el "faszkalap, gecizni" stb.
Semmi bajom veled, mielőtt félreértenéd, még csak nem is szídtalak. Ha ez jött le, akkor olvasd el mégegyszer.
Jóéjt, széles utat.
a stílus és a hangnem minősíti az embert... én látod még itt is megadom a tisztelet másoknak nem anyázok nem seggnyalózok, csak sajnos a virtuális térben amikor az ember egy álnév mögé bújva írogat túl könnyen heveskedik, én annyit írtam szerintem nem ér meg ennyit... te válaszoltál ugy ahogy... széles utat gumifákat olcsó benzint ennek ellenére
Te meg Ádám, mielőtt fényesre nyalnád kisparéj fenekét leírok neked egy-két dolgot.
A motor fekete volt gyári szinében és 2003-as, nem mellékesen magyarországi. Miért írnék mást? Forgalmiban úgyis kiderül mi az igazság. Ha ilyen ügyes vagy, miért nem csinálsz valami jó kis airbrush festést? Szerintem egy igényes munka nem kevés pénzbe kerülne. Mert ugyebár nem mindenki tud festeni.
Ha megnézted a piacot, akkor észrevehetted, hogy: volt fent több 2003-as is, ami 600 fölött volt. Km több, gyári állapotban. Mint írtam, rengeteg cucc van rajta. Gumi vadi új, rajta az arrow cső, ami nem mellékesen már 90 ruppó. Hol járunk? már 700 ++.....festésről nem is beszéltünk. Az, hogy mi mennyiért oldottuk meg, mellékes. Ha most Te is meg akarnád csinálni erős 100 rugó közelében jártál. Gyári színkód alapján kevert metál fény plusz réteg lakk a matricákra (ami még a gyárin sincs). Nem hasamra csaptam. Dekor is több napig készült. Szerinted ez mennyi lenne? 2 ezer forint? +markolat, +ezüst színű felnik, +tankpad, +új gumik és amit még elfelejtettem. Hol járunk? 800?
Maradjunk annyiban, hogy nem sok NSR van így rendben az országban. Az, hogy nekem mennyit ér, megint más tészta. Amúgy meg......el tudtam volna adni 700 ban kápéért, de nem adtam. Még egy évig megtartom és vigyázok rá, ahogy csak tudok.
Amúgy meg nem tudom, mi jogon kezded itt terjeszteni vakvilágba a hülyeségeid. Semmi alapod, hogy kérdőre vonj. Demokrácia van. Ha 2 milliót kérek érte, 2 milliót kérek érte. Ezen gondolkozz el. Egy gyári Nsr (ami lehet még fojtott stb) 650 E akkor ez alsóhangon lehetne 750 E (irányáron).
Na csókollak téged is!
Felidegesítettelek bubi? Nyugodj meg, semmibaj.....majd kapsz szép kis zsírkrétát. Amúgy megtanulhatnál már írni igazán....bár nem is tudom miért vártam el többet egy nyomtatószerelőtől.
Hallod öcsém, rossz emberrrel kezdtél. Szállj le rólam és én se foglak csesztetni. Dugdosd az ujjad a seggedbe, vagy tegyél amit akarsz, de ne velem szórakozz. Én addig is őrzöm a "házt"
ez igaz annyit ér amennyit adnak érte... de valljuk be őszintén... 2003-as lenne? és a festés miatt érne ennyit? háááááááááát, összetudok hozni olyan festést meg airbrusholást amilyet csak akarok , szerintem sok... sőt tényleg sok
De amit ki akartam hozni ez nem egy 600-as motor és sose lesz egyenértékű velük semmilyen téren... én is hajtok egy nsr-t meg volt pár kis csettegő 125-ösöm de egy VFR egy GSXR vagy CBR nyomába se ér semmilyen téren.
Mer lenne sokk? Full realis ar ilyen festes mellett.. 97-98 as mocik meg azert kerulnek ennyibe mert nem kell sokmindenkinek, inkabb hozzatesz meg es vesz egy 03-04 korulit jobb designal. Amugy meg minden annyit er amennyit adnak ert..
750 ezer szerintem egy kicsit sok(k)... én 97-es gixereket nézek 7-800 ezer körül gyári állapotúak karcolások nélkül... multkor honda szalonba mentem be 98-as cbr pikk pakk kis gépezet sürgősen 780.000 kp-ban alku nélkül
Van neki motorja, vagy lopta valahonnan. Egy biztos: Parlagi László urat félreértettük. Itt csak adja a kemény csávót, de legbelül egy giga nagy buzi. Hát nem megható a kiscsíra iwiw-je? Ez a szép idézet:
"A család, ami többet ér, mint bármelyik barát,Aki kifordul, a vérem engem el nem árul, ide mindig jöhetek, vakon bízhatok,Színtiszta szeretet az, amit itt kapok, amíg le nem győz engem a világ.."
Valószínű ezen midig sírva fakad.
A motorja is.....hát gyönyörű. Az a szín kiemeli a személyiségét. Lila motor? Jeee A honda jel is "kicsit" hülyén áll. De nembaj...a Laci rendelkezik ferde hajlamokkal. Ebben semmi gond sincs Lezli, majd kinövöd!
Hát nekem ez a nagy büdös kékség nagyon tetszik. CBR Racingnek csak gratulálni tudok ahhoz hogy van egy ilyen jó hondája és hogy ilyen szépen bánik vele.
Miből lenne a motorom? Áruljam a testem? Nem...tanulok! Azért, hogy majd én is vehessek a fiamnak motort. Nem csak úgy kaptam, most is épp betonozok kint. Amúgy meg nemtudom, miért rám vagy mérges, mert engem szeretnek a szüleim. Dolgozz még pár évet és talán majd lehetsz Te a tulaja az NSR-emnek, és akkor már rád fognak irigykedni Amúgy nem sok embernek kéne erről beszámolnom, főleg Neked nem. Szerintem húzd meg magad, még nem mindenki utál Amúgy meg menj át az RS vagy Mito fórumba. Ott valószínű másnap meg is ölnek páran. Ne itt emberkedj