Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumi valakinek?
öööö nem vettem Am már a KTM-re nem kell!
mivan gyerek kabátra meg kesztyüre futotta de cipőre már nem?
mito és nsr pöppet se nagy gép de hogy mi a különbség? hát a felfogatási pontjaik meg gondolom a rezo méretezése se tök ugyanaz bár ugyanaz a gila 1-2-es henger van rajt szal nagyon nem különbözik abban se
Nem vagyok jártas a nagygépekben még. Kérlek segitsetek abban, hogy mi a kulonbseg a cagiva és az nsr között? MI a más a kipuffancsukban?
Előre is köszi.
Valaki tud jó áron NSR-t? 125ccm-est,rendszámmal.
sziasztok!lenne egy kérdésem mert még nemvagyok nagyon otthon a témában.. hát elsőkeréken gurulást gyakorolom..és néha elcsuszik az elsőkerék néha meg nem de többször csuszik el...és ezt hogylehet küszöbölni vagy mi? segitsetek lécci:P
17 colos a kerék a gumi ami kell rá az meg 130/70 x 17
változatlanul szükségem lenne a hátsó kerék méretre:D:) gyorsan plíííz
változatlanul szükségem lenne egy elsősárvédőre! ha valaki időközben szert tett egyre, és eladná az légyszi szóljon!
ez így igaz
nem ott vettem.
a jobboldalival
ez macskához való, de ha nem akkor valaki javítson ki, de sztem nem ugyanolyan kell a két típushoz(macska-körlámpás).
én tudom, hogy hol lehet találni egy teljesen zsír lámpát. kakasdon a twin motors-nál. tök fasza kis bontó, csak az a baj, hogy 500 ccm fölött bontanak, tehát nekem nem tudtak segíteni, de pont volt egy lámpa meg egy fejidomtartó konzol.
mintha ikrek lennének! de hol a rendszám?
nem móron vetted véletlenül?
Ja és Nsr-re mekkora hátsó gumi is kell elfelejtettem és nincs itthon a motor pedig venni kell
Gyerekek beszarás öreganyám ilyetszól "annyira féltelek az utakon annyi motoros baleset van a sok hülye autós mindig fellöki őket " tanul! :D:)
köszi , de úgy tudom, hogy 89-91 ig gyártották
"Honda anyagminőségről" jobb ha nem beszélünk... tudnék mesélni
ha rendszeresen karba van tartva akkor nincs vele gond!