Értem..Nekem mindegy melyik lenne.
Csak legyen rendszámos,és ha lehet,akkor ne legyen összetörve.A körlámpás szebben néz ki,mint az Apriliától a sima AF1,szerintem.
Csak sajnos nehéz találni rendazámosan Hondát.Mindenki 50-esként használja,és nekem az úgy nem jó.Aki rendszámosan adja el,az szerintem sokat kér egy kb 15 éves motorért.
Szokták írni,hogy "Honda minőség".Ez mit takar?Eléggé megbízható az NSR?Nincs túl gyakran hibája?
Köszi.Remélem,megtudok valamit.
A régihez könnyebb hozzájutni,és olcsóbb is..
Egyenlőre azt sem tudom,milyen motorban gondolkozzak.
Honda NSR,Yamaha TZR ezek előrébb vannak a sorban,de van itt még Aprilia is... Bár a japán motorokat többre tartják,talán én is.
Na,köcslönvettem egy képet Kisparától. :D
Olyan est érdekelne,ha mind a két NSR ccm-es lenne.
Mi a különbség közöttük,az évjáraton,és a lámpán kívül?
Melyikkel járna jobban az ember?
Engem egy ilyen NSR érdekelne!Amit éppen neonoznak. :D Meg pár apróság róla..Fogyasztás,sebesség,egyéb költségei és érdemes-e NSR-t venni?(akár a körlámpásat is)
Ez esetleg passzol hozzá. Bár aszsem 91 es ből maradt vissza, de egy próbát megérhet. http://www.vatera.hu/honda_nsr...
Adam: az egész motort mennyiért hozod el nekem?:D xD
háát bontótól függ...
Idomokat egybe ugyse találsz...csak itt-ott...mondjuk vaterán is szoktak néha cuccok lenni!
A lámpa olyan 20-30 ezer...idomok kb 30-40...+még az ilyen kis konzolok ide-oda...hát durván egy 100-as..persze kifoghatsz olcsobb alkatrészeket is,és joval olcsobb lesz!Meg ahogy mondtam fejidomtartó konzolt én azt tudok adni neked,mert azom van!de többet dob szerintem az értékén ha macska jóval
Először is kell egy másik fejidomtartó konzol neked,arra már rámegy a lámpa,fejidomplexi,km/h!Az oldalidomokhoz kell kisebb távtartók a vázra!Lámpát lesz szerintem necces találnod Én is felhivtam legalább 15 bontót,de csak az egyikben volt!Szal nézzé utána faszán a bontósszámoknak töltsd fel a telod 5000-el és hivj-hivj-hivj
Annyiban tudok segíteni,hogy van egy fejidomtartó konzolom,azt eladhatom ha érdekel!
vee rubber 100-as gumi 2000ft
continental conti twist 130-as(nagyon jó szinte új 4-5mm) 5000Ft