Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne bassz föl hogy neked megint másik nsred van
Kössz szépen, akkor ez lesz!
karaktert kérdezd ő nagyobb szakember ilyen téren
Egy helyen dolgozok vele szólj ha segítség kell
Jó ötlet Vagy követem és ha leáll vhova leveszem a motorjáról
pl elkéred kisparától
Az enyémet kéne megcsinálni olyanra mint a kisparáé. Honnan lehetne oldalidomot szerezni meg fejidomot?
motul 5100 10W40
ami nekem legjobban bejött: félszintetikus 10W40-es sima motor oil
Hali!
NSRbe milyen váltóolajat érdemes rakni? Nézem most az www.olajshop.hu -t rendelek pár dolgot, csak nemtudom milyen olajat kén venni a váltóba.
Előre is köszi!
mutáns egy nsr lenne hogy nézne má ki
de mért akarod te anyira ráerőltetni a macskalámpás idomot a körlámpáséra? egyszerűbb ha veszel egy macskalámpást oszt csá.
a tiedről ne is beszéljünk...
Nem hiszem hogy rámennének!De mondjuk egy macskalámpás fejidomtartó konzolját valahogy fölhajligatod a mocira,akkor már a lámpa,meg a két fejidomnak megvan a helye,Az oldalidomnak meg csinálsz fémfüleket a lyukakhoz,ha kell!
Nekem van egy fejidomtartó konzolom,ha érdekel!
pffffff!kösz mester kiis szállok a forumól!jóidulattal!pffff
hát ezt jó roszul tudod. 89-92-ig voltak körlámpások és annak az idomja csak arra jó. a macskalámpásé meg csak a macskalámpásra. a két váznak meg köze nincs egymáshoz max a lengővilla meg a telószárak ugyanazok kis jóindulattal.
Üdv!A kérdésem a következő lenne:én ugy tudom,hogy 89-a körlámpásig a váz ugyanaz,amik uttánna jöttek ki ha jól tudom macskalámpás szoval a körlámpás utánni nsr idomok felmennének-e a körlámpásra?
az a raidenes egy hulladék fék sincs rajt meg nyikorog is
na milyenek a vasak?
Mint írtam, GYÁRI gumi. (Pirelli MT 75) De akkor leírom a méreteket.
Első: 100/ 80 profilmélység: ~3mm
Hátsó: 130/ 70 profilmélység: ~ 2,8mm
Százalékot nem írok neked, mert marhaság az egész. De ha így kéred, hát legyen. Egy új gumi profilmélysége 6mm. Tehát: első gumi: 50%-os
Hátsó gumi: 47%-os.
Előre közlöm! Ezek használt gumik. Az első szépen kopott, ahogy elnézem rengeteget elmegy még. A hátsóval fékezgettek, de mivel kemény mint a kő, ezért még elmegy egy ideig. Az ára tükrözi is az állapotát.
Egyebet nem tudok mondani...
helló CBRacing!
léci küld el a gumi méreteket
meg hány százalékos kb.
helló köszi!
Jah, vagy úgy...világos.
atika199@freemail.hu
2500 ért odaadom
nem motorral voltam
most mentem volna oda hozzád "héé láttam a motorodat a sportmotoron"