Motor matricák készítését vállalok!
Néhány képet mellékeltem mintaként......
Akit érdekel az írjon egy emailt vagy vegyen fel msn-re ott megbeszéljük a méreteket,igényeket stb....
e-mail: gabee1204@freemail.hu ..........msn ugyan az
Helló
Nem érdekel vkit Honda NSR 125 alkatrészek? Van komplett blokk henger hibás, dugó nincs. Gyújtás:10e, Önindító:10e, Főtengely(10ezer km es, semmi lógás):10e, váltóalkatrészek, fogaskerekek. blokház. Egybe az egész 18ezer FT(fix)!Sürgős
Ez egy bontott órábol van!A műanyag burkolat elvan törve,de az óráknak semmi bajuk!A km órábol hiányzik a napi számláló,de a fordulatmérő,meg minden megvan!Magát a hőfokmérőt 6000-ért odaadom,9000-ért az egészet!
Nekem van 4 db!Bontatlan hondás csomagolásban! Mikor vettem a törött idomokat,a srác adta hozzájuk,meg gyári indexeket is!De nem tettem fel se az indexeket,se azokat a szegecseket!
Az enyém is raiden volt,de mostmár macskalámpás!Minden felfogatás ugyan az!Fejidomtartó-konzol kell majd neked,fejidom,oldalidom!Meg az oldalidomra felfogató konzolok oldalra!Lámpatest!Bontókban nézz szét ezek után!De fejidomtartó konzolt én is tudok neked eladni,ha kell!
Robogó után?
Hát persze , nsr azér inkább motor , meg ezen még meg lehet tanulni váltogatni meg iylenek, mondjuk nekem előtte egy kis Simsonom volt. Sztem kattanj rá
első: 3 E ft
hátsó:2 E ft
egybe hihhhhetetlen akció! 4500 ft