Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van még egy első és egy hátsó használt gyári gumi!
első: 3 E ft
hátsó:2 E ft
egybe hihhhhetetlen akció! 4500 ft
Dobj egy mail cimet!
Mennyiért adod?
Nsr.ről való gumi eladó :Metzeler 130/80 17
Akit érdekel írjon!
ill most mellékeltem képeket.
Motor matricák készítését vállalok!
Néhány képet mellékeltem mintaként......
Akit érdekel az írjon egy emailt vagy vegyen fel msn-re ott megbeszéljük a méreteket,igényeket stb....
e-mail: gabee1204@freemail.hu ..........msn ugyan az
Engem minden bizonnyal. Ha már rájöttél mivoltomra a rákért nem jöttél oda! Nem láttalak...
CBRacing téged láttalak Tokaj-ba az étteremnél ?
Helló
Nem érdekel vkit Honda NSR 125 alkatrészek? Van komplett blokk henger hibás, dugó nincs. Gyújtás:10e, Önindító:10e, Főtengely(10ezer km es, semmi lógás):10e, váltóalkatrészek, fogaskerekek. blokház. Egybe az egész 18ezer FT(fix)!Sürgős
Ez egy bontott órábol van!A műanyag burkolat elvan törve,de az óráknak semmi bajuk!A km órábol hiányzik a napi számláló,de a fordulatmérő,meg minden megvan!Magát a hőfokmérőt 6000-ért odaadom,9000-ért az egészet!
sima csavarokkal az anya alá meg alátét és kész
Hali !
Igen csak a műszer , de az nagyon
tényleg ha nem tetted fel, akkor hogy rögzítetted a plexit?
nekem mostmár nem hondás csomagolásban van, mert felraktam a helyére egyszeré még régebben kérdeztem is tőled hogy eladó-e,de azt mondtad hogy nem.

más téma, aki Pécs vagy a környékén tud bontókat, az írja le légyszi!
előre is köszi!
hello
nekem van!csak a műszer kellene?
Hali
Körlámpás nsr hez keresek vízhőmérsékletmérő műszert
vasvilla1@yahoo.co.uk
Köszi
Nekem van 4 db!Bontatlan hondás csomagolásban! Mikor vettem a törött idomokat,a srác adta hozzájuk,meg gyári indexeket is!De nem tettem fel se az indexeket,se azokat a szegecseket!
Az enyém is raiden volt,de mostmár macskalámpás!Minden felfogatás ugyan az!Fejidomtartó-konzol kell majd neked,fejidom,oldalidom!Meg az oldalidomra felfogató konzolok oldalra!Lámpatest!Bontókban nézz szét ezek után!De fejidomtartó konzolt én is tudok neked eladni,ha kell!
oké! kösz mindent !
Robogó után?
Hát persze , nsr azér inkább motor , meg ezen még meg lehet tanulni váltogatni meg iylenek, mondjuk nekem előtte egy kis Simsonom volt. Sztem kattanj rá
öhm ..tehát akkor szerinted érdemes venni így robogó után?mert ha igen akkor rákattanok
Honda NSr 125R 1997 évjárat bontott alkatrészek akit érdekel valami írjon E-mailt és válaszolok: nsr97@freemail.hu
ja szerintem is szebb
180ért + egy bukóért ha jól emléxem , hát igen ahogy az a felni most kinéz ... sztem eredeti fehérbe sokkal jobb volt
de lehet h. csak mert szar a kép....te mennyiért adtad el?