Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oh én ezt a hirdetést néztem is ...meg nem mondtam volna hogy ugyan az a motor
kisebb is ?! na ez egy jóó hír...
Ja egyébként ha az rs-en elfértél akkor ezen is el fox mer az még egy picit nagyobb is mint ez...
Csak mondjuk én eléggé otthagytam 2006-ban mind gyorsulásba mind végre az rs-t
jah köszi én vigyáztam rá nagyon de el kellett adni , mostani állapota pedig hátt...
ilyen: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=81798
hmm Jól néz ki! (ez kimaradt )
höhö kösz a képet! de az a baj hogy én még nem ültem se nsr 50-es se 125 ös hondán, csak aprilia rs50 -est láttam testközelből és azon kényelmesen meglennék ...de igazából én márcsak arra várok hogy megvegyék a robogómat ...ami még nincs is fönt a neten ...majd holnap fölkerül...
Hali
Teszek be egy képet az én (volt) 50-ről is. Ilyenre gondolsz? Ennek a méretét leginkább a kis 125-ös cbr-hez tudnám hasonlítani. Kb ugyanakkora , de télleg . Ha azon kényelmesen megvagy akkor ennek is jónak kell lennie. Ha valami még érdekel csak kérdezz!
nemtudni... mondhatnám hogy 6-7 de hát végülis nem a lóerő számít ezeknél, egész kis korrekt motorok akkor tudod meg milyen erős ha ráülsz és mész vele. ilyen mukabajárós motornak használtam jobb mint egy robogó fogyasztásra is akkörül lehet de jobban ment
aha-aha az jó ...igazából nekem azért is kéne inkább 50-es mert sajnos elég kis termetű emberke vagyok és az 50-es se valami bitang nagy motor...és hány lóerősek ezek ?
Nekem vááúúót 50-esem... egész jó kis csettegő 70-80 utazó, 110-et eccer lejtőnek egy mentő mögött kihoztam belőle. Egy szimónál jobb én szerettem könnyű kis motor.
Már kérdeztem nsr 50-ről...és kaptam is 1 választ azt kössz ... de valaki nem tudna róla mondani pár dolgot? már keresgéltem neten tuladonságokat de nem nagyon találtam. Ezért probálkozok itt hátha valakinek már volt nsr 50-ese vagy tud róla valamit...pl érdekelni a teljesítménye , max sebesség, utazó sebesség stb ...
ki kell venni a benzincsapot a tankból gondolom és megpuculni a csövet ami a tartalékért felelős
helló kalev!
Na rájöttél miért marad a tankba 2 liter benzin
mert én is így vagyok mint te
ha tudsz nekem is segíteni akkor szólj!
Helló!
Valamikor kitárgyaltuk hogy mennyibe kerülnek azok a szegecsek, amik a plexit tartják. Na én tegnap vettem 4 db-ot az alátétjével együtt, 2200 Ft volt... Vannak egyfajta árak a Hondánál. A pleximet is végre sikerült felpolíroztatni, olyan mintha új lenne. Márcsak a hátsó kerekem szar.
Szerintem nézd meg a http://www.bikenoise.com/Manuf... vagy a http://www.nsr125.com/ oldalt. talán kapsz választ a kérdésedre.
csáo
Köszi
Hali
A 14507 hsz. ban
Tudna nekem segíteni valaki hogy hol találok rajzokat és leírásokat nsr-ekhez?
Jah és lehet 1 raiden 97-s évjáratú?
Sziasztok!
Megoldható hogy egy raidenből macskalámpást csináljak? Tehát a felfogatások ugyan azok? Kb mennyi lehet az idom és a lámpatest? Ha jóltudom más nem kellene.
köszi stephan
pont egy ilyen kátyú miatt ment sz@rrá a hátsó kerekem....
Hát azt nehéz lenne megmondani hogy melyik a jobb, mert mindegyik elég jó. én eddig az Ipone-t meg a Repsol-t használtam, mindegyik jó volt. Csak annyi hogy az Ipone-ból a full szintetikus kicsit drága(de az legalább van eper illatba is! ).
vagy ti mit használtok
helló
szerintetek melyik a jobb olaj?
- repsol
- ipone
- motul
- castrol
A szobám falán. Vajon hol? Használtótó.hu. Egyetlen normális oldal ugyanis emmón,.