Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz a gyors választ. egy kicsit megfeszegettem az elján lévő tartókat, és ahol egybe van hegesztve, ott elrepedt. meg lett ragasztva valami két komponensű izével, de mostmeg máshol folyat. lehet az lesz a legjobb, ha veszek egy másikat.
TE NAGYON BÖSZME! 750ér akarod eladni az nsr-ed? hol élsz te? vákumba? sztem neked valami baj van odafent...
forrasztó páka meg cin hogyha kilyukadt... felénk mondjuk van egy faszi az javít hütőt de elvileg egy ügyesebb karosszéria lakatos is megcsinálhatja (ragasztani nem jó) naszal leszeded rozsdátlanítod zsírtalanítod a felületet, majd forrasztópákával melegíted odanyomod az ónt (ha van forrasztóhoz lötyid is ami segíti hogy megtapadjon az mégjobb) és szépen haladsz vele a sérülés mentén, de elég macerás dolog meg persze utánna tesztelni hogy jó-e asszem ennyi jutott eszembe jó egykét hónapja javítottam javítattam legutoljára szal má nem nagyon emlékszek
ja és még egy, mivel tudom beragasztani a hűtőt?(a motoromét, nem a lakásban lévőt! )
a köv. kérdésem hogy van-e valakinek eladó hátsó felnije?
Ment már valaki akkor gödörbe hogy teljesen szétmegy a felni?
Hello!Ok!Vegyél fel msnre és megbeszéljük!cim:gilingergergely@gmail.com
kösz
cső nekem van körlámpáshoz full idomszettem. komplett motor kivéve blokk hátsó felni meg még egy pár cucc. Ha gondolod megegyezünk
Just,mikor leszel msnen?
Köszönöm.
Remélem hogy stimmelni fognak a méretek, szerintem a blokkja nem változott az NSR-nek, végig ugyanaz volt.
24x36x8 a lendkerék felőli szimering, a másik pedig 32x44x8. Valamelyiket nem tudtak nekem adni csapágyboltban, így azt a Hondától vettem, de lehet, hogy ez boltfüggő, hogy milyen szimeringet tudnak beszerezni.
Honda NSR125-höz(akár NSF-hez is) utánvétellel eladó egy olajpumpa! ár: 3000Ft
elérhetőség: e-mail: dain092@freemail.hu
MSN: dain092@freemail.hu
Köszönöm a vállaszt és várom a méreteket a motor 1990-es kockalámpás.Üdv
nagyon ott van a kép!
Nagyon tetszik a kép
Ezt egyszer én is meg akartam játszani
hi,
a blokkot mindenképpen ki kell venni, úgy jobban hozzáférsz, és nem kell ügyeskedni mint egy nőgyógyásznak. a főtengeylt nem kell kivenni, elég csak a két oldalát lebontani a blokknak, a lendkereket kell csak levenni, meg a másik oldalon a primerhajtás kis fogaskerekét, és már szabad is a pálya. a méreteket délután meg tudom mondani, most nem vagyok otthon.
Melyik NSR? Nekem kerek lámpás van, annál vicces játék ezt megcsinálni. Arra már sajna nem emlékszem, hogy mi a pontos mérete, de az biztos, hogy a blokkot ki kell venned, mivel annak a szimmeringnek a cseréjéhez ajánlott kivenni a főtengelyt is...
De ebben: http://nsr125.co.uk/index.php?...
Megtalálod a rajzokat, ha ez a típus van neked is.
menyyi=mennyi
hi én nemrég vettem mindennel együtt kompletten. asszem egy 20-ból kb megvolt, de max 25. ez a teljesen új gyári Honda ár, bontóban nemtom menyyi lehet, ha leírod pontosan melyik része kell, lehet hogy tudok rajtad segíteni. mert van pár cuccom otthon.
Köszönjük Emese!
Heló!valaki nem tudja mennyi nsr re a power szelep?kb ár is jó!
Hali!Valaki!Hogyan lehet az nsr-en főtengely szimeringet cserélni és mi a szimering mérete?A blokkot ki kell venni vagy a helyén is megoldható a csere.Kössz