jó a jövőhét is,de akkor le kell jönnöd az isztriára
10 perc mulva indulunk,19-én reggel jövünk,19-22 golyatábor lellén.nah szoval ezért mondtam h utána
amúgy német a második nyelvem meg mentem már nem egyszer 115-öt, akkor nkem nincs a karbi előtt meg a levegő szürőbe fojtás, nem tom mert anyit tok az nsr-emről hogy német és a német wikipedián levan róla írva minden ezzek szerint 11kw és ha szétvágom tételezük fel flexxel a kipuffogót kiveszem a szűkitőt meg lecserélem a láncot 130 lesz a vége 19kw-osan!? mind1 érdekes hamarosan lesz böszörménybe is kis yzfr remélem le tudom gyorsulni
basszus 20 perce telibekaptam egy elég méretes verebet.szegényke
viszont azt néztem h 140 körül már nem nagyon akar feljebb mászni a mutató.bár nekem bőven elég ez is.meg lehet ha hosszu nagyon az egyenes akkor még kuszik kicsit a mutato.
rájöttem h tempos haladásnál nem szabad mellékutakon menni.max egyjegyű számozotton.
tele minden huplival,néha kapaszkodok vissza a motorhoz akkorákat dob rajtam a kátyu,aszfaltfelgyűrődés.
de azért jó volt
kezdek újra megbízni a gépben.még akkor is ha 7 liter jön ki fogyasztásnak.többet nem is fogom számolni
huh most jövök rá h nekem is fájt a madárkával való találkozás
elég szomoru látvány a ruhámon a vérfolt.gyilkos lettem
bár a verebeket nem szeretem
na vége a szofosásomnak.jó időt és jobb utakat mindenkinek.2 hétig most holiday a tengernél
Simo90!
aug 22 után ráérsz valamikor 1 gurulásra?
halboffen-félig nyitott
auspuffdrossel: szerintem ez a hangtompító a kipuba
vorhanden: rendelkezésre áll
ritzel pedig a lánckerék
szal azt jelenti hogy félig nyitott kipurendszer van rajta, 14es első lánckerékkel
ergo sztem tegyél rá vmi sport rendszert és csoki
hát köszi, elszomorodtam
ugyanis 220ért kínálnak egyet, rendszámmal, állítólag rendben is van minden vele, de dugót akkor is kell cserélni záros határidőn belül :S
Offen 130 km/h (19 KW / 24 PS) akkor az enyém halboffen félig nyitott lenne és ha kiszedném a folytásokat 130 lenne a vége k*csög unió rohadjon meg a szigoritásaival
achtung, achtung aki sprechen sie deutch az tegye már ezt nekem érthetőbbé "Halboffen (Auspuffdrossel vorhanden, Ritzel=14Z.) 115 km/h (11 KW / 15 PS)" mert aszem ilyen az nsr-em, csak hogy ezzek a folytások lennének?
Azt tudod mi a legviccesebb buzinyúl? Hogy van is rá vevő Csak még gondolkodom, hogy eladjam-e...szeretem. 11 nap alatt megnézték 290-en a hírdetést. Ha akarom, úgy is eladom. Szóval irigykedj csak hogy pusztulnál meg...
nem jó bele a 25-ös dugója... lehet rendelni gyári cuccokat amugy... csak baromori nem éri meg sajna csak japánból lehet mindent és horror áron. Én is gondolkoztam rajt hogy vennék egy 250-est de túl macerás ha történik vele valami
vagy most gondolkozom hogy mivel ugye 2 hengeres, lehetséges hogy 2 ugyanolyan henger van rajta(legalábbis méretben) mint a 125-ön, jó bele vajon a 125 dugója?
hali,
meg tudnátok mondani hogy milyen alkatrészeket lehet beletenni egy nsr 250 SR-be?
mármint lehet-e kapni hozzá nem gyári, de jó minőségű dugó szettet, és a többi blokkalkatrészt. Azt tudom h prox nem gyárt hozzá sajnos...
ty
10 perc mulva indulunk,19-én reggel jövünk,19-22 golyatábor lellén.nah szoval ezért mondtam h utána
viszont azt néztem h 140 körül már nem nagyon akar feljebb mászni a mutató.bár nekem bőven elég ez is.meg lehet ha hosszu nagyon az egyenes akkor még kuszik kicsit a mutato.
rájöttem h tempos haladásnál nem szabad mellékutakon menni.max egyjegyű számozotton.
tele minden huplival,néha kapaszkodok vissza a motorhoz akkorákat dob rajtam a kátyu,aszfaltfelgyűrődés.
de azért jó volt
kezdek újra megbízni a gépben.még akkor is ha 7 liter jön ki fogyasztásnak.többet nem is fogom számolni
huh most jövök rá h nekem is fájt a madárkával való találkozás
elég szomoru látvány a ruhámon a vérfolt.gyilkos lettem
bár a verebeket nem szeretem
na vége a szofosásomnak.jó időt és jobb utakat mindenkinek.2 hétig most holiday a tengernél
Simo90!
aug 22 után ráérsz valamikor 1 gurulásra?
auspuffdrossel: szerintem ez a hangtompító a kipuba
vorhanden: rendelkezésre áll
ritzel pedig a lánckerék
szal azt jelenti hogy félig nyitott kipurendszer van rajta, 14es első lánckerékkel
ergo sztem tegyél rá vmi sport rendszert és csoki
ugyanis 220ért kínálnak egyet, rendszámmal, állítólag rendben is van minden vele, de dugót akkor is kell cserélni záros határidőn belül :S
meg tudnátok mondani hogy milyen alkatrészeket lehet beletenni egy nsr 250 SR-be?
mármint lehet-e kapni hozzá nem gyári, de jó minőségű dugó szettet, és a többi blokkalkatrészt. Azt tudom h prox nem gyárt hozzá sajnos...
ty
a méreteket nemtom sajnos de olyan 14-35 körül lehet.
Előre is kösz!