Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 10 literes a tankom(körlámpásnak csak 10 lityo még sajnos )ráadásul a tartalékot nem szedi fel,ami kb 2-2.5 litermszóval olyan 7.5-8 literből gazdálkodok tankolások között,amihez ha hozzávesszük h ha jobban huzom megvan a 6.5ös fogyasztás,akkor nem egy nagy hatotáv.és kimondottan zavar h 100 km után már lesnem kell a kutakat.
majd kicsit jobb lesz a helyzet ha megnéztük miért nem szedi fel a tartalékot,akkor nyerek +2 litert.
stimmel
Tartalékról meg elég vegyes a tapasztalat: város egyik végéből a másikba nem volt elég , viszont volt már Csesznekezés után ,hogy Pannonhalmán kellett áttenem tartalékra és onannatól hazajött simán . Az úgy durván 30km? nem tom pontosan
ez azért lehet mert biztos néha begörcsöl a jobb csuklód.
Jó is volt! Na tartalékon mennyit megy? 30 km-nél nem nagyon merek úgy többet menni.
hát az a helyzet, hogy a motorom 98-as, és azon még nem úszós tárcsa van, de vettem egy komplett fékrendszert egy 2003-as nsr-ről, ami viszont már úszós lehetett. ezért kérdeztem hogy kell-e hozzá a tárcsa is. de ha jó a simával is, akkor semmi gáz.
hát csak gondoltam mondok egy okosat
háát van vagy 8literes fogyasztásom.
Akkor nemhiszem, hogy lenne ott gond
9-10 literes tank és 160as henger meg arrrow rendszer, meg 28as karbi meg mittudomain..
hány lityós a tank? Neked 160-as nem?
NA még egy élő példa, hogy nem csak nekem eszik "keveset" és még megy is. Amúgy nem tudom miért nekem írtad, mikor én nézem nekem is mindig 250 km jön ki.
Amúgy hány km-re elég a tartalék még?
nekem 120km re elég egy tank benya
akkor itt probléma van?
Bakker én az enyémet ha teletankolom 260 kilómétereknél szoktam tartalékra tenni , de minnimum 250km. Pedig aztán én nem kímélem, mármint nem gyilkolom de elég tempósan megyek vele...
ennyi
jóhogy úszó azértvannak benne a kis kairkák...
az enyémbe meg nem..
Szerintem a tárcsa is úszó, mert nem fix hanem mozoghat picit....de mondom nemértek hozzá. Ebben Laci az ász.
Jó az neked...de szerintem még mindig jobb lehetne. Nemtudom pontosan mennyi a tartalék, de ha jól sejtem 3,5 L magyarul 10 liter a tank (+tart.) Na mármost. Ezzel a 10 literrel én most megtettem 230 km-t és még van pár csepp utána tartalék. Magyarul=~240km-t tudtam megtenni 10 literrel, ami nem egészen 4,2 lityó fogyasztás. Ebbe volt minden...elkerülőn gyilkolás (végig 140-150) város, tanárhoz járkálás, indítgatás és most megint járatás az új gumi miatt. Na erre varjál gombot
(Havernak ezres gixi 100km-en 4,75 lityót evett, mikor közösen túráztunk és csak 90 km volt a max....)
a hátsó nem úszó mert az 2 dugatyyús, ezért nem kell beállnia mert mindkét oldalról nyomja a dugatyyú
mi nem úszó neked ? amiben a karikák vannak az uszótárcsa...
általában aminek úszó a tárcsa azon fix a nyereg amin meg a tárcsa fix azon a nyereg az úszó mint nekem , szóval ha mindakettő úszó az szerintem jó de ha egyiksem akkor gáz van
ahhoz le kell szednem a jobb idomot ugye?de remélem mást nem(amugy nem néztem)
Erre azért ne vegyél mérget.
A nem úszó nyergeseknek a tárcsáját szerelik "lötyögősre"
szerintem abszolute reális... gyertya milyen? nézted már? ha kokszos sok benyát kap