Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

130km-re 6,57,azaz 5.05ös fogyi jött ki,ami nem lenne rossz.DE!
ez szinte végig 80-90es tempoban volt,talán 10 km volt ebből temposabb.kíváncsi voltam ilyen tempoban is magas-e.hát szerintem ez még mindig kicsit sok.
nem lehet h sok a benya és/vagy kevés a levegő?
vagy ezt már fogadjam el jónak?vagy karburálás?
összegezve:tépve 6.5 l lassan haladva 5 liter
tétova bogarak?(=mitévő legyek)
a fékbetétek miatt uszó... mert ha nem lenne az csak az egyik oldalt fogna a fékbetét a másikon nem... kápis?
már miért ne vehetnéd? ha méret megegyezik... a tieden is úszó nyereg van mint az összes motoron és autón
kösz! akkor nem veszem meg a tárcsát.
thx
a tárcsa nem úszó... max a féknyereg de az összes fék úszónyerges ezeken a kis vackokon
www.vatera.hu

Itt találsz csomó cuccot a körlámpásokhoz!Csak beirod a keresőbe hogy nsr,és kész
www.kepesmotor.hu
Menüpontoknál "Apró"-ra katt
Gondolom az úszós hatásosabb mert az kicsit tud mozogni, tehát nem fixen áll. Valószínűleg ezért jobb a fékhatás...
szerintem
üdv:tudna vki egy olyan oldalt aol vannak nsr-hez alkatrészek?ami legjobban kéne az a két lörlápás nsr full idomszett!Szerintem nincs benne sehol folytás,ha lenne benne nem menne ugy ahogy megy:)
és működésben is különböznek? mert most vettem egy 2003-as nsr-ről komplett első fékrendszert. olyat mint ami pl CBRacing-nek van, az a bizonyos aranyszínű. Akkor kéne hozzá a féktárcsa is?
Téged el se vállalnálak, menthetetlen vagy
Hello!
méág jó hogy nekem nem nsr-em van..
na meek a haverokhoz pá !
úszó az enyimé. Vállalom nsr-esek tanítását helyesírásból! Elérhetőség adatlapomon!
A hátsó fogasom amúgy 36 os
Még mindig nemértem ezta hejesirásos témát, de amugy ha vannak körben karikák a táércsában akkor uszo ha nem akkor fix a fehér fix a másik uszo
Az olyant hogy írod? Így úgy az "ugyanolyat" is. Amúgy meg ami az újabbakon van. 2003-as a moci. Az ha mindenigaz -bár nem vagyok benne biztos- az az uszós. De ehhez nemértek.
az ugyanolyant azt mijen jével kell irni? nemtudom de leszarom nameg neked uszó vagy fix a tárcsa?
Na ez jó hír. Szigorúan pontosjével.
320as ugyanojan mint az enyim
Tudja már a peckem hanyas. A lényeg, hogy brutális nagyon. A Grimeca az fix....
Elöl nem 312-es tárcsa van Grimeca nyereggel?
hát nekem vettem gumát azt mondták sm re való és 18 as
csak 17-esbe van
Beztos.....amúgy sm mocikra és kisköbös sportmocikhoz írják. Most voltam vele 50 km-t de még nemtudok mondani semmit.
zsir van ijen 18as ban?