Ja, hogy a hátsóról beszélsz. Hát mondjad...azt azért vettük le, mert megtakarítottunk bent mindent, meg azt még nem is szedtük le sosem. Én az elsőre írtam, hogy 320-as.....
Amúgy conti twist sm került fel, gyári méretekben. Hátul 130 elől 100. A gumi garnitúra 21 volt jóárban.
Mégvalami?
Értem, úgy szerelsz ahogy jólesik. De okoskodnék egy kicsit
A hátsó tárcsa nincs 320as, és ha anyyira emeled a motort ahogy az álványon van akkor ha kihuzod a tengelyt akkor pont kikéne jönnie, csak mert nekem ugyanijen kerekem van, és az kögyön
Mert a felni és a 320-as tárcsák közt nincs annyi hely, hogy kihúzzuk, azért. Már egyszer sikerült nekivágni a nyerget a felnihez, látszik is a helye. 2csavar mindeössze az egész és legalább meg tudom tisztítani.
Értem?
szevasz! meg oldódott a gond az nsf 50-n! a dugó fordítva volt be rakva a nyíllal a karbi felé és az olajozás sem volt be kötve! eltörött mindkét gyűrű! az állatok szépen összerakták !meg úsztam 3 e ft-bol a dugót ,jó hozzá az mb 50-es alap dugó! azért köszönöm.
Amúgy a hirdetős csávó fent van sportmotoron is. De 380 ért adni egy max 92 es nsrt az már tényleg bűn... Akkor már inkább teljes idomosat veszek (250.000 körül) vagy Macskalámpásat 320 körül papírok nélkül, 440 körül papírokkal...
Szegény "vevő" nem érdemli meg, hogy így átbasszák egy "futurisztikus" fejidom miatt...
Ma reggel szétkaptuk a mocit és felrakattuk az új gumikat. A képeken látható a szerelés menete, egy belső kép, ahol látszik mért van "behorpadva" a sportdob, az új gumikkal és végül a régi gumik.
Pirelli MT 75 gyári gumi eladó jelképes 4500 Ft-ért. 14400 km-rel elől-hátul.
Profilmélység elöl: 3,1 mm
hátul: ~2,8
Azoknak ajánlom, akik nem tudnak hírtelen jobbat venni és sűrgős. Ahogy elnézem ment volna még vele eleget, de már megvolt az új ezért került fel...akit érdekel az írjon.
arra gondoltam felhívom hogy érdekel a motor és megkérdem hol van... megbeszélek egy találkozót attól ugy 10-15 kilóméterre és nem megyek el... utánna más is tehetne hasonlót nah?
én is gondolkoztam már rajta hogy írok neki egy mail-t, hogy ne nézesse már magát hülyének, de akárhányszor látom, mindig csak röhögni tudok rajta... ráadásul 380-ért..... na légyszi....
Bazzeg, ha ez 2002es, akkor az én sv-m meg vadonás új.
Másik dolog: amíg itthon unatkozok jogsira várva kiszámoltam menyit forog egy 17 colos felnin egy /60as gumi másodpercenként ha 300 al repesztünk. Meglepő az eredmény. 48at! Most azé gondoljatok bele, nekünk embereknek kb 2-3 másodpercig tart míg egy teljes fordulatot árrébtoljuk a 2 mázsa körüli gépeket, menet közben pedig egy másodperc alatt 48at is foroghat a gép. Vigyázzunk a gáz használatával. csak óvatosan!
Hello 20 körül tok egyet amilyet még beszéltünk.Az a baj h élőben még én sem láttam a csávónál.Majd szólni fogok ha meglesz és pontos árat is tudok mondani.
Amúgy conti twist sm került fel, gyári méretekben. Hátul 130 elől 100. A gumi garnitúra 21 volt jóárban.
Mégvalami?
A hátsó tárcsa nincs 320as, és ha anyyira emeled a motort ahogy az álványon van akkor ha kihuzod a tengelyt akkor pont kikéne jönnie, csak mert nekem ugyanijen kerekem van, és az kögyön
Értem?
miért veszed le a féknyerget a kerék kivételhez?
Első gumi: 3000Ft
Hátsó gumi: 2000Ft
Szegény "vevő" nem érdemli meg, hogy így átbasszák egy "futurisztikus" fejidom miatt...
Pirelli MT 75 gyári gumi eladó jelképes 4500 Ft-ért. 14400 km-rel elől-hátul.
Profilmélység elöl: 3,1 mm
hátul: ~2,8
Azoknak ajánlom, akik nem tudnak hírtelen jobbat venni és sűrgős. Ahogy elnézem ment volna még vele eleget, de már megvolt az új ezért került fel...akit érdekel az írjon.
Másik dolog: amíg itthon unatkozok jogsira várva kiszámoltam menyit forog egy 17 colos felnin egy /60as gumi másodpercenként ha 300 al repesztünk. Meglepő az eredmény. 48at! Most azé gondoljatok bele, nekünk embereknek kb 2-3 másodpercig tart míg egy teljes fordulatot árrébtoljuk a 2 mázsa körüli gépeket, menet közben pedig egy másodperc alatt 48at is foroghat a gép. Vigyázzunk a gáz használatával. csak óvatosan!
Gabi Barbus eltüntél, hogy már egy idelye nem jelentkezet be msn-re?