Én ni nemtom.....
Nem értek hozzá, de egy biztos. Keveset eszik a gépem (relatíve) és megy mint a güzü. Meg lehetne jobban kajáltatni, jobban is menne, de ennél szerintem felesleges az a kis plusz, semmi értelme.
A kérdésedre a válasz: neked 138. 128 egyikben sem volt.
Itt egy oldal, mindenkit felvilágosít. Nsr-ekről minden benne van, fojtások eltávolításáról stb.
Jó mazsolázást: http://en.wikipedia.org/wiki/H...
a körlámpások egyike sem volt folytva. én macskalámpásnál nézegettem ugyanezt a dolgot amit te is felraktál képen. Na azt ki ne szedd! Az nem folytás hanem az áramlás miatt van. Én is majdnem kiszedtem. Aztán a végén kiderült semmi folytás nem volt benne csak pusztán a km óra csalt lefelé. :P
Ha azt akarod, hogy olyan legyen mint a fojtatlan verzió akkor:
-szűkítő a legszűrőház alatt (amiről szó van)
-áttétel
-fúvókák
-kipufogó
-elektronika
-ha jól tudom még egy szűkítő a karbi alatt vagy hol...
Javíts ki, ha tévedek, de a tiedben ilyen fojtás kellett hogy legyen : http://www.nsr125.com/derestri...
Az enyém sajnos más, nekem a szívócsonk is ilyen ovál alakú cucc, mint a reed szelep bemenete.
Hát szerintem bennehagyom, aztán majd még keresgetek googlen csak za a baj, hgoy már mindenhol csak a macskalámpásokkal foglalkoznak...
Na most akkor az mi? XD Lehet, hogy kiszedem, és a szívócsonkot is hozzáreszelem.
Az nem egy psp töltője, de én annak használom, mert az eredeti tönkrement...
Az adatlapomon is rajtavan, hogy nem vagyok egy vérbeli motoros, a teknikai dolgokhoz jobban vonzódom...
Nézd meg a rácsatlakozó szívócsonk alakját,az is ilyen,hagyd benne,mert,ha kiszeded a sarokpontokban úgy sem fog semmi menni,legfeljebb lelassul az áramlás!
Hellosztok. Valaki tudna segíteni? A '92 es (kereklámpás) NSR be a reed szelepnél van fojtás?
És ha igen az az ami a képen is van? (az a fehér ovál műanyag)
Nem értek hozzá, de egy biztos. Keveset eszik a gépem (relatíve) és megy mint a güzü. Meg lehetne jobban kajáltatni, jobban is menne, de ennél szerintem felesleges az a kis plusz, semmi értelme.
160as hengerhez mi az ajánlatos?
A kérdésedre a válasz: neked 138. 128 egyikben sem volt.
Itt egy oldal, mindenkit felvilágosít. Nsr-ekről minden benne van, fojtások eltávolításáról stb.
Jó mazsolázást:
http://en.wikipedia.org/wiki/H...
-szűkítő a legszűrőház alatt (amiről szó van)
-áttétel
-fúvókák
-kipufogó
-elektronika
-ha jól tudom még egy szűkítő a karbi alatt vagy hol...
Az enyém sajnos más, nekem a szívócsonk is ilyen ovál alakú cucc, mint a reed szelep bemenete.
Hát szerintem bennehagyom, aztán majd még keresgetek googlen csak za a baj, hgoy már mindenhol csak a macskalámpásokkal foglalkoznak...
Az nem egy psp töltője, de én annak használom, mert az eredeti tönkrement...
Az adatlapomon is rajtavan, hogy nem vagyok egy vérbeli motoros, a teknikai dolgokhoz jobban vonzódom...
Nade köszönöm szépen, mert már majdnem "szétbarmoltam".
Ez ijen!
És ha igen az az ami a képen is van? (az a fehér ovál műanyag)
mert nekem az egyik ojan és nemtudom hová kellene rakni!