Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg Aprilia Tuareghez is tudsz valahol service manualt? Előre is köszi!
de az! nekem is ugyanilyen töltőm van!
Én ni nemtom.....
Nem értek hozzá, de egy biztos. Keveset eszik a gépem (relatíve) és megy mint a güzü. Meg lehetne jobban kajáltatni, jobban is menne, de ennél szerintem felesleges az a kis plusz, semmi értelme.
és akkor a 158as?
160as hengerhez mi az ajánlatos?
150-essel nem csoda ha sokat eszik.....138 szerintem tökéletes.
azaz 138-as. Igaza van cbr racingnek.
gyó nekem 158as van benne
a gyári fúvóka 128-as és 150-et tesznek általába bele.
AZ NEMAZ !
Nekem is 2 körlámpásom van és tuti hogy folytva van valahol.Amúgy olasz verzió.
138main, 65 power and 42 idle.

A kérdésedre a válasz: neked 138. 128 egyikben sem volt.
Itt egy oldal, mindenkit felvilágosít. Nsr-ekről minden benne van, fojtások eltávolításáról stb.
Jó mazsolázást:
http://en.wikipedia.org/wiki/H...
a körlámpások egyike sem volt folytva. én macskalámpásnál nézegettem ugyanezt a dolgot amit te is felraktál képen. Na azt ki ne szedd! Az nem folytás hanem az áramlás miatt van. Én is majdnem kiszedtem. Aztán a végén kiderült semmi folytás nem volt benne csak pusztán a km óra csalt lefelé. :P
mekkora a folytott verzió főfuvókája,és a nemfolytotté?nekem asszem 128as van talán....vagy 138? régen néztem..nem emlékszem már pontosan...
Amúgy jah.. a körlámpások nem voltak fojtva....bár lehet volt olyan, max. nemtudunk róla (svájci, francia stb)
Ha azt akarod, hogy olyan legyen mint a fojtatlan verzió akkor:
-szűkítő a legszűrőház alatt (amiről szó van)
-áttétel
-fúvókák
-kipufogó
-elektronika
-ha jól tudom még egy szűkítő a karbi alatt vagy hol...
majdnem ugyanaz, nem? de a körlámpásokat nem is folytották nem? azért foglalkoznak mindenhol a macskákkal, mert azok folytva vannak(nemmindegyik)
Javíts ki, ha tévedek, de a tiedben ilyen fojtás kellett hogy legyen : http://www.nsr125.com/derestri...
Az enyém sajnos más, nekem a szívócsonk is ilyen ovál alakú cucc, mint a reed szelep bemenete.
Hát szerintem bennehagyom, aztán majd még keresgetek googlen csak za a baj, hgoy már mindenhol csak a macskalámpásokkal foglalkoznak...
az enyémből ki van szedve, azért mondtam.
Na most akkor az mi? XD Lehet, hogy kiszedem, és a szívócsonkot is hozzáreszelem.
Az nem egy psp töltője, de én annak használom, mert az eredeti tönkrement...
Az adatlapomon is rajtavan, hogy nem vagyok egy vérbeli motoros, a teknikai dolgokhoz jobban vonzódom...
igen elvileg az az. De az ott nem egy PSP töltője a háttérben?
Óóó. Hát köszönöm. Ettől sem lettem boldogabb. Csak tudnám, hogy akkor hol fojtották vissza...
Nade köszönöm szépen, mert már majdnem "szétbarmoltam".
Nem!
Ez ijen!
Nézd meg a rácsatlakozó szívócsonk alakját,az is ilyen,hagyd benne,mert,ha kiszeded a sarokpontokban úgy sem fog semmi menni,legfeljebb lelassul az áramlás!
Hellosztok. Valaki tudna segíteni? A '92 es (kereklámpás) NSR be a reed szelepnél van fojtás?
És ha igen az az ami a képen is van? (az a fehér ovál műanyag)
Nektek a kuplungban van tányérosa alakú rúgóféle vaslamella?
mert nekem az egyik ojan és nemtudom hová kellene rakni!