Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődni lehet msn-en vagy e-mailen: gabee1204@freemail.hu
Hello mindenki. Motormatricázást és kisebb alkatrészek polírozását vállalok!
Ne keverd össze a levegős kulcsot a nyomaték kulcsal, a nyomaték kulcs végén van egy tekerő amit nyewtonmeter(nyútonméter ) szerinte kell beállitani(amit megad a gyártó vagy a szervizkönyv) és aikor elérte azt az erősséget akkor ha húzod kattan egyyet ebből tudod hogyne húzd továbbb..
az nemtommmennyi lehet. szemre amennyi jólesik!
nyútonmíter
hát igy most nem tudom...magát a blokkot nem emeltem még ki...csak a hengert vettem le...
a tiéden van valami hasonló?
de szerintem valami belső blokkmerevítő,vagy blokktartó lehet...
nekem foggalmam sincs..de még az ábra se mutatja,hogy aza valami hova menne
никто?
senki?
Ja ja tudom ,akkor majd vmikor meglesem mien az az út
Köszi szépen!
Azt persze. Arra az útra gondolok, ahol lenni szokott az abanapok. biztos voltál már. teljesen el kell menni a végéig, és ott jobbra aztán balra. A vége fele van az önkormányzat épülete.
Hali ,megnéztem térképen és nekem azt dobta ki hogy sárkeresztúr fele tudok átmenni soponyára
De gondolom te azt mondod hogy Abán a központ fele bemegyek és ott kimegyek abáról nem?
Helló! Szükségem lenne Honda NS125F-hez egy rendszámtartó idomra, egy bal-hátsó indexre, egy fejidomra, egy a vízhűtésnél található idomra, egy a kipufogónál található idomra és egy tanksapkára! Akinek esetleg van az keressen meg msn-en: dain092@freemail.hu és az árat megbeszéljük, illetve akinek van esetleg ehhez a típushoz bekötési rajza azt átküldhetné!
By Ne0
én a hengert például kézzel húztam le, mármint hogy nem nyomatékkulcsal, de szerintem nem is férne oda, a blokkot is összehúzhatod kézzel sztem, ami kritikus az a lendkerék, a kuplung meg a primerhajtás izéje a főtengely végén. én azt úgy csináltam hogy 5 bar-ra felnyomattam a kompresszort, folyamatosan járni hagytam, és 4-es fokozaton rápörgettem a csavart nyomatékkulcsal. remélem ezzel segítettem. amúgy nemtom milyen mértékegységre gondoltál a "mennyi nyomatékkal" kérdőszó alatt, nem vagyok egy műszakiember...
hi,

egész pontosan Soponya meg Aba között van az a rész, ott aztán lehet lábtartóig döntögetni!
Ha bekanyarodsz a 63-asról a főútra, teljesen végigmész rajta, a végén jobbra, és az első balra és már ott is vagy.
Hé blokktársak menyi nyomatékkal kell az NSR-CRM blokkot összehúzni meg a hengert lehúzni meg a főtengó végén a csavarokat meghúzni?
stephan01
Aba fele merre vannak kanyargós részek? Valamiről hallottam, ha tudsz ienekről megoszthatnád velem,vagy kis térképet is linkelhetsz ha gondolod
Kösz!
amugy angolt még akkor raktam amikor 100%os érettségit is ért!

ON:
kis fogyasztást akarok
legalábbis 6-6.5nél kisebbet
márminthogy én?
tegyük fel h igen:
ma...kilőve
holnap:6ig nokiába vagyok(komárom) 6-tól éppenséggel jó lenne,csak akkor szólj és a géppel megyek meloba.
szerda,csüt:ez lenne a legjobb,ekkor szabad vagyok(vagy legalábbis melo nincs)
péntek,szombat,vasránap:elvileg melo,de még nem 100%,csak holnap tudom megmondani

egyébiránt kösz a jótanácsot úgy tervezem h megfogadom,bár nem tudom hogyan kell tanulni...
mivel minden apróság le tudja kötni a figyelmemet ha tankönyv v jegyzet van a kezembe,ezért talán tanácsos lenne egy üres szobába zárni magam 1-2 jegyzettel
Nem akarlak hülyének nézni, de velem is fordult már elő. Gyorsleállító rendben van? oda is mennek kábelek, és az pont a szikrát veszi el...
Sorry, csak én voltam olyan hülye, és nemhogy a kábel nem volt megtörve, hanem egyszerűen kikapcsolva hagytam... :)
akkor valszeg a CDI bár így lehetetlen megmondani
helló meg tudná nekem mondani valaki hogy miért nem adhat szikrát a gyertya már új gyertyát is vettem, a kábel sincs megtörve a pipába! (nem indul ) kösz a segítséget