Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elég ritka számban megy csak olyan váz ami rendszámos...szerintem nem nagyon fox találni...max külföldi papírost!Esetleg ha törött valamelyik...asszem régen volt fönt egy törött nsr...250000-é kínálta a vázat!
és nem tud valaki rendszámos macska vázat?
kösz
Teljesen más a két váz
sziasztok! tud nekem valaki segíteni abba hogy a két körlámpás és a macska váza között van e külömbség!
Nah kb én is nyomtam gimiben,leszartam mindent! :D Csak nekem még anno a két középpel ki lehetett váltani az érettségit. Egy jó tanács: BME-n már tanulni is kell, különben mélytorok... Bár ez a BSC már lehet lightosabb.

Más: ha mennénk a héten Komáromba 125ösökkel nem ugrasz át?
Jó csak nem mindenki környékén vannak fasza gokart pályák. Az én közelemben egy címeres fos van, ami nem mellesleg 5000 Ft Sm-ek számára jó, poros a pálya de viszont pici...nesze neked öt rugó.
Amúgy meg nem tudom, hogy lehet megfingatni egy gokart pályán Max ha dúrván váltogatsz de az már nem tesz jót senkinek Szeressük az nsrt
szerintem ez köztudott hogy egyszer-kétszer nemárt neki a megfingatás...nem lustul be tőle,meg nem rakodik a power szelepre a koksz Na de persze utcán ez mind életveszélyes,és csak 50ig szabad fingatni(elvileg )!Óvatosan az utakon ilyenkor,nagyot lehet ám esni kis sebességgel is!Meg sokkal több az úton a veszélyes tényező...mert nemcsak te hibázhatsz...hanem más is...és lehet te jársz rosszabbul!
Én ezért viszem pályára a gépet...kicsit "megfingatni"
Köszönöm a terjedelmes választ. Arra voltam szimplán kíváncsi, hogy hogyan érted el a 400 pontot!
Köszi mégegyszer!

Most kis fórumtéma:
Apával voltam ma elkerülőzni és hát elég keményen megfingattam a kicsikét Nem tudom hány km-en át, de kapta rendesen az ívet. 140-150 volt akkor a max, mivel apát majd lekapta a szél, előzni meg már akkor nem akartam. Leálltunk utána pihizni közvetlen és a mindig megfogható karbon dob most rendesen pörkölt A cső vége füstölgött, de a legjobb, hogy éreztem kis égett olaj szagot, szóval legalább most megtisztult picit a rendszerem. Néha jót teszi neki, ha megfingatom Meg hát nekem is . Szeressem nagyon
hát nézd jegyekhez:
gimibe hülye aki nem ötös mindenből,nem szokásom tanulni amit órán mondanak megjegyzem max ha nem alszok.aztán az minden ötös mindkét évbe
nyelvvizsga:8.ba angolból közepeztem,11be németből,és lustaságom miatt egyikből sem mentem felsőre,pedig angolból 12 évig tanultam,ugyh kötelező lett volna egy felső...
németből pedig 85% lett nyelvvizsgámon ami egy felsőfoku nyelvvizsga volt,viszont emiatt 60%-tól megadták a közepet,80tól lett volna felső,csak elbasztam mert nem felsőre jelentkeztem,hiába reklamáltam utána h de a % akkoris megvan
érettségi:tanulni próbáltam,mindenféle eredmény nélkül,nem kötnek le 2 percnél tovább a könyvek
írásbeli megment jól,asszem a magyarom nem lett 80% felett,mindenből középszint egyébként,szóbelin meg lustaságom miatt egy kicsit rontottam pl a törin(ami így 83%ra esett vissza),a fizikán meg keményebbet rontottam(75% környéke lett szóbelivel,előtte simán 80 felett vt)
matek meg pofonegyszerű volt,és ott csak írásbeli van(nekem kerek 90%)
ha kicsit tanulgatok,jobb lett volna az eredmény
emeltszintüt utolag is azt mondom jol tettem h nem tettem( )
kicsit többre számítottam de elég rossz tételt húztam fizikából ami miatt 10-15 pontot minimum vesztettem.
410re saccoltam áprilisba,lett 400 de szerencsétlen tételhuzásokkal(a bosszanto h a sik hülye osztálytársnak meg mákja volt...nincs igazság a földön )
ha megerőltettem volna magam,akkor könnyen 420 környékén van,vagy ha pl nyelvből kellett volna érettségiznem akkor meg pláne.
dióhéjban...
kérdés?
(a többiektől bocs az off-ért,és el ne olvassátok mert nem ide tartozó téma)
még jó h ezt a végére írom
Üdv minden motorosnak! kellene robbantott rajz a 90 es nsr-ről vagy valami segítség mert folyik a keverékolajom a túlfolyónál a block alatt és nem tudom honnan jön ki a cső és hogy miért folyhat, csak akkor jön ha jár a motor meg utána pár percig... nagyon zavaró jelenség főleg hogy nagyon drágák ezek az olajok :S ha vki tudna segíteni azzal rengeteg vesződségtől mentene meg! Válaszokat előre is köszönöm.
Hali!
Szükségem lenne kettő krómszárra a következő paraméterekkel: 31 mm átmérő, és 595 mm hossz. Lehetőleg jó állapotban lévő bontott dologra gondolok, mert az új drága egy kicsit.
Köszi.
Nehéz volt elérni 400 pontot? Van valami emelt szintű érettségid, vagy nyelvvizsgád vagy valami más?
Jegyeid jók voltak? Köszi a választ
ugy tünik új henger kell és dugo gyürü stb... pinkmotors.hu vagy honda szerviz (utóbbit nem ajánlom, de készülj fel nem 5 fillér )
a matricaszettteset megkaptam...most sietek..majd még válaszolok!
nagyvas.hu,pinkmotors.hu,italmondo.hu
szevasztok! vettem nemrég egy vizes honda ns 50 f-et és olyan gondom van hogy egyszer megragadt ,azota nem indul csak puffog egyet néha.karbi tiszta ,szikra van,benzines is a gyertya mégsem indul?! a hengert még nem szedtem le,de szerintem a kompresszió is gyenge. ha dugo baja van hol kapok hozzá alkatrészt? tudtok segíteni?
...írtam válasz mailt, az üzletről, de vissza dobta...
összefuthatnánk(majd),nem ismerek senki ksk-sat
nah az úgy volt h elmentem érettségizni,ami ugy történik h az írásbelit követi a szobeli.
nah ezután várni kell 1 hónapot az eredményre,és ha az megjön akkor kiderül h felvettek e.
röviden így történik
(nézd el nekem h hülyéskedek ma 12 órából 6ot kellett unatkoznom mert nem voltak a főnökök(macskák) így cincogtak az egerek
400 pontom volt kereken,aztán 320 meg a ponthatár,pedig azt hittem a 400zal már rezeg majd a léc
(sajnos fizikábol atomfizikát huztam,emiatt csak 400 lett)
Nézegetem egy ideje ezt a képet, és nem tudok rájönni hogy mi a hálaisten lehet az az alkatrész, amit kijelöltem pirossal. Esetleg tudja valaki?
Az én motoromon ugyanis nincs ilyen.
uhh de durva sajnálom gyógyítható? vagy milyen betegség ez sose halottam róla
Én is bme-ksk -n vagyok :)
Hány pontod volt? Felvetted? Fejtsd már ki bővebben! Köszi.