kicsit agyaltam rajta,de azért a legjobb mégis csak a kék lenne,bár egy élénkpiros sem rossz...
többiek véleményét kérem h az oldalidomon az nsr felirat alatt a honda felirat milyen színű legyen!
ok, elvileg még ma elindítom, már csak műszaki kell rá, de az már csak szőrszálhasogatás
az kellene ami a légbeömlőnél van, de akkor lehet hogy az is kell majd ami a lámpánál van.
ha kész van a géped gyere el és megcsináljuk...amugy arra gondolsz ami matrica van a légbeömlő nyílásnak az ívén,vagy arra ami a lámpa sarkánál van fönt a fejidomon?
Karakter lehet akkor megint össze tudnánk hozni egy üzletet. Nekem az a matrica kéne, ami a fejidom oldalán van a lenti képen, az index meg a légbeömlőcső között. Vágod melyik? Arra kérnék árajánlatot.
áh baszki azt hittem elírás ez a 320 pont BME-KSK-n...
azért többre számítottam.még szerencse h nem izgultam.
amugy ja lehet rikito piros lenne jo,berakok ide képet aztán akkor megvitatjuk a többiekkel.
most megyek aludni mert éjjel melo volt
fontos.
Amúgy eldöntöttem hogy milyen lesz a fényezés a gépemen.Spain's replika
egy kicsit jobban kiemeli a motor személyiségét.
többiek véleményét kérem h az oldalidomon az nsr felirat alatt a honda felirat milyen színű legyen!
az kellene ami a légbeömlőnél van, de akkor lehet hogy az is kell majd ami a lámpánál van.
azért többre számítottam.még szerencse h nem izgultam.
amugy ja lehet rikito piros lenne jo,berakok ide képet aztán akkor megvitatjuk a többiekkel.
most megyek aludni mert éjjel melo volt
szegény motor :(
nsr97@freemail.hu
fekete nem hiszem h annyira jó lenne,a piros viszont egész jó,bár amit most összedobtam nem tökéletes.
pirosból milyen pirosat gondoltál?