Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uristen...elkezdted elejéről olvasni a fórumot? Amire irtál az 2006 augusztusi beírás!
csá Svensr 1988, meg van még a két felnije az nsr-nek? mert kéne.
fontos.
Sztem is a piros az ütősebb lenne.
Amúgy eldöntöttem hogy milyen lesz a fényezés a gépemen.Spain's replika
én a pirosra tenném a voksom.
egy kicsit jobban kiemeli a motor személyiségét.
ilyen gyárilag a felirat:
kicsit agyaltam rajta,de azért a legjobb mégis csak a kék lenne,bár egy élénkpiros sem rossz...
többiek véleményét kérem h az oldalidomon az nsr felirat alatt a honda felirat milyen színű legyen!
ok, elvileg még ma elindítom, már csak műszaki kell rá, de az már csak szőrszálhasogatás
az kellene ami a légbeömlőnél van, de akkor lehet hogy az is kell majd ami a lámpánál van.
ha kész van a géped gyere el és megcsináljuk...amugy arra gondolsz ami matrica van a légbeömlő nyílásnak az ívén,vagy arra ami a lámpa sarkánál van fönt a fejidomon?
Karakter lehet akkor megint össze tudnánk hozni egy üzletet. Nekem az a matrica kéne, ami a fejidom oldalán van a lenti képen, az index meg a légbeömlőcső között. Vágod melyik? Arra kérnék árajánlatot.
áh baszki azt hittem elírás ez a 320 pont BME-KSK-n...
azért többre számítottam.még szerencse h nem izgultam.
amugy ja lehet rikito piros lenne jo,berakok ide képet aztán akkor megvitatjuk a többiekkel.
most megyek aludni mert éjjel melo volt
segge valahogy nem illik hozzá
Nekem szülinapi torta kéne! Azt nem csinálsz még?
a festés mellett vállalok feliratok (Honda,NSR,vagy akármi) készítését is!Ha érdekel irj,vagy msn!
háttyóvan akkor
nem nem görbe vagyis még én nem vettem észre(tuti észre venném) max a második képen nézz ki ugy:D
Szerinte Randy a villára gondolt a befogónál.....nekem is ferdének tűnik kicsit
Ezt benézted:D Nem görbe ott semmi:)
aztakurva :D ennek nem görbe a váz a villanyaknál?
szegény motor :(
Nah nagyábból igy nézz ki még félkészen van de iylesmi lesz...
nem nőttem ki de most kell a pénz...találtam egy mocit amin fél millát lehetne nyerni és kell a zsé!
Amint látom már a második fórumozó válik meg a motrorjától. Kinőtétek?
valamilyen rikitó piros jól nézne ki sztem a motoron.
Helló sziasztok van egy bontott honda nsr 125 R macska lámpás 1997 évjárat hátsó idom, baloldali tükör, műszerfal ,új láncszett 500km futott, írjatok E-mailt és válaszol
nsr97@freemail.hu

fekete nem hiszem h annyira jó lenne,a piros viszont egész jó,bár amit most összedobtam nem tökéletes.
pirosból milyen pirosat gondoltál?
Hát ugyan olyan árnyalatú kéket nem tudok sajna. Sztem piros vagy fekete honda felirat jobban állna neki.