Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de olyan kék legyen amilyen az idomom ám!ha kell küldök képet az enyémről hátha nem gyári festés(elvileg az)
majd megmondom a napokban.rendben ? a hondát azt megtudom csinálni még a héten a fejidomra a matricát meg nem tudom h mikorra.
akkor kérek egy árajánlatot a 2 fejidom matricára+2 honda feliratra,ami az nsr felirat alatt fut az oldalidomon(kék)
Így van Karakter-el vállalunk motor dekorálást......fényezést stb....
100ba elviheted a rákba:) ma este vagy hnap rakok fl róla pár kéept:)
hát ha olyan matricát is csinálsz amiről szó volt tegnap,akkor nem kéne keresnem dekorost...
Nem akarja valaki újrafújatni a mociját?Vagy valami mintát bele fújatni,vagy matricázni?Vegyél fel msn-re és megdumáljuk a részleteket
Így van, azzal a kivétellel hogy az akksit az ülés leszedése után lehet babrálni, nem kell az idomokat bontani.
mennyivel drágább?képeket rakhatnál fel!vagy msn?
A tank leszedése F-esnél 17 csavar oldásával és komplett műanyag burkolat leszedésével járt,talán akkishoz is így lehet hozzáférni,csak akkor a tankot nem kell leszedni. A légszűrő szívócsöve pedig épp látszik,ha leszeded az ülést,szóval ahhoz is mindent bontani.
Nem ismerem a régi nsr-t nekem egyszerűen ülés le, tankcsavar ki, és kitámasztom mint ótóknál a motorháztetőt.
Háát.. Azon a fajta NSR-en.. Két havernál is szenvedtünk... emlékeim szerint le kell vennia tankot, hogy légszűrőt pucolj... De a tankhoz le kell venni a két oldalsó faridomot, ami egész előre nyúlik... A tank meg oylan, mitn a trabanté... A karbihoz meg hozzáférni... Elég reménytelen...

hát akkor ezt elb*sztam pedig azt hittem...
nem tudom ha szerelőhöz viszem(ha találnék...) hogy le kell-e szednie a tankot,mert pl karbi pucolás meg levegőszűrő tisztitás gondolom nem árt,főleg h nem tudom milyen
elég komoly listát dobtam össze magamnak a teendőkről
bár mind apróság,és szerintem már túlzásba viszem,mert működik minden.
Hogy jön ide a tankpad? A tankpadot a tankra tedd ne a karbira
a karbihoz le kell szedni a tankot?
és a levegőszűrőhöz?
(csak azért mert 1 hete raktam tankpadot és olyankor az gondolom gond lenne hogy ott van)
http://www.biker-world.hu és a hivatalos honda márkakereskedőtől.
Le ne szedd, mert én fosom le a bokám. Rajzold körbe rendesen, vágd ki a mintát küldd el neki, vagy csináltasd meg! Meg amúgy se tudnád leszedni.....mikor nekem csinálták a mocit, nem tudták levenni egyben a gyári matricákat mert nem jött le, hanem szabályosan tört, így hát csiszolni kellett.
Isten ments! Most lett teljesen átfestve az egész moci, egy karc nincsen rajta.....minek fényezném át.
Más gépet akarok kipofozni
fú köszi a részletes leírást.igen,pl perzselő van,de tüzet is rakhatok
Ha gyári a kipuffod, akkor csak egybe jön le, elöl a hengernél csavaros, és van egy köztes tartó, ha jól tudom... Elleneben, ha megvan még a gyári króm lemez a dobon, akkor az égetéssel azt elé fogod színezni.. Mert bizony jól meg kell pörkölni! Ha van krómlemezed, én a dobot kihagynám a mókából.. Égetni pedig... hát milyen eszközeid vannak? Disznópörzsölő? Lánghegesztő? Ez utóbbival óvatosan, ki ne olvaszd a lemezt! Ha nicns, akkor rakj tüzet, szép lelkeset, leheőleg keményfából, aminek jó parazsa van, majd a lángba, vagy a parázsba tedd bele a kipuffot... És türelem... Mikor már jól füstöl, óvatosan fújj bele levegőt.. Elvileg szép lángcsóvát kéne nyomnia a végén, ha begyullad... Na ekkor fújni kell, égjen csak sokáig! Persze fúvatni akkor is kell, ha disznópörzsölőt, vagy hegezstőt használsz... Óvatosan, mert ha befullad, hajlamos a vúvás irányába visszaböfenteni egy lángcsóvát, és lepörköli a szemöldököd... Persze kompresszorral, vagy minimum pumpával illik fújni... Nagy a füstje, és büdös, szóval ne vasárna a helyi körmenet közepén állj neki... Igazáűból akkor jó, ha ilyen szépen hamuvá égett por hullik belőle...
na végre le tudtam szedni nsr-hez service manual-t.
(ha valakinek kell bármilyen géphez az most szoljon,bár nem garantálom h lesz)
És merre fele lehet hondához alaktrészeket találni? vagyis váltokart, tömitést meg ieneket?
jó,és előre is köszi
rendben .Úgy gondoltam h majd majd szépen leszedem a fejidomról vagy ha nem megy akkor körbeajzolom a formáját neked egy lapra és elküldöm postán.
A movistart akarod újra fényeztetni vagy veszel valami más gépet és azt ?