Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megköszönném,mindenképp szeretném ha kerülne rá egy(2) ilyen
Van egy fejidomom amin ilyen matrica van leszedem és dekorossal lehet h megtudnám neked ugyan azt a gyárit csináltatni. Azt nem tudom h mennyiért csinálják meg.De ha érdekel akkor utánna kérdezek.
kipu kiégetéséről kérdeznék:
az egészet kell leszedni?ha igen,mik tartják ott(még nem néztem),könnyen le lehet?
csak a dobot vagy az egész csövet kell melegíteni?
mennyire kell melegíteni
Nemtudom hogy van-e. ezrest ér, de mire átküldeném 2800 lenne neten meg 1800ért veszel
Van vmi különbség? Illetve mennyiért adod?
Hát próbáld te megrajzolni.....majd ha segítség kell valami szólj. Most nem leszek estig. Pá
egyedüli megoldásként beszélnem kell azzal a tulajjal aki hirdeti az előbb berakott nsr-t.hátha tud nagy felbontású képet küldeni
na megtaláltam,szóval ez az egyedüli ugyanilyen matricás.
mekkora kép kell kb?vagy ilyen kicsibe is le tudják rajzolni a hozzáértők?
Ismerősnek hasonló motor? Neten ezt a matricát nem fogod megtalálni. Nekem nagyon sok időbe telt, mire megtaláltam az utolsó nsr-ek gyári matricáit. Onnan lett a honda felirat stb. Keress olyat!
üres a fejidom.
A motor másik oldalán megvan a matrica? Mert gondolom szimmetrikus.....
ennek a mintának van valami spec neve?mert azzal könnyebb lenne rákeresnem
Esetleg kimész, ha nehéz minta, akkor te rajzolod meg, vagy viszel valamilyen adathordozón mintát, méretet, arányt, bármit. Színt megadod és mondanak egy konkrét árat. De egy kis matricáért nem kérhetnek sokat.....ezresnél többet nem ér. max. ha nincs más lehúznak és elfogadod.
Most képzeld az én helyembe magam, mikor szemben álltam egy csontszürke motor előtt és azon gondolkodtam mi hogy legyen...pár óra mintafelvétel, egy kis gugli, méreteket megadtam és ta-dah. Végeredmény az adatlapomon. Az tél folyamán ha midnenigaz készül majd egy újabb replika
én ugy gondolom hogy győr nemolyan kisváros hogy egy dekorost se lehessen ott találni lemerném fogadni van vagy minimum 3 a városban
tudom goooooooogle
Legyünk már kicsit kreatívabbak emberek.....szerintem meg fogod tudni oldani.
szerencsére postán meg lehet oldani szerintem,csak a kérdés h minta honnan lenne
mert gondolom azért anélkül nem megy
kalev sosem volt abonyi de egyébként abonyban lehet csináltatni
De, ismerek ha már így kérded. A helyi dekoros, reklámcég. Gondolom Abonyban is van ilyen vagy ha nincs, akkor közeli nagyobb város. Szerinted én hogy csináltam nsr-ből movistar replikát....?
és nem ismersz olyat aki ilyet csinál?
dekorossal csináltass
nekem van de nsr-hez
Váltókarja még mindig nincs senkinek Ns125Fhez?
majd 5óra után, de 70ezernél azért drágább egy kicsivel, igaz nincs vmi jó állapotba(idomok nincsenek), de a blokk oké, müködő képes.
valakinek nincs ötlete hogy hogyan tudnék ilyen matricát a fejidomra szerezni?vagy ki tud ilyet csinálni?
feltudnál venni msn-re?