Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap mentem busaval ur isten hogyan megy
Hali! én lehet tudok egyet iylesmi árba, dugo csere msot volt még járatós, de kivülről nem a legszebb. (nsf)
ez csak egy szivacs...
HAli!HA valaki tud nst vagy nsr 125-t 70 ezer körül kivülröl mind 1 hogy néz ki csak a blokkja legyen jó és indítható állapotban legyen!aki tud szóljon tel:0630 443 15 71
Nemtudom! De ha hívsz magaddal valakit akkor már jöttök 2-en.. Próbálj meg jönni
én mennék, de úgy tom hogy akkor lesz országos horgász verseny amibe bejutottam, de ha nem 17.-én lesz akkor majd felveszlek msn-be. Hajdú-biharból mennek amúgy?
"Egy" fokkal igényesebb...
SOS-be keresek Nsf-re váltókart, ha vki tud vmit szóljon pls!
enyém ilyen volt: vidi
nemkell
Háát vele kéne megbeszélni.. Szerintem olyan 10-12 .. Az kb fele egy felújítószett árának...
mondjál árat , de ugynézki már szereztem
Én tudok egy hazsnált, jó állapotú NSR főtengelyt.... Eladó... Ha érdekell... (haveré, szerintem meg lehet vele egyezni)
Helló srácok! Nem kell vkinek az NS-em? Eltört benne a dugó és szétverte a hengert. Szal kell neki egy hüvelyezés meg egy új dugó, és sajna nincs lém megcsinálni
azt mondjátok meg hogy a CRM NSR főtengó ugyanojan -e? betehetem e mondjuk a CRM be az NSR-ét
SZÉTMENT A FŐTENGELYEM !
segítsetek!
Vegyél fel msn-re és elmondok mindent andras.david@hotmail.com
télleg nem is rossz ötlet!Köszi!
Amugy télleg jo lenne elmenni a 125 találkozóra!Vmi program vagy vmi ahol lesz van?Vagy vmi link?
utánozós egy jó tanács, tegyél alá mágnest hogy leengedett helyzetbe ne ugráljon döccenőknél..., és rendőrrel ne találkozz...
Sziasztok! Szeretnék minden kedves fórumozót meghívni a 2008. évi 125 ccm motoros találkozóra! Időpont 2008.augusztus. 16-17, Helyszín Szelidi tó! Ha valakit érdekel a buli az mindenképpen vegyen fel msn-re és megbeszéljük a részleteket! Gyertek minél többen! Msn: andras.david@hotmail.com
kiakasztod a rugot és visszanyomod
és ha felhuzod utánna hogyteszed vissza alaphelyzetbe?
ezek lemaradtak... ...
amugy ahol látszik hogy ott elöl bevan akasztva a rugó az egy (simson)bovden,és az huzza fel a rendszámot!
ejjnye:D ezért biztos szol polyák biztos ur
unatkoztam a délután...