Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5e ft
HAli!HA valaki tud nst vagy nsr 125-t 70 ezer körül kivülröl mind 1 hogy néz ki csak a blokkja legyen jó és indítható állapotban legyen!aki tud szóljon tel:0630 443 15 71
szivacs 3 pöcök! megveszem, mennyiért adod?
ezek még eladók
De ha 2 napig nem válaszolnak, akkor lehet hogy gyorsabb és egyszerűbb utánanézni máshol.
Hát igen erre való a fórum
Neten sok ilyen leírás van, hogy külföldi motort hogyan lehet vizsgáztatni. Nézz utána.
Senki nem vizsgáztatott még kölföldi motrot?
Hellosztók! Valaki árulja már el, hogy mi a kulonbseg egy arrow és egy gianelli között? Milyen hatást tudnak produkálni? Melyik a jobb?
elmegy, nekem is van egykét álat haverom
nah így jobban teccik?
nemhiszem magam olyan nagyra
jol van máá ne hidd magad oan nagyra inkább vválaszolj a kérdésemre!
normális ember viccből sem ír ilyet
simán! ! + ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !(csak poénból irtam oda)
neked a szuleid háziállatok?
hát ja 50 hez közelebb van mint a 40 e km-hez azt nem tom h gyári e még!
Gondolom 30ezer kmnél több van benne, és gyári dugóval stb....azzal nem csodálnám, hogy annyit menne!
nem csal több motorral be lett mérve!menyyi lehet egy sima gyári rendszer?akár használtan !és az arrow rendszer menyyibe kerül?
akkor télleg nagy kalap szar lehet a kippuff rendszer,mert ezeknek olyan 140-150-et illene menniük!Vagy lehet csal az óra
csináltatsd is meg, jóféle
hát olyan mintha kitört volna belőle egy darab,szal szerintem megvolt lehet repedve egy kicsit..páján kapott egy kis hőt(gondolom) aztán kiégett meg kilyukadt!De holnap viszem csináltatni
menyyi egy 93 as nsr végsebessége ?mert a haveromnak úgy megy 120 at h egy kalap szar már a kipuff rendszer!
6-8 liter...