hát ja.most már kezdem azt hinni h csak én nem vok abonyi nsr-es.
és mi volt a véleményed akkor a gépről?
nem tudod milyen hibákkal vette meg az Imi az előző tulajtól?
(1-2re lenne tippem)
egyébként már megvan mire gondolsz: ez olyan
mondjuk sztem úgyis olyanra lesz festva amienre teccik eggyelőre mondjuk a gyógyulásomra vok ráedződve azt majd kiderül itt az első idomom esés útán meg a hátulja ahogy elferdült
képet nem találtam de én arr a mintára gondolok a fejidomon ami hiányos amilyen minta van a motorod oldalán is. A fejidomnál is olyan színes matrica mintának kellene lenni gyárilag. Én dugó csere után láttam a géped.
na erről nem tudtam,ilyen képet nem tudsz keresni google-n?
nekem csak az tűnt fel h az idomot mikor levettem a belső felén piros festékszoro maradványok(elég komoly maradványok) a szélein.gondolom gyárilag nincs ez ott.
szóval csusztak vele és ujra lehetett fujva.viszont nem értem az ujrafujot,1 perc lett volna leragasztani ott fujás idejére.
felnicsíkon egyébként erősen gondolkodom,bár jobban tetszene ha az egész felni ilyen fehér lenne:
(1 perc alatt dobtam össze,nem leszólni )
csak nem akarok festegetni,meg elég szép azon a részen a fekete festés,nem is kopott stb.
a hannspree az télleg nagyon komoly. Nekem sajnos olyan fényezés kell amiben piros van mert a forgalmiba az van beírva. Amúgy egyértelműen Repsol lenne
és mi volt a véleményed akkor a gépről?
nem tudod milyen hibákkal vette meg az Imi az előző tulajtól?
(1-2re lenne tippem)
egyébként már megvan mire gondolsz:
ez olyan
csak nem te is abonyi vagy?
nekem csak az tűnt fel h az idomot mikor levettem a belső felén piros festékszoro maradványok(elég komoly maradványok) a szélein.gondolom gyárilag nincs ez ott.
szóval csusztak vele és ujra lehetett fujva.viszont nem értem az ujrafujot,1 perc lett volna leragasztani ott fujás idejére.
szerintetek egyszerűen felnicsík,vagy festés?
és ez a szín jól áll,vagy tudtok hozzá jobbat?
(1 perc alatt dobtam össze,nem leszólni )
csak nem akarok festegetni,meg elég szép azon a részen a fekete festés,nem is kopott stb.
de azt inkább hagyd meg nekem,hátha összetöröm magam és festeni kell