Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát onnan eléggé majd 6 tól lódul meg a membrán miatt azt majd olyan 7 8 között belép a power akkor jön az igazi
olyanok vagytok mint Magdi néni meg Vili bácsi.
nem rs topic ez hogy veszekedjetek.

más:bejáratás alatt van a gép,és ma mentem 5-6e közötti fordulaton vele huzamosabb ideig,és egy jó kis teljesítménylyuk van itt,úgy tapasztaltam.olvastam már erről,de ez biztos hogy az?
vagy másba keressem h erőtlen,nem akar tovább pörögni stb?(úgy nem akarok h visszaváltani 6ból mert még 6e fölé nem pörgetem).
úgy láttam minden fokozatban 5-6e között harmatos...
vélemény?
az belefér,nemgáz...csak érezni kell a határt:)
én teljesen elhiszem h moker korrekt arc ,nem is azt mondom h egy degenerált (bár az első hsz ekből az jött le)de amint átláttam írtam is h igaza van csak nyugodtabban kéne
szerintem kérdezz bontókat, vagy Honda márkakereskedésbe, de ott te is tudod, hogy aranyárba vannak a cuccok
bontók: L=http://www.hasznaltmotor.hu/ha...]link[/L]
egy "kicsit" tényleg forrófejű
üdv miindnkinek
egy kis help-e ha tod valaki!honét todnék szénkeféket rendelni az öniditóba!?de ha van valakinek kopmlet jó állapotu önindítóó az is érdekelne!

ui. én aztán nem akarok beleszolni de szerintem a válemányedt elmondahtod kispara de normállisan
ne huzzd le másnak a motorját! én bizniszeltem moker tesóval nagyon korrekt gyerek !
"anyázodni meg huzzál el valami köcsög csetre! az ovisok közé"
ezzen a forumon edig csak segitőkész normális arcokkal találkoztam pedig még soha nem látam öket!
igen ha az a kérdés h kinek van igaza akkor moker mert tény h nem ő kezdte csak forrófejű:)
igazad van névrokon , de én mokernek adok igazat, nem ő kezdte
lenne egy kérdésem. De inkább Csabika CBR től, mert láttam h neki CBR je van. És mit lehet ezekről tudni? 125ös CBRről. Mert lehet beszerzek egyet 50esként. 2006ost. Mennyiért lehetne ezt forgalomba helyezni kb? 50esként mit ér egy ilyen szerintetek?
de mégis visszaolvastam és ha az elv számít h kinek van igaza akkor kispara télleg egy "faszkalap" de még mindíd tartom h normálisan is lehet!
akkor ígymarad !legalább azt a tróger szövegelést hagyjátok abba...nem 12éves gyerekek vagyunk hogy így szájkaratézzunk fórumon.rendes emberi eszmecserével sokkal könyebb lenne de nemokoskodok csak leírtam a véleményem !
nincs kedvem 5oldal kispara anyazast keresgetni
nem vagyok annyira olvasós kedvembe meg igazán a story kicsit se érdekel csak benézek mondom ide a fórumba erre az első 3sor tömény káromkodás...de ha gondolod akkor linkeld be h mit írt.de ha van vki aki megmondja h kinek van igaza az nem én leszek!talán hamarabb kellett vna vkinek szólnia vagy magatokban is felmerülhetett volna h lehet értelmesen is "vitázni"
olvass visszabb
kicsit visszaolvastam mintha vmi oan jött volna le h a géped 99es de neki aztmondtad h 2003-as és erre írta h naugye h 99 temeg elkezdted h "kurvara idiota vagy tudod.en elakarom adni a mocit temeg belepofazol de mostmar mindegy" h ő ember-e?nemtudom de a viselkedésed alapján rád is ellehetne mondani h ez ember?
ez ember? most ugy vagnam nyakon hogy kipotyogna az osszs foga
én csak egy oldalt olvastam vissza láttam h nemcsak te írtál ien ....okat! amúgy meg nyugodjál le hamar mert én nem ugrálok csak közöltem veled h jobb lenne ha mégiscsak tartanánk valami mértéket mivel emberek vagyunk vagy mi?!
lassan mar egy hete kocsogoz meg anyaz ugyhogy ez nem reflex!es kivagyok ettol a buzitol.talan ovass visszabb mielott ugralsz
így van,okosan mindent izomból megoldani
moker mi a rákér kell egyből így dumálni? bazze nemkell kiirtani szóba a családfáját meg elemezni a szüleit mert írt egy kommentet..kicsit visszább foghatnád magadat..higgadjál le mielőtt reflexből írkálsz...
ezt hol lattad te felig kutya(decsak mert apad pakany)
te faszkalap kis geci szaju szarszopo buzi nem nem en irtam
örömmel mennék, csak sajnos darabokban a morotom De remélem még szerveztek ilyeneket a közeljövőben.
Holnap tolunk egy Balaton korutat eddig 3 an vagyunk ha vki akar jojjon meg! ! !