Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

r6ost menyiert csinalnad meg?
Valaki jelentkezett már a vázpolírozásra?
Amúgy van egy nem 100as kulungkarom ha esetleg érdekel...
Bakker.....hova tetted azt hogy eldőlt?! A macskát se tettem volna rá nagyon, simán kikarmolja az ülést stb stb. Hát öcsém vigyázz arra a motorra, ha már így megcsináltad...
Amúgy milyen színű a tanksapkád? Elég fura...
Csináltam pár képet most délután...sajnos az uccsó 2-t nem nagy örömmel készitettem De azokon kivül semmi baja nem lett
Hy minedenkinek!
Meg tudná mondani nekm valaki hogy ha mostani átételemet 13/36-ot lecserélem a folyatatlanra a 14/35-re hogy az menyit jelent gyorsulásban és végben?
Elöre is köszönöm!
szerintetek milyen lenne az nsr-re a spain's fényezés ?
vagy valami hasonló
vedd fel a telefonod!
ennyire pályázni akarsz?
racing fairing kit for honda nsr
vagy tud valaki macskalámpás idomszettet törötten?vagy sérülten?
beirtam gugliba,de csak nagyobb mocikra adott ki pályaidomzatot!valaki vmi linket tud mutatni,vagy ilyenek?mert ugy irtam be hogy "nsr pályaidom",de nem találtam sehol...legalábbis magyarországon nem...
vagy angolul hogy keressek rá?hogy van a pályaidom angolul?
szia. nekem is kellene dugattyu meg gyürü rc22-re
szerintem javitasd ki a gyarit
Az az nsr-em már nincs meg. Azóta új van és fényezésre szorul. Ezért szeretném lefestetni.
kar a szep repsol szinert
igen hallottam is meg lattam is szerintem hasznalj googlet
Olyan fényezést szeretnék csináltatni amiben piros van túlnyomórészben.Ha van vkinek bármi ötlete akkor azt szívesen várom.
vki hallott már olyat hogy NSR-re pályaidom?Tud valaki vmilyen oldalt,vagy akárkit aki foglalkozik ilyenekkel?
legyen vmi gyári szín,ne csináljatok belőle gagyit,én a rothmans replikára szavaznék!
én csináltam..szerintem ütős lenne
ha már annyira piros-fehérre akarod akkor inkább Árpád-sávosra festesd le
csúnya.
Sziasztok.A véleményeteket szeretném kikérni. Szerintetek milyen lenne az nsr-em ezzel a fényezéssel?