Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jön be nekem már a külseje se h tele volt idommal. Amúgy meg minden baja volt, láncszett kellett volna arra is, elis adtam inkább gyorsan. papírja se volt semmi
a körlámpásod miért volt szar?
nemtom ezenmég nem gondolkodtam eggyelőre imádkozok ne kelljen műteni
a törött alkatrészekkel mit csinálsz? eladó vagy javíttatod?
ha egyszer végre összeáll a technika, mehetünk egy karikát!
hát jobbulást. nem nagyon nézik sajnos az autósok járműnek a motorost...
nagyhörcsök és örspuszta között volt asszem egy nagy kanyarban autós nyugodtan továbbment nekem semmi más bajom nem lett hála isten motorról összes idom elcsúszott egy 3-4 centit elsőő idom 2-é tört + 1 bukót rottyra vágtam
Alap meg bogárd? Ha vki mégegyszer arra jár akkor jöjjön már át Simontornyára onnan már csak egy köpésre van, régebben én is sokat motoroztam arra, de most...
a műszerfalon a napi számlálót nullázod le vele, de én azt javaslom addig ne tekergesd el amíg be nem járattad a gépet, mert akkor nem tudod hány km kell még vele járatni :D
és legalább megállt a buzi autós segíteni vagy böszme módon tovább ment mint aki jól végezte dolgát?
le merném fogadni hogy alap meg bogárd között történt... mindenesetre jobbulást! Nem lett más bajod? Nsr-ből mi maradt?
a műszerfaltól balra(ha rajta ülünk) a fejidom résén az a tekergethető akármi mire van?lámpát lehet állítani,vagy mi?('92es)

Koogabi:jobbulást,pont gondolkoztam rajta h mit tegyek az ilyenek ellen,volt egy olyan ötletem h ha a fél sávomat elfoglalja,akkor kitartok én is,de ez csak kocsival lenne jó,motorral perec
császtok bassza meg balesetem volt egy kanyarban az én sávomban jött a kocsi szemből be kellet rántanom mozort az árokba kulcscsontörésem van
Sziasztok! van-e közöttetek kaposvári, vagy ahhoz közeli?
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnyyyyyyyyiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
215ezer ft
mennyi az az olcsó?
ócsóé vót bár ráköltős, már 23ezer ráment
neked ismét macskalámpásod van ? hogy-hogy vettél még 1et?
Nem tudom, nekem se volt ott valami gyári, mert nekem ha benéztél a fejidom mögé a széleken mintha más színű lett volna, enyém lehet átvolt fújva
Igen arra , a haverom .. és szerintem erdekelni fogja 20 ezerert. Amugy mindent adnak hozza ? (dugo , gyuru, zegergyuru ...etc)
szóval kezdetben eladás elött így nézett ki a gépem :
akkor megnyugodtam köszi..
á, dehogy is. nyugodt lehetsz hogy full gyári a géped. ilyen, valamint még ilyen világoskék amilyen az egyik kolegának is van itt a fórumon és ciklámen rózsaszín kiadásokban volt raiden.