Nem jön be nekem már a külseje se h tele volt idommal. Amúgy meg minden baja volt, láncszett kellett volna arra is, elis adtam inkább gyorsan. papírja se volt semmi
nagyhörcsök és örspuszta között volt asszem egy nagy kanyarban autós nyugodtan továbbment nekem semmi más bajom nem lett hála isten motorról összes idom elcsúszott egy 3-4 centit elsőő idom 2-é tört + 1 bukót rottyra vágtam
Alap meg bogárd? Ha vki mégegyszer arra jár akkor jöjjön már át Simontornyára onnan már csak egy köpésre van, régebben én is sokat motoroztam arra, de most...
a műszerfalon a napi számlálót nullázod le vele, de én azt javaslom addig ne tekergesd el amíg be nem járattad a gépet, mert akkor nem tudod hány km kell még vele járatni :D
a műszerfaltól balra(ha rajta ülünk) a fejidom résén az a tekergethető akármi mire van?lámpát lehet állítani,vagy mi?('92es)
Koogabi:jobbulást,pont gondolkoztam rajta h mit tegyek az ilyenek ellen,volt egy olyan ötletem h ha a fél sávomat elfoglalja,akkor kitartok én is,de ez csak kocsival lenne jó,motorral perec
á, dehogy is. nyugodt lehetsz hogy full gyári a géped. ilyen, valamint még ilyen világoskék amilyen az egyik kolegának is van itt a fórumon és ciklámen rózsaszín kiadásokban volt raiden.
Koogabi:jobbulást,pont gondolkoztam rajta h mit tegyek az ilyenek ellen,volt egy olyan ötletem h ha a fél sávomat elfoglalja,akkor kitartok én is,de ez csak kocsival lenne jó,motorral perec
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii