Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kesz lessz elugrok ha lessz vissza fuvarom de meg nem tudui
mas tema tegnap letszteltem r6ost 237el mentem idomok nelkul
csak már ott tartanák.
dudó= dugó bakker elírtam
jahogy az a dudó
pff akkor ez azért "jobb" helyzet
na az jo végre...biztos jo lesz...még bekell járatni faszán és mintha uj lenne
de úgy néz ki hogy pár napon belül pöfögni fog és már most nem bírok magammal, de majd megdumáljuk.
ez rendben de nekem indul és megy a motor rendesen,a fékkel van baj,azért blokkolt a hátso kerekem mert a fék dugoja megragadt(gondolom én)
megjártam azóta most a várost,nincs ennek motorikus baja.
amit meg moker mondott az lesz a megoldás kb,kösz a segítséget
abonyi vagyok!Szolnok és Cegléd között van!Akármikor hozhatod,ha tudod...
Haveromnak a Gilerájával ugyanez volt. Úgy mesélte hogy 140-el előzött egy kocsit , aztán ugyanez a tünet: hátsókerék blokkol -- gyorsan kuplung behúz , éphogycsak megúszta. (Egyébként indítózásnál utána neki is forgatta asszem de nem tudta beindítani.)
Vagy nemkapott elég olajat, vagy a böszme meleg miatt , de megragadt a dugó , megkarcolta a henger belsejét. Legolcsóbb megoldás az volt hogy kapott új dugót meg hengert megperselyezték . 2 éve 50000ft volt
a teendo az hogy leveszed a hatso feknyerget menezed a fekbetet allapotat mert attol is lehet!a feknyerekben van ket henger kiengeded a legtelenito csavart es lecsiszolot polirozoval a henger oldalat majd osszerakod
az ar kurva jo es merre laksz?
okés...de még neked ugyis áll...amig állna addig megcsinálnám...mondom megvan egy hét alatt
az enyémet majd bevállalhatnád, de majd csak a téli hónapokban. mert most még motorozni akarok egy kicsit...
és ilyenkor mi a teendő h pl máskor ne forduljon elő?
nem is tudom,nem inditottam el de olyan mintha egy kicsit fogna most.szerintem
menet közben most nincs időm kipróbálni.
talán fog 1 kicsit.de feleannyira sem.érzésre.nem értem
megragadt a dugó....
az első tünetekből olyan mintha megragadt volna...de akkor igy nem tom

ma megyek egy külvárosi 80nal amikor hátsó kerekem beblokkolt.először csak azt hittem tartalékra kell tenni a gépet,mert úgy viselkedett,majd látom h nemn forog a hátsókerék...faxa.fékhez nem értem hozzá!
megálltam,meglestem(illetve megáltt magától,fokozatosan esett a fordulat is stb).próbálom tolni,be van ragadva,majd mikor már feladom hirtelen tudom tolni.faxa,valami elszakadhatott.
ezután a lábfék olyan mintha nem lenne bekötve,csak nem tudom h mi szakadhat ebbe el,mert látszólag minden egyben van.
ha valaki tudja látatlanba mi a probléma,segíthet,bár még én sem néztem meg,csak hazajöttem.
hello
na megnéztem!12000é megcsinálom kb egy hét alatt,és adok ajándékba egy ápolót,amivel utána majd kenegetni kell...de azis megoldás ha lelakkoztatod,de ugy meg mattul kicsit...
Na szóval ha érdekel akkor megcsinálom...
(megsugom,hogy nekem csak a felnimet akarták 16000é kipolirozni...szal vicces árak vannak )
ha érdekel irj!
13691h.sz
helyes...várom...
OK REGGEL CSINALOK KEPET
fekete a tanksapka,a macska meg csak 2 másodpercig volt fönt kb Amugy nem kell kuplungkar...majd lecsiszolom kerekre a végét ...igy sportosabb elsz...persze majd veszek rá
Amugy nem jelentkezett senki..de lehet hiresztelni nyugottan...csinálom szivesen
dobj egy képet a vázrol és megmondom
karaktertől kérdezd, én nem nyújtok ilyen szolgáltatásokat