Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, tőle vettem Nem azért adom el, mert nem volt jó vétel, csak nemt'om, valahogy meguntam
Így képen tényleg nem az de mikor próbáltam nézegettem nem sokkal nagyobb mint az rs-em talán hátsógumi meg valamivel telítettebb az egész de nem nagyobb legalább is nem tünt annak.
Hát akkor nézz szét jobban. Egy etz vagy kiscbr hol van ehhez képest? Még a mito, rs se nagyobb...
...apa félliterese mellett meg egész nagy
Első képen kicsit picinek tűnik alattam, de 186 cm vok.
Miért nekem kifejezetten kisse4bnek tünt mint akármelyik kat.társa
Ami feltűnik? Talán a mérete....
hello csak anyi érdekelne h az nsr-be hová van beleírva h 125ccm és mi az ami még a rendőrbának is feltűnő ha azt állítom h 50-es
Ez így igaz. Nekem is alvázszámra azt mondták 2001-es. Eddig gyártották csak őket.....enyém mégis 2003/7.
Scottpeter Te örökre nsr-es maradsz legbelül.
Hi! Sűrgősen kéne egy kis segítség, tud valamelyikőtök olyan hengerfelújító üzemet vagy hasonlót ahol perselyeznek, bár nem tudom h ezeket a nicasilos hengereket lehet-e vagy van-e értelme mindenesetre azért megpróbálnám, nagyon sűrgős lenne, pls vki mondjon nekem egyet tolna megye környékén vagy pesten vagy bánomisén, esetleg ha van vkinek egy NS-re való polini hengere azt is szivesen veszem
amugy 99es volt
nekemis 2003 4honapos a mocim marmint az eladasi ideje
na már megint tévesédben éltek. még egyszer leírom, hogy nsr-t 2001-ig gyártottak csak! 2003 04-hóig adták el a megmaradt raktárkészletet. az hogy valakinek 2003 06-07 havi a gépe az azért az mert a kiskernek is meg kellett vennie a gépet. a központi raktárbol 2003 04 hóban adták el az utólsó nsr-t is.
te meg Balázstól vetted meg az NSt igaz? már elis adod?
Nana én mondtam előbb De én már indítanám is a teherautót Mondjuk nem 100% Mert kinéztem egy Suzuki RG t is (96os), nem rossz árba. Lehet inkább azt hozom el.
Aha, értem. Köszi!
H3MAS EGOK VANNAK BENNE
JOL VILAGITOTT
Egy német fórumrol.
ezt amúgy honnan copy-ztad ki? vagy honnan van a táblázat? 2004-ben már biztos, hogy CBR125 volt, nem NSR125. Azért mondom hogy nem stimmel valami
Pontosan mi nem jó? A rajz szerint még 2004-ben is volt igen.
nemnagyon igazodok el benne, de 2004-ben nem is volt macskalámpás, nem?
nem sajnos mert dolgozom, csak este délután leszek otthon. vegyél fel msn-re, aztán majd bejelentkezek vmikor. De ha küldesz e-mail-t akkor válaszolok.
ami neked van az valószínűleg az amire én gondolok és az csak macskalámpásra vonatkozik és annak is csak egy nagyok kicsike töredékére. kb száz féle típus volt macskalámpáson belül is.
Elküldtem. MSN-n tudunk most beszélni?
csak egy nagy feketeséget látok a fotóid között az utolsón. nem küldöd át inkább e-mail-ben? eléggé érdekelne a dolog.
(e-mail az adatlapomon)
előre is köszi!