ezt már egy jópárszor beírtam ide fórumba úgy emlékszem, hogy az öszes raiden nsr 1993 ban F es kockalámpás idom nélküliként kezdte. zdcjc2290 kezdetű alvázszámmal. De mivel ezeket az F-eseket marhára nem tudták eladni úgy döntött a gyár, hogy rárak R es macskalámpás idomot és eladja R-esként. Persze a Raiden neve azért maradt meg, mert nem fújták át az egész meglévő motort, beleértve a matricákat is, csak raktak rá egy ugyanolyan színű fej és oldalidomot. Ha megnézed te is az alvázszámot, valamint a blokk és a felniben az évszámokat, az ülés alatt, az idomokban mindehol 92 vagy 93at találsz. De ha az első lámpát és a fejidomot vagy az oldalidomot nézed ott meg 95ös évszám lesz.
hali.. Lehetséges az hogy az én nsrem (kép) F-es volt csak fel lett idomozva? raidenes elvileg a macska lámpás Fes változata úgy tudom.. És a papírján is az van hogy 125F
Alkatrésznek van még egy nsr 125/50 F a blokk csörög valamiért 45.e vagy alkatrészenlént kipufogo,hütö elsövilla ,teleszkóp , lámpa ,hátcsólámpa, felnik,tárcsafékek ,öninditó, tank, kábelkorbács, minden ép csak a blokk rossz. egybe vagy alkatrészenként
tévedsz nekem MT75 volt de az rakás szar volt tapadás semmi olyan kemény volt hogy nemis akart megkopni ígyhát mahamarabb szétdurrant minthogy elkopott volna ilyen 70 korul egyszercsak nagy durranás a kormány meg osszevissza csapkodott alig birtam megfogni
Nem tudná nekem megmondani hogy nsrhez hol lehet hengerfej tömitést találni!
Elöre is köszönöm