Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem..szóval akkor nem házilag átalakított tákolmány..
amúgy tudok szerválni gyári dugót egy 20as körül, az a legjobb sztem.
bazzeg a dobrinak meghalt a gépe? (gondolom arra a szentgyörgyi repsolosra gondolsz)
szaboatika ilyen volt a tied is! neked mi a véleményed..?
ezt már egy jópárszor beírtam ide fórumba úgy emlékszem, hogy az öszes raiden nsr 1993 ban F es kockalámpás idom nélküliként kezdte. zdcjc2290 kezdetű alvázszámmal. De mivel ezeket az F-eseket marhára nem tudták eladni úgy döntött a gyár, hogy rárak R es macskalámpás idomot és eladja R-esként. Persze a Raiden neve azért maradt meg, mert nem fújták át az egész meglévő motort, beleértve a matricákat is, csak raktak rá egy ugyanolyan színű fej és oldalidomot. Ha megnézed te is az alvázszámot, valamint a blokk és a felniben az évszámokat, az ülés alatt, az idomokban mindehol 92 vagy 93at találsz. De ha az első lámpát és a fejidomot vagy az oldalidomot nézed ott meg 95ös évszám lesz.
hali.. Lehetséges az hogy az én nsrem (kép) F-es volt csak fel lett idomozva? raidenes elvileg a macska lámpás Fes változata úgy tudom.. És a papírján is az van hogy 125F
de most vettem de ezzel uzletelek mostanaban
Sziasztok! 92'-es nsr -hez kellene uj dugo es gyuru ...kedvezo aron de megis jo minosegu (szentgyorgyi repsolos festesu) Elore is koszi!
mik lettek az nsr-böl, haver most cserélte le az nsr-t egy cbr600f-re, melette van még az én sv-m, meg másik két haver nsr-je :D
jééé, ez volt leakciózva a lidl ben 6 ezer pénzé. a ceglédiben egy csomó viszamaradt mert nem vitte senki.
4 ezret adok egyért
nekem elöl az van és bejön... nemtudom miért szidják
Tényleg ennyire szar az mt75?
a hege@digiphone.hu lehet érdeklödni msn:s3rvic3s@hotmail.com
Alkatrésznek van még egy nsr 125/50 F a blokk csörög valamiért 45.e vagy alkatrészenlént kipufogo,hütö elsövilla ,teleszkóp , lámpa ,hátcsólámpa, felnik,tárcsafékek ,öninditó, tank, kábelkorbács, minden ép csak a blokk rossz. egybe vagy alkatrészenként
Eladó egy nsr125/50 megkimélt álapotba szép hangal erös motoral . irány ár 200e ft vagy autó csere 1.6 benzines .
igen volt olyanis azzal vettuk meg a motort elég sokat mentem vele az elkopott és utánna lett az MT75 aminek ideje nemvolt elkopni
de volt neked mtr01 is vagy ha nem neked akkor kinek? mer valakinek biztos volt közülünk
nem most vetted az rf-et?
skacok vettem egy jinlun jl125ost 100km/h a vege es 1.9l a fogyasztasa .most ha minden igaz elviszik az rfet meg az r6ost es veszek 250es nsrt
Jah....nekemis volt....meg még 1 pár embernek.....ETZ-re való gumi....1 rakás szar!
tévedsz nekem MT75 volt de az rakás szar volt tapadás semmi olyan kemény volt hogy nemis akart megkopni ígyhát mahamarabb szétdurrant minthogy elkopott volna ilyen 70 korul egyszercsak nagy durranás a kormány meg osszevissza csapkodott alig birtam megfogni
Ott a pont!
én meg előre is meg hátra is felbaszok egy trabant felnit virsli gumival az hogy tapad majd
Hy mindenkinek!
Nem tudná nekem megmondani hogy nsrhez hol lehet hengerfej tömitést találni!
Elöre is köszönöm