Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva mindenkinek!
Nem tudja valaki hogy az elsőkerékbe mi a száma a csapágynak?
És hogy kettő kell vagy hogy van az?
Kössz csá
te ropiharcos...
heló nsr rendszámos váz kellene ha van akor olahrezso@freemail.hu!köszi
a heidenau is fasza gumi azzal is ellehet karcolni a lábtartokat lehet 2 3 hét is mire megint megyunk mer elég sok pénz a benzin 8 literes fogyasztásnál szal lehet a kovetkező pályanapig nemishasználom utcán arra ott a 4t robesz 2 literes fogyasztással
nekem heidenau van fent...nagyon puha szerintem!Majd szólhattok ha mentek ujra!Megmutatom mit tud a kis NSRecske az ERESek mellet
*voltam
BenceRS el és FuckyRS el voltak kecskeméten elég fasza volt a lábtarto csikorgott a kanyarokban majré teljesen eltunt előrol hátulrol és ezt mind ugy hogy ez volt ez alső pályázásom mondjuk kell hozzá joo gumi is nemtom neked milyen van fent
Csütörtöktől-hétfőig Abádszalókon voltunk nyaralni haverokkal...én mocival mentem 168 km és hibátlanul birta Mondjuk el is vártam hogy annyit kibirjon!Odafele utassal mentem..ugse volt rossz,de hazafele egyedül nagyobb élmény volt...meg a szél is kavargatott Láttam egy F-es macskalámpást!Raidenest!Ilyen kékes árnyalatban!Nem hiszem hogy forumozik a gyerek..nem láttam még itt!Pályázni nem kéne menni?Itt kecskeméten van egy gokart pálya ami elég jol álitolag
SZerintem fasza lett!Nemhiába...az én felnieim vannak benne!Passzol a moci színéhez is!Mesteri...
csöcsi nagyi!Hol voltatok pályázni kivel?Engem is érdekelne majd lehet!Mikor mentek legközelebb?
kispara: pucooook ropiiiii
jó,majd integetek ha esetleg arra mennénk
agusztus 3.án megyek balcsira, bár csak vonattal
Hú bakker mennyi lehetőség nem is tok választani . Hát akkor majd megbeszélünk valami konkrétumot most így hirtelen nemtom mikor lesz jó nékem is .
Jah hát egy szar gumi az meg tudja keseríteni az életed , nekem pirelli mt75 van fenn, eddig elég elégedet vagyok vele. Tapad is , szakadó esőben is jó, havon mondjuk már könnyen elpörgött
a fekete nsrednek mennyi volt a vége?
majd valamikor cimbivel tervezünk egy balatoni gurulást,ha az esetleg megfelelne.
csüt.ön egyedül akarok,pénteken mással megyek.
ja meg cimbi vasárnap akar elmenni a redbaronos túrára(fertő tóra lesz most)
bár én ezt kevésbé támogatom.
szóval akár vasárnap,esetleg péntek,vagy jövő 7 valamikor ha jó idő lesz balatonra betársulsz,vagy aug 3-án megyek egy 650es pegasossal.választhatsz
jah és a rossz hírem,h nagyon szar a gumim
alig döntöm és már megy ki alólam a hátsó(Kenda)
elöl lassan már a felnin megyek,mégis tapad a Conti
szóval komolyabb csesznekezés így kilőve,majd ha lesz új szett rá,akkor mehet
Oks csak majd írj előtte azért
jaja
a legjobb? Hát a legjobb az ns125r em volt. Kint van a képeim közt is. Semmit nem kellett ráköltenem, nagyon egybe volt. 170ért adtam el. meg még az Aprilia RSem volt a másik legjobb, az nagyon ment. a Fekete NSR se volt rossz, bár voltak hibái, a mostani meg folytott,de ezis jó.
es ez kit erdekel
simó látom árulod az nsr-ed
Simo90 és aki Győr környéki:egy gurulást valamikor meg lehetne ejteni
"Yamaha yzf-r 125,akrapovic rendszerrel 30 lóerő!"
Nem létezik,h ilyet valaki elhisz!EZ NEM IGAZ!
a HAVEROM SZERINT!
Én is csak röhögtem!
és eddig melyik nsr volt a legjobb?