Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok megjött. Köszi. Felvettelek MSN-re is.
elküldtem.
megnéztem, és írtam is vissza, de akkor valászínű nem ment át. a dolgozós gépem kissé le van korlátozva...

írok a cégesről.
Írtam mailt majd nézd meg légyszives. Köszi
Akkor ezért nem láttalak.
Hát majd augusztusban! Sokat voltunk inkább a sátornál! Az első hangárnál, ahogy rátérsz a kifutóra vezető útra! Ott ahol a baleset volt tavaly!
Hát igen, akkor az érkezés után volt...:S
Én utána nemláttam a kiscbr-t azt hittem elmentél. Mentünk egy kört és sehol se láttam a mocid, gondoltam ott se vagy...de reggel még csináltam róla képet
Sőt még zsúfolt is a 125ös!
Ott volt ahol gyakoroltak a SF-ek...a parkolóban! Ahha tetszett!
Igen-igen ezért írtam, hogy az 50esen.
a TZR en télleg nagyok az idomok de az RS nincsen felfújva az új 50es annyire nekem se tetszik de 125 ben már sokkal jobban néz ki és minden hely kivan toltve nemcsak az idomok a nagyok rajta
Ne csináld már ?! Akkor hol állt? Mert mikor megérkeztünk a parkolóba volt, és akkor nem voltam ott.
Utána meg bevittük a "közönségbe" de oda percenként néztem, téged nem láttalak
Na mindegy....amúgy tetszett?
Vártalak madarason a motorodnál
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy az rs nagyobb, de ez se sokkal. Más meg sokkal kisebb...de amúgy ezek az idomok fel vannak fújva. Néztem múltkor egy 50es tzr-t iszonyat nagy idomok minden, benézek van egy tenyérnyi blokk és kész Vasárnap meg egy 50es rs-t csodáltam meg, de hogy az mi egy fos
Iszonyat undorító, gagyi hatás, pici, de viszont drága. x)))
Hát egy kicsit én is
én mint hogyha egy picit mintha nagyobbnak látnám az RS-t
2003.4honap az evjarata a folytas nincs mar meg olaj alandoan volt cserelve-- te írtad ezt faszkalap! nem is tudom ki a legnagyobb idióta...
hogyne lenne kisebb kérdezd meg scottpetert ő látta a kettő mocit egymás melett és volt ám kulonbségek nemis kicsi
a 125snel se kisebb
kurvara idiota vagy tudod.en elakarom adni a mocit temeg belepofazol de mostmar mindegy
akkor nekem mit erősködtél hogy 2003as! na ugye hogy 99es
egy RS 50 nél nemsokkal nagyobb az NSR termetre de egy RS 125 mellé teszed megfogsz lepődni enyém volt scottpeter NSR-e mellett...
latod
rg is joval kissebbb