A motoron igazából sehol nem tudod megnézni, mert nem tüntetik fel az adatlapján a váz nyakán. Én viszon onnan bizonyosodtam meg hogy az ényém '98-as, hogy egyrészt tudom ( ), másrészt meg amikor bementem a Hondához alkatrészt venni, elkérték az alvázszámot, és egyből kihozta nekik a motor képét, meg hogy '98-as, meg hogy az "RW" típus stb.. szóval az a legbiztosabb.
na haliho rég voltam már fent de vissza tértem és lennének olyan kérdéseim hogy nsr-re honnan lehet tuning cuccosokhoz jutni pl malossi hengerszett erősitett főtengely ilyesmik. első teló rugó mennyilehet kb. ja és érdekesség képpen multhéten rávertem 400m-en egy evo 2es mitora xd kicsit nézett a kölök na de ez van én is néztem dehát nsr mitot evett
Ha esetleg Scottpéter barátunk olvassa a fórumot, biztos hozzá tud szólni a dologhoz. Ő majd biztos megmondja. De szerintem nem '90-es. Akkor már nem volt dobfékes hátul sz'tem.
Még nem 100% hogy nem lesz kész,de elég valószínű. Szombaton 6-kor lesz a felvonulás, addigra azért oda kéne érni. Neked megvan már minden? Nekem már csak a főtengely csapágyakat kéne cserélni.
Hali! Nemrég kezdtem el hírdetni a Honda NS125F-emet és abba szeretném kérni segítségeteket hogy vessetek már légyszi egy pillantást a hírdetésre, hogy reális ár van -e kiírva.
Köszi előre is mindenkinek!
repsol scooter vagy castrol act evo