Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, nem tud valaki macskalámpás NSR-t eladót ? rendszámosat ?
egyedi, saját kezűleg csinálta ha jól tudom.
moker125 neked milyen lámpa van beépíve az nsr-be?
na de ennek nincs kirendeltsége győrben,pestről meg 1600 ft-ér hozzák ide
annyit meg nem veszek h megérje
már én sem értem hogy miért cseréltem... nagyon elkapkodtam a dolgot, és elég sokba is volt, és még nincs is kész...
győrieket kérdezem elsősorban hol tudok Győrben(vagy környékén) jó áron repsol 2T szintetikus olajat venni?kúton nem akarok,ott kb dupla ár van
az enyém meg még mindíg szétdöntve a műhelyasztalon... basszus a múlthéten összepakoltam, aztán olyan hangja volt mint valami széthajtott babettának.... azt hittem először hogy nem stimmel a hengefej mérete és eléri a dugó(mert már a simo-val jártam így), aztán szétszedtem megint, és nem. minden stimmel a hengerrel. de viszont a főtengelycsapágyak odavannak... úgyhogy most sos kéne vennem, csak nem tok szabadulni a munkahelyemről sem napközben, mire végzek addigra meg pont bezár, a barátnőmre meg az öcsémre meg nem merem rábízni.... hétvégén meg ugye mocis találkozó polgárdin. csak az a legszarabb az egészben, hogy múlthéten hoztam haza a Hondától, ott rakták össze a blokkot a friss szimeringekkel, és még direkt kérdezték is hogy nem kell semmi mást cserélni? én meg rávágtam hogy nem, csak a szimeringeket... sztem most hogy rendben van a dugó meg minden, nagyobb a kompresszió, azért hallatszik ennyire hogy odavan a csapágy.
cbr rol meg csinalok
bocsi nem ezt akartam
itt az r6
oke
480000 ha jol szamolok
érdekesen fogsze gy kb akkora dobozt amibe belefér a kamera és szivaccsal ugy kibéleled hogy ne mocorgjon benne hanem passzosz legyen. Ez azért jó mert nem mocorog meg mozog közbe és a szélzajt is csökkenti felvétel közben. Persze lyukat vágj a kamerának. Aztán valami ragasztószalaggal a dobozt a tankhoz rögzíted nem tudok sajna képet mutatni de baromi hülyén néz ki ilyenkor a motor
akkor jó Előre is kössz a hengert!Mióta megvan már mentem vele kb 550 km-t,és nagyszerűen muzsikál!Nem értem miért cserélted le!Nagyon jol megy...(pláne az arrow rendszerrel)...!Mondjuk az elején féltem milyen lesz,de hálistennek nem csalódtam!A blokk sem csörög már,csak szép csendesen jár,meg a kipuff pattog!Jah meg hörög mert kivettem a légzajcsökkentőt Majd ha unatkozok valamelyik nap lehet rakok csinálok egy videót On-boardon hogyan oldják meg a kamera rögzítést?
átiratásig is lehet menni a motorral,ugye?
és természetesen képeket az újoncokról!
mennyiért vitték el az nsr-t?
megjött a lóvé
hali fiuk elvittek nsrt jah es vettem egy torott r6ost meg egy torott cbr125ost 350000volt a keto majd dobok kepet
Nem Te bontottad el a kék Raiden nsr-t? Ha igen akkor magvan még az elsősárvédő?
ja bocs nem néztem,akkor a méret nem érdekes azt már látom.
persze azt nem tudom h nsr-re 100/80 megy?
milyen?márka,méret,ár?
lehet pont érdekelne,mivel eléggé kopottas ezen az első...
elsőgumi elado
mentem láttam vettem!
a közreműködést ezúttal is köszönöm Scottpeternek
íme: