túrázni NSR, motorozni RS :P. RS erősebb, de lehet többet áll mint megy :) NSR megbizhatobb fasza kis gép nekem a macskalámpás bejön! max annyi vele a baj hogy kicsit keskeny
Igen Polini volt és jól volt összerakva egyszer szét volt szedve főtengely miatt és akkor megnéztem a hengert is minden jó állapotban volt, el sem volt kopva még, meg szétszedés után vagy 1500-2000km-t mentem vele és egyszer csak gondolt egyet azt szarrá törött, a keverék sem volt szegény... Egyszerüen nem értem. De kurva jó szétbaszta az egész motort egy rohadt dugó
Igen nekem az a lényeg h megbízható legyen de azért menjen is. Mondjuk anyira nem tetcik az nsr mint a többi kategóriatársai de mivel japán tényleg megbízhatóbb és nekem ez a lényeg mert túrásabb fazon vagyok
Jobban jársz, bár attól függ mit szeretnél, utcára szerintem jobb mint egy rs, rs nek jobbak a fékei és a futóműve, de ilyen utakon jobban jársz egy puhábbal(nsr), és nsr kényelmesebb is... meg japán... megbízhatóbb...
Hali
Szeretnék néhány jót hallani az nsr-ről ugyanis valószínű h egy ilyen tulaja leszek hamarosan
De nem igazán hallotam még róla és iagzából az érdekelne h jobban járok e vele mint egy mito-val vagy nsr-rel
Hát ez nagyon csúnyán kapott, milyen márka volt? asso werke? jól raktad bele a dugót? henger nem volt megrepedve? Olajpumpa rendesen beállítva? Nem volt szegény a keverék? Esteleg dugó megrepedve gyárilag...
Helló! Lenne egy kérdésem: Mitől a rohadt büdös lófasztól tud eltörni a dugó? Tegnap megyek olyan 60-70-el egyszer csak megragad, mondom biztos beszart az olajpumpa, de mint kiderült annak semmi baja viszont a dugó szarrá törött szétverte a hengert és valószinüleg a forgattyúsháznak is adott
Még nem cseréltük le őket, ugyanúgy a gyári van rajta. Motorvételnél voltunk úgy, hogy 14E körülcserélni kellesz -ugyebár a köztes tulaj satuzgatott rendesen- de tovább bírja mint gondoltam.
Még kb 2mm a mélysége, de valahol semmi minta nincs középen. Szerintem még egy ezrest tuti kibír.
Amúgy azért vettük, mert ide ritkán érkezik szállítmány, ezen a helyen olcsóbb és kb. 1hónapja lett megrendelve....azt hittük addigra ez elfogy, de nem voltam túl sokat, szóval nem fogyott. Jó áron volt, a kettő együtt 21 volt. A gyári mt75 30 lett volna és szerintem rosszabb a mintája, a név miatt drágább csak. (amúgy ez is 25 lett volna) A michelin meg majdnem 40lett volna :OOO
Röviden ennyi :))
Sajnálhatod, hogy tegnap nem jöttél madarasra, jó lett volna :(
Nem érdekel valakit 3 db gyári zsír új dellorto fúvóka? main/power/idle ?
138/65/42?
plusz egy teljesen zsír új ropogós dellorto phbh 28-as karbihoz való tömítésszett?
bontatlan a csomag természetesen
egyszóval macska nsr-hez való.
ha kell valakinek akkor SOS válaszoljon!
kétszer kiküldte a gyártó, és ha nem kell senkinek akkor visszaküldöm.
nekem van,de nem eladó...mondjuk 65000-é irányárban odaadom ha kell
képet sajnos most nem tudok mutatni,mert a másik gépen van,de kifogástalan állapotban van!
amenyiben a motor behozatali kétnyelvű adásvételije már ki van töltve (van odaírva vevő) abban az esetben azzal a személyel kell íratnod egy adásvételit akinek a neve ott szerepel, de már mint eladó. ILyne esetben viszont ki kell fizetni az átírási illetéket is hiába leszel első forgalomba helyező. egy nsr esetében ez 2232ft. Lehet hogy bonyolult egy procedúrának tűnik az egész, de egyáltalán nem az. nem bonyolultabb mint egy műszaki nélküli motorkerékpár vétele.
Szeretnék néhány jót hallani az nsr-ről ugyanis valószínű h egy ilyen tulaja leszek hamarosan
De nem igazán hallotam még róla és iagzából az érdekelne h jobban járok e vele mint egy mito-val vagy nsr-rel
Még kb 2mm a mélysége, de valahol semmi minta nincs középen. Szerintem még egy ezrest tuti kibír.
Amúgy azért vettük, mert ide ritkán érkezik szállítmány, ezen a helyen olcsóbb és kb. 1hónapja lett megrendelve....azt hittük addigra ez elfogy, de nem voltam túl sokat, szóval nem fogyott. Jó áron volt, a kettő együtt 21 volt. A gyári mt75 30 lett volna és szerintem rosszabb a mintája, a név miatt drágább csak. (amúgy ez is 25 lett volna) A michelin meg majdnem 40lett volna :OOO
Röviden ennyi :))
Sajnálhatod, hogy tegnap nem jöttél madarasra, jó lett volna :(
sm és 125ccm- re gumi
innen kb 3 óra lesz úgyis az út.
jól néz ki.
138/65/42?
plusz egy teljesen zsír új ropogós dellorto phbh 28-as karbihoz való tömítésszett?
bontatlan a csomag természetesen
egyszóval macska nsr-hez való.
ha kell valakinek akkor SOS válaszoljon!
kétszer kiküldte a gyártó, és ha nem kell senkinek akkor visszaküldöm.
nekem van,de nem eladó...mondjuk 65000-é irányárban odaadom ha kell
képet sajnos most nem tudok mutatni,mert a másik gépen van,de kifogástalan állapotban van!
ő már többet nem megy haza...