Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha külföldi papaíros motrot veszek hol kell lekérni a származási vizsgát?
1000Ft 20 perc Az nagyon jó ár! Azt meg nemértem, hogy lyukadhatott ki a rezód....de ez gase
1000Ft 20 percre...ami tökéletesen elég szerintem...de ha mohó vagy akkor az egész napi 5000,ami még mindig nem olyan vészes szerintem!
Jah amugy kilyukadt a rezóm de nem ilyen olvadt a szlé ahol lyukas,inkább olyan mintha kitört volna... szal egy féltenyérni lyukkal jöttem haza a rezom alján Nem volt ám hangos De ma már meglesz csinálva remélem!Majd biztos megyünk még vissza...én jöv hétvégén nem biztos hogy megyek...de után vmikor tut...jöhetne más nsr-es is
Mi történt a rendszerrel? Miért volt nagy hangja? Jó neked, hogy van ott egy go-kart pálya.....mennyi a beugró amúgy?
okok!lehet megyünk a jövő héten is,vagy nem tom...még meglátom mennyire lesz rá cash-em...meg kész lesz-e a kipuff
nagyon durva hangja volt :D
enyémre jövőhéten lesz új (finster) dob, kiváncsi leszek rá!
nagyon gyenge ez a cbr pályára :(
Ha jöttök még, akkor szóljatok, és megyünk mi is ;)
tegnapi képek, gumi kapott rendesen :o
jaja az én voltam,meg haverom volt egy piros RS-el!A mocidat láttam énis a pályán!Most voltam életemben először pályán,de nagyon megtetszett..várom a visszatérést!
Amugy bocs a moci nagy hangjáért,ha hallottad mikor mentünk...kicsit megsinylette az arrow rendszer...
Én sem hiszem el, hogy annyira soklenne. De végülis attol függ mihez hasonlítod.
4literes foyasztásom van. Annyira nem megerőltető. Oké, nem megy 150-el gép (kopott a dugó sztem),de 100-110es utazóm így is van. Nekem elég.
karakter01, téged láttalak tegnap a gokart pályán, kecskeméten? egy repsol cbr 125el voltam, meg volt egy piros is.
hát... eszik egy keveset
Miért olyan sokat fogyaszt? De ha lenne akkor is ahova lehet motorral mennék. Nem a vitrinbe venném.
Köszönjük Emese.