1000Ft 20 percre...ami tökéletesen elég szerintem...de ha mohó vagy akkor az egész napi 5000,ami még mindig nem olyan vészes szerintem!
Jah amugy kilyukadt a rezóm de nem ilyen olvadt a szlé ahol lyukas,inkább olyan mintha kitört volna... szal egy féltenyérni lyukkal jöttem haza a rezom alján Nem volt ám hangos De ma már meglesz csinálva remélem!Majd biztos megyünk még vissza...én jöv hétvégén nem biztos hogy megyek...de után vmikor tut...jöhetne más nsr-es is
nagyon durva hangja volt :D
enyémre jövőhéten lesz új (finster) dob, kiváncsi leszek rá!
nagyon gyenge ez a cbr pályára :(
Ha jöttök még, akkor szóljatok, és megyünk mi is ;) tegnapi képek, gumi kapott rendesen :o
jaja az én voltam,meg haverom volt egy piros RS-el!A mocidat láttam énis a pályán!Most voltam életemben először pályán,de nagyon megtetszett..várom a visszatérést!
Amugy bocs a moci nagy hangjáért,ha hallottad mikor mentünk...kicsit megsinylette az arrow rendszer...
Jah amugy kilyukadt a rezóm de nem ilyen olvadt a szlé ahol lyukas,inkább olyan mintha kitört volna... szal egy féltenyérni lyukkal jöttem haza a rezom alján Nem volt ám hangos De ma már meglesz csinálva remélem!Majd biztos megyünk még vissza...én jöv hétvégén nem biztos hogy megyek...de után vmikor tut...jöhetne más nsr-es is
enyémre jövőhéten lesz új (finster) dob, kiváncsi leszek rá!
nagyon gyenge ez a cbr pályára :(
Ha jöttök még, akkor szóljatok, és megyünk mi is ;)
tegnapi képek, gumi kapott rendesen :o
Amugy bocs a moci nagy hangjáért,ha hallottad mikor mentünk...kicsit megsinylette az arrow rendszer...