Igen én mondtam, a festő csinálta, mikor a motorom is festve lett. Bármelyik festő megtudja csinálni, ugyanolyan mint más műanyag. (ő mondta) Van egy oldal is a neten, ahol vállalnak külön motorplexi polírozást, -Pesten- az 2500 Ft lett volna. De végül festő megcsinálta. A végeredményt a videómon is láthattad. Ha gondolod képet berakhatom.
Amúgy aki tud jöjjön Kunmadarasra, mindenkihez viszonylag közel van, lehetne egy jó kis nsr-es találkozó.
Itt egy honlap, mindenki megnézheti, mennyi lenne neki az út! :www.utvonalterv.hu
Te mondtad hogy felpolíroztattad a plexit ugye?
szted egy autófényező vagy ilyesmi meg tudja csinálni? elég karcos szegényke és az új elég drága.
te hol csináltattad?
hallod stephan01,anyum most mondta hogy ha átakarok utalni pénzt akkor kell maga a bank neve ismeg név,cím is!Szal e-mailben küld már át ujra akkor még ujra a címed,teljes neved,és a bank nevét is!Ha gyors vagy még ma átmegy a pénz!
Egy nagy lószart. Áruld el nekem csináltál már forgalombahelyezést? Ha igen akkor tudnád, hogy semmi kínlódás nincs az egészben. Lekéred a körözési vizsgát, 2 hét mire megjön. Ha az megvan onnan tol fogva ugyan az a dolgod mintha vennél egy műszaki nélküli motort, anyival kiegészülve, hogy még a vémhivatalba is el kell menned fizetni egy kicsit. Nekem 650köbcentire kellett fizetni 60 ezer ft-ot. 125-re meg az egész papirazás kb 40 ezer ft-bol kijön. A másik meg az, hogy 20 év fölötti motort is nyugodtan lehet vinni papirazni. Egyik ismerősöm most vitt egy 1986os transalpot renszámoztatni és már meg is kapta rá mindent. Szal ha nem értetek hozzá ne pofáztazok hülyeségeket.
Nem...sajnos meg van szabva 1 idő, ami után már nem lehet...asszem 10évesnél idősebb motort nem lehet, és ha még meg lenne minden papírja, és még 10éves se lenne, akkor is nagyon sok kínlódás, nagyon pöpec motornak kéne lennie, nagyon sok idő, és nagyon sok pénz!
Csá mindenkinek akinek rendszámos nsr van hozzájuk szólna a kérdésem hogy ha én is le akarom vizsgáztatni az nsr-emet akkor milyen papírok szükségesek hozzá és mennyibe fog ez nekem fájni ?
tőlem kértek már, de csak 18 éves korom után elötte sose kértek addig nem volt divat, utánna se kértek egy csomó ideig, de moszkván matchba van egy pár olyan aki a 40éves nőtől is elkéri
Amúgy aki tud jöjjön Kunmadarasra, mindenkihez viszonylag közel van, lehetne egy jó kis nsr-es találkozó.
Itt egy honlap, mindenki megnézheti, mennyi lenne neki az út! :www.utvonalterv.hu
szted egy autófényező vagy ilyesmi meg tudja csinálni? elég karcos szegényke és az új elég drága.
te hol csináltattad?
remélem gyors lesz a freemail!