Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok fasszopó fiatal kis hülyegyerek! jól pofán kéne baszni titeket...
te faszarcú gyökér kinek pattogsz? fogd be a nyomott pofádat nem is vagy magyar! szlovak nyomorék! bazd meg a buzi köcsög haverjaidat seggarc!
Merre keresgéljek kompett idomkészletet?
mi a faszt szidod te anyámat? tied a kurva szarfaszu patkány! kis hülye taknyos köcsög!
bazzeg, nem is mondtad. milyet vettél? nsr el mi lett?
Ami NSR a képeid közt van azt most vetted? Csak érdekelne? mert én is szemeztem vele.
en vettem magamnak 600as gepet sajat penzbol
Bazzeg, eldurvult itt a helyzet. Nem tökmind1 kinek honnan van a motorja? van és kész. ELőbb utóbb úgyis mindenkinek saját motorja lesz, mert megkeresi rá az árát. Itt tudomásom szerint mindneki tud bánni az nsr-ével. Én csak azokat utálom, akik vagy anyucitol, vagy saját pénzen kapásbol nagymotort (600 vagy fölötte) vesznek és úgy dobálják elfelé mint kisgyerek a játékautót.
Egész rendszer? Lehet érdekelne. Mert most valami gyári folytott szar kipuff van rajta, és alig megy:S érezhetően viszafogja. Msn ed van?
egyetértek, nekem is csak az első motoromat vették meg a szüleim, a többit meg saját pénzből vettem
Hello de nekem van egy arrow rezóm. 15-ért adom ha érdekel.
regen lattam ekkora faszt mint te!
te egy fasz vagy!es leginkabb egy ciganyra emlekeztetsz
Szépen játszatok gyerekek! Kezd egy kicsit eldurvulni a helyzet, nem?
Hát ezt beszoptad, benzinpénzt általában összeszedem magamnak, ezért is megyek szinte csak hétvégenként. Bár tudomásom szerint, ehhez rohadtul nincs közöd, szóval elmehetsz oda, ahová gondolom. Szomorú gyerekkorod volt, azt észrevettem
Az meg, hogy nem dolgozok, szerintem nem szomorú 17 évesen. Még egy ideig tanulni fogok, hogy nem maradjak olyan faragatlan pénisz mint egyesek Dolgozni meg majd ráérek egész életemben......
Igen bazdmeg....menj a k***va anyádba...azt annak pattogjál te faszfej......el se tudod képzelni mennyit dolgoztam te faszrágó...anyádnak pofázzál meg a fasszopó komáidnak, ne nekem!
jó estét uraim régen jártam erre:D
képzeljétek ma győrbe feszítek a pirosnál és egyszercsak mellémhajt egy ZX-250 es ninja :O szép zöld :O és ráadásul csaj vezette:O aztánn zöld :P startolok szépen 1 es megpadlózva :D:D:D aztánn finom 2 es csajszi meg eltép mellettem a kis ninjával aztánn egész végig hajtottam őt a városban :D :P tök jó volt :P de jobb sprintje van mint a kis NSR nek :O rendesen megszenvedtem h tudjam követni:D

gomdoltam megosztom veletek
na jóéjt
elég szomoru hogy nem dolgozol...
a benzint is anyádék veszik b+! mit ugrálsz itt nekem! akkor pofázz ha majd megkeresed az árát! könnyű más pénzét elfüstölni...
én meg 14 éves korom óta magam veszem a motorjaim... mert amit apám anyám vett az nem az enyém végülis... pénzt se szívesen fogadtam el tőlük soha pedig ha kértem volna adnak.
Akkor nincs senkinak vmi folytatlan kipuff rendszere NSRre?
Énis bevallom h nem saját pénzemből van vagyis ballagási pénz, meg néha elmegyek dolgozni. meg néhad adom veszem a motorokat és így gyűlik.. de nem tök mind1 h kinek miből van motorja?
Srácok
a jogsi elméleti része nektek meddig tartott?
Nekem már 7hete húzódik és még a vizsga időpontját sem tudják megmondani
Szétcsesz az ideg miatta...
Hát ilyen veszély engem nem fenyeget, nekem az öszes motorom saját pénzböl van. :D (ezt nem leszólásként mondom azoknak akik nem engedhetik meg hogy saját pézböl vegyenek motort)
Mégis honnan a picsából lenne saját pénzből?! Szerinted dolgozok 17 évesen? Nem....tanulok. Majd ha felnőtt leszek, veszek magamnak, addig meg hálás vagyok, hogy a szüleim megdolgoztak érte tisztességesen, én meg cserébe vigyázok rá és nem teszem tönkre.
Én meg arról nem tehetek, hogy neked nem volt gyerekszobád és nem kaptál motort a szüleidtől. Van olyan, aki szivatja a gyerekét, "hadd tudja milyen a szívás" alapon és van olyan, aki próbál mindent megadni a gyerekének, mint pl. a 125 ccm-s motort birtoklók 99%-ának. Attól, hogy nem keresek pénzt, megbecsülöm a pénzt, nem szórom és még csak nem is motorozok naponta...sőt, hetente, ugyebár a benzinárak magasak. Jah és szerintem magadból indulsz ki, mikor olyat mondasz, hogy menőzni veszik a gyereknek a motort. Tudod mit, okos vagy. Majd te is szopatsd halálra a gyereked, ne vegyél neki semmit, had tudja mi az a pénz. Nemértem miért kell valakit így leírni, mert nem saját pénzéből van a gép. Azért a pénzért attól még ugyanúgy megdolgozott valaki, azzal a különbséggel, hogy nem sajnálja a gyerektől a hobbiját.
Ez a véleményem erről a témáról.