Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ne a fórumon intézzétek ha problémátok van egymással,tessék kimenni a "hóra"
nem volt 2 napig netem pótolnám a lemaradást,aztán ezt kell olvasnom,gratulálok
szar lett mert epplovagolt az anyad te pocs
ezt magattól csináltad vagy segítettek?
es nekem van fura fejem
amugy torzs gyokeres magyar vagyok .de egyaltalan mi kozod van hozza en kutyakal nem beszelek.foleg nem ciganyokkal
te barom 1nem tudok szlovakul 2ha 5percel kesobb megy be az apad a szobaba lehet kutyahazban eled az eleted
Csak érdeklődöm egyenlőre.Még mocim nincs, de láttam egy idomsérültet 2001-s évjárat.
kicsit olvass vissza...
kurvára nem én kezdtem faszfej
most nétem a képed bazmeg milyen csökött fejed van tipikus szlovák fasz fej
jah es csak szolok te kezted az anyadozast paraszt!latjatok fiuk ez van ha bejon az europa uni eljut a tanyakba az internet
te mit kepzelsz magadrol?szerintem teis csak azert lettel mert apad megcsuszott a dombon,vagy azis lehet hogy apad raverte a farkat a csizmara es picsan rugta vele anyadat.
nekem van faridomom meg egy jobb oldali oldal idomom meg egy bal oldalidom javithato.
anyád kurva! te meg buzi vagy... vegyél vissza te kis hülye 17 éves faszrágó! mi a faszt képzelsz te magadról?
attól függ miylen kell, ha szerencséd van nem is kell tovább keresned.
Jha és 15-16évesen mindezt?! Sztem ez igy van rendjén...
olyan jo volna most talalkozni a nyomorek apaddal meg a cigany anyaddal kiszurnam a szemuket hogy egy ilyen abortusz maradekot csinaltak
Jah értem, szar felfogás... Lényegében persze h vmennyit dolgozon, de az egész motor árát honnan tudná elő teremteni teszem azt egy 600ezres motornál?!
te szarhazi ha en pofan vaglak ossze esel
te fasz kis kocsog magyarabb vagyok mint te.gecis cigany
ma voltak megnezni az nsrt szerdan viszik el.egy rf600ast vettem ott van a kep gaaleriak kozott
hát nem! dolgozzon meg érte
főleg ezt a mokert! ki a fasz kiváncsi a hátára! olyan mint egy rétiszöcske! érte se volt érdemes letolni annyáéknak a gatyát...
Pff... Mi megy itt. Már nem azért de mi van akkor ha "apuci meg anyuci" alá tolja? Ti nem tolnátok a saját gyerekeitek alá?!? Szánalmas.