Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt se hiszem el hogy saját pénzből van az nsred! meg az átfestés stb
nem! de anyuci meg apuci a picsájuk alá tolja a robogókat (ő esetében cbr-t) és azzal vakernak! és azt utálom!
esetleg álmodban! kis hülye
Igen... húzod a gázt indulnia kell azonnal a bowdennek is...
de pont az a problémám hogy ha rátépem a gázt teljesen akkor pont egybeesik a két jelőlés, ahogy lennie kell, de amikor elkezdem húzni akkor még laza a bowden és csak később kezd el mozdulni. szóval akkor azt mondod, hogy egyszerre kéne indulnia?
Hát kap alapjáraton is, de ezért lehet állítani azon a tárcsán, hogy ne legyen ilyen, állítsd be...
Biztos van valam alap amit adagol a karbibol is jón a benzin alapjáraton.
Szerintetek jól van az úgy, hogy amikor elkezdem húzni a gázt, meg sem mozdul az olajpumpán az a kis tárcsaszerűség, amin a bowden van, hanem csak akkor amikor kb 1 centit hútam a gázkart. De ha ráhúzom fullra, akkor meg pont egybeesik a két jelölés. Nem kéne már akkor elindulni a tárcsának amikor elkezdem húzni a gázt? alapjáraton meg ugye teljesen a helyén van az a kis tárcsa, akkor meg nem is kap olajat? vagy hogy van ez?
Külföldi érvénytelenített forgalmi, saját névre szóló kétnyelvű adásvételi. Ha ezek megvannak gond nélkül lehet forgalomba helyezni. Ha más kínlódik vele akkor biztos nem stimmel valami. Nekem is azt mondták milyen hú de szenvedős dolog az egész közbe meg kurva egyszerű minden.
Miért CBRt csak úgy lehet szerezni ha apuci vesz neki?
hagyd az ilyet... erről tudnék írni kisregényt, de meg sem érdemlik az ilyen felfogásúak.
lehet több motoromért dolgoztam mint te.....
Ja mellesleg ha papírozásban ilyen okos mindenki, akkor kérdezzétek meg az RS topikban, egy srác levizsgáztatta az RS-ét, kurvapöpec állapotban volt, és ő megmondja, hogy mekkora szenvedés......
Valaki nem tud Honda NSRre folytatlan kipuff rendszert? de ne túl drágán
Muszály volt.... Dugó+henger
jóvan már én így hallottam, akkor ha ilyen okos vagy milyen papírok kellenek hozzá? mert azt nem tudom mindenki beszél mindent. Üdv
emberek..lenne párkérdésem..tehát hogy izéé matricaszettet nemtud valaki szerezni vagy vmi? mert nagyonfontoslenne..a másikmeg hogy van egy NSR-em..20 kW van a forgalmiban és nemlehet valahogy visszafojtatni papiron?:S vagy vmi?
olyan 60 reális lenne
jah és ha nem vágyom erre 98 ezer alatt lehet A-s jogsit szerezni? Ennyiért találtam most hirtelen.
bocsi amugy fogalmam sincs
Valami egyszerűbb válaszal is beértem volna.
nem fognak basztatni csak baszni elovesziv a 6cmeres farkukat ugy segbe kurnak hogy visitani fogsz
apuci biztos vett neki egy cbr-t
Eléggé...
Ha meg nem biztosak a dolgukban, akkor meg beküldenek a kpm-hez köbölésre, ott mindenre fény derül...
Röviden ennyi.
Ha rendszám nélkül használom a 125-s motrom mennyire szívóznak a rendőrök? Mennyire vannak képben hogy mekkora is valójában?