Voltam, nekem nagyapám mondta mindig hogy kalap szar, de minden motoromra amíg élt, bár igaza is volt, roncsokat vettem
Meg mondták sokan hogy nem kéne motorozni, de egy igazi motorosra nem hatnak az ilyenek...
Dani biztos Te is voltán ennyi idős... Különben nekem is ameddig Yz-m volt, addig hallgattam otthon hogy ilyen szar, olyan szar, meg nem való semmire stb... hogy kénytelen voltam eladni. A szülők márcsak ilyenek.. Most az Nsr-el nincs semmi bajuk, de majd ha ősszel átülök egy F4-re vagy egy Thundercat-re, sztem megint kikelnek magukból, már előre látom.
(amúgy nem néztem meg hány éves vagy úgy emlékeztem 18... bár ez nem lényeg igazából, annyira vártam hogy 18 legyek, de gazából nem változott semmi, azt leszámítva hogy nem kellett szülökhöz rohangálni aláírásért...)
jah igen ezt is akartam írni h ha valakinek alárakják a gépet akkor szerintem egyértelmű h a szülő dönthet sok mindenben.
én emiatt vettem saját pénzből,és abból is tartom fenn,és nsr-t is saját pénzből veszek.így nincs beleszólása.(meg amugy is már 19. évemet gyúrom)
Vdani! 16 évesen azért még a szüleim parancsolnak....És igen el KELL adnom...erről ennyit...am meg az az átbaszós dolog nem az én műfajom...nyugodtan jöhet szerelő
volt már ilyen eset,nekem is gyanús,múltkor azt akarta nekem bemesélni 1 srác h megvette a motort de inkább autót akar(nem fórumos egyébként).átiratta 30ért és most eladáskor -30-40be lenne neki...mondom 1 héttel ezelőtt nem akartál?
egyenlőre én hiszek,ha arra kerül a sor(márpedig ma is jönnek etz-t nézni) akkor úgyis szakértővel megyek és kiderül minden.az már pozitív dolog ha valaki(tulaj) azt mondja áll elébe bármilyen vizsgálatnak.
Hát nem akarom megbántani, de jól van.
Ez nekem nagy balfaszságnak tűnik, hát ha már megvettem a motort nem fogom csak ezért eladni, ez baromság, ha mittudom én szorul helyzetben lenne a család vagy ilyesmi akkor természetes lehet... de így... Ez olyan mint 20 éves haverom vett egy bmwt anyjáék megtudták eladatták vele, akkor amikor már legalább 80at ráköltött...
jobb betartani a szabályokat a szorultabb helyzetekben
ha meg üldöznek sokat nem érsz egy nsr-rel.
ha cross lenne az ok,el tud menekülni.
ha haya lenne az is ok,felvált 2esbe aztán rendőr sehol sincs.
de ez egyikhez sem tartozik.
különben vágom mit akarsz,szerintem keress olyan videot(itt az oldalon is van több) aztán aki felrakta annak kérd el az emilcímét.
hát ha netán a rendörök elkezdenének üldözni :DD jobb félni mint megijedni nem?:P amugy olyan hajlitásra gondoltam hogy tudod mondjuk egy gomb megnyomására felhajlik
ha csak a felénél akarod megtörni akkor az egyszerű hajlítás,ha azt akarod h vízszintes legyen szorult helyzetben annak meg olvass utána.passz
de nsr-re minek is ilyen?
azt mondom 1000es gixxeren elmegy,de ez egy 125ccm-es!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem..méghozzá hogy nemtudjátok hol lehet matricaszettet venni 2003as NSR-hez? nagyon fontos lenne!előre is köszi.. ja és annyi még hogy az ilyen rendszámtartó felhajtást hogy csináljak? v h müxik? Remélem tudjátok mire gondolok
Halla Skacok!Még új vagyok itt még motor sincs a seggem alatt sajna csak jövő nyáron jutok annyi léhez, h esetleg tudjak venni motort...és tapasztalatokat szeretnék szerezni...Esetleg kérhetnék tőletek ilyet...meg kinek milyene van mennyire jó bajok vannak-e vele stb...az ára, évjárata, teljesítménye....?
Mondom nem én akarom eladni! Hanem anyum mert amióta apu vitte egy 600as cbr-el azóta minden gyorsasági az ellensége XD Am ez egy jó nsr...mondom nem sürgetném az eladást, de ha potenciális vevő vagy akk gyere el nézd meg, attól nem kell megvenni...hozhatsz szerelőt is nyugodtan ;P AM 180 ért vettem meg fel kellett hozni nyiregyházárol (250 km) ami oda vissza 500 km és úgy akarom eldani h az utiköltségböl is visszajöjjön vmi...Ha gondolod vegyél fel msn-re
na szóval ezt nem értem...
most vette nemrég R!C$! nevű felhasználo ezt az nsr-t,és most újra fent van,a náluk készült fényképekkel...szóval ő akarja eladni,nem egy kóbor fennmaradt hirdetésről van szó.
210re volt hirdetve,180ért vette,200ért adja.
a kérdés:miért akar eladni valaki egy nemrég vett mocit?nekem elsőnek az jön be,h valami baja van,ami miatt meg kell szabadulni tőle,persze szívesen várom a magyarázatot akár a gazdájától is,mert ha eladó és rendben van,még mindig potenciális vevő vagyok egy jó nsr-re ugyebár.
Meg mondták sokan hogy nem kéne motorozni, de egy igazi motorosra nem hatnak az ilyenek...