Én vettem a motort. Nem is akarom eladni mert kurv*jó, csak az a gáz h anyum még mielött megvettük, akkor is tiltakozott ellene, mer hogy gyorsasági...Hiába magyarázom h ez még nem megy olyan gyorsan meg minden...pff...na mindegy....És kitalálták h vegyek egy endurot v vmi mást csak ngyorsaságit és el kell adom Egyébként én nem sürgetném annyira ezt az eladást... Csak az a baj h sztem még a héten jönnek még megnézni többen is :(
http://www.hasznaltauto.hu/2198059_honda_nsr_1990
ezt a motort nem megvette valaki?és most újra fent van?
pedig arra tuti emléxem h még írtam is neki h én is néztem.
Hello!
Hát úgy néz ki, hogy csak egy napon tudok menni, de akkor tuti motorral. Ha esetleg majd látod az nsr-t akkor állj ott legalább 30percet, mert félóránként tuti leellenőrzöm, hogy minden O.K.
De pénteken beírok, hogy melyik napon megyek. Jah és jöjjön minnél több nsr-es!
Több napos telefonálgatás után végre sikerült szereznem 25/25W-os halogén izzót. Ez az a fajta ami NSR-be(macska illetve két körlámpás) való. +6 db-al többet rendeltem belőle, szóval ezek eladók! 1000Ft /db
Ha valakit érdekel szóljon e-mail-en vagy itt a fórumon.
cső én lehet megyek, de biztosabbat a hét vége felé tudok mondani. Úgy megyünk majd, hogy haverom hozza az én gépemet én meg az övével jövök (mivel nekem még csak félig van meg a nagy A)
És arra ötlet hogy hol vehetnék 25/25w-os ba20d-s halogén izzót? (12V-t persze)
sehol nem lehet kapni basszus. egy helyen találtam, ott meg csak nagyker árusítás van...
szóval ha valaki tud ilyet akkor légyszi ossza meg velem is!
nekem is van ám alkatrészem, volt is a gabi megnézni, de nem tom hogy most kell e neki vagy sokalja e az első lámpáért a 10 ezer ft-ot meg a két oldalsó fejidom elemért plusz egy láncvédőért az 5 ezer ft-ot. Még haveri alapon sem tudom neki olcsóbban adni. De ha esetleg valakinek kell jobb oldali fejidom rész akkor olcsóbban oda tudom neki adni mert neki csak a bal kell, de külön külön meg nem akarom eladni.
Hátsó fogaskerék a pinkmotors-tól 4500 HUF, a telószimering kb 1500 a kettő, most vettem nemrég.
Az IPONE Fork Full Sinthesys 3090 HUF 1L. és 2,6 deci kell telószáranként.
Én vettem a motort. Nem is akarom eladni mert kurv*jó, csak az a gáz h anyum még mielött megvettük, akkor is tiltakozott ellene, mer hogy gyorsasági...Hiába magyarázom h ez még nem megy olyan gyorsan meg minden...pff...na mindegy....És kitalálták h vegyek egy endurot v vmi mást csak ngyorsaságit és el kell adom Egyébként én nem sürgetném annyira ezt az eladást... Csak az a baj h sztem még a héten jönnek még megnézni többen is :(