én most vettem a körlámpáshoz pinkmotorostól 2200 forint hátsó fogaskerék valszeg 6-7-8 lehet nemtom pontosan olaj meg háááát 1-2 deci kb telonként nemtöbb de majd utánnanézek pontan nemtom fejből pinkmotors.hu írsz nekik mailt mi kéne és megmondják mi az ára
hali!
valaki megtudja nekem mondani hogy kb mennyibe kerul honda nsr-re a hatsó fogaskerek?
meg hogy ha a teloszimmering sem a legjobb akkor az mennyi, meg hozza a telo olaj .meg egyaltalan hany deci kell bele 1 liter? 98as evjarat
koszi
Figy...az ősök egész héten nyaralni voltak,nekem meg nincs számlám!Anyuméről akartam intézni!Ma ha minden igaz 4 körül érnek haza!Ha hazajöttek szólok neki hogy utalja át!E-mailen küld már át ujra a számlaszámot!Mert tudom hogy megadtad,csak leellenőrzöm mégegyszer,hogy ugyan az-e!Nem akarom félre utalni...meg gondolom te sem szeretnéd
Volt valaki az újszilvási Devils meetingen innen?Láttam pár nsr-t!Két macskát,meg talán 3-4 körlámpást!Nem aludtam kint...de bementem ésszerintem nagy buli volt
Én tudok pár dolgot viszonylag jó áron, mi kellene? Am nekem is lenne egy kérdésem: szerintetek egy aprilia AF1 vagy RS 4 dugós féknyergét rálehet rakni az NS-re gondolom a méretek nem egyeznek de valahogy össze lehet hozni?
stephan-nak igaza van ez 98as. a színböl is látszik már, meg az alvázszámbol is. anyiban tévedett csak hogy az elejének nem feltétlenül kell lennie ugynannak, de a zdcjc22b vagy e vagy mittomén után tutira wf200001 és wf299999 között kell lennie. egészen biztos hogy 98as a motor. A forgalmiban azért szokott szerepelni egyel fiatalabb évjárat, mert akkor helyezhették forgalomba. de attól még 98as a gép.
1: akkor ez valószínüleg az elveszett nsr mindenki ezt keresi.... az életed innentől veszélyben forog
2: ez nem is nsr hanem egy cbr 900 fireblade nem tünt fel hogy kicsit erősebb is?
Esetleg csak akkor adták el. Nézd meg a forgalmiban az alvázszámot. Ennek kell lennie: ZDCJC22B0WF200001, vagyis ezt úgy értem, hogy az elejének meg kell egyeznie, az utolsó 6 számjegy változik. Ha '99-es lenne, akkor így kezdődne az alvázszáma :ZDCJC22B0XF...... és 6 szám. A motorszámnak meg HIJC20E0000001 és HIJC20E0077001 között kell lennie. Akkor biztosan '98-as. És ami még szintén beazonosítja a gyártási évet : leveszed a nyerget, és van alatta egy matrica. Ha rajta ülnél, akkor az aksi mellett balról van asszem, és van rajta egy olyan hogy NSR125 RW és ebben az RW a lényeg, valamint még egy olyan is van, hogy R127. A színe ahogy látom pedig a "Sparkling red( rouge-blanc-noir )", ami aztán végképp azt jelenti hogy az a '98-as év remekműve. Fel merném rá tenni a motoromat, hogy amiket leírtam az nálad is így van. Ha nem, akkor már valami nem gyári. Nézd csak meg, mert már elég kíváncsi vagyok. Egyébként fasza állapotban van, grat hozzá.
ui.: a forgalmiban meg 95%-ban szar évjárat és teljesítmény van feltüntetve, mint a valós érték.
Most vettem nemrég az nsr-em. Na most nekem az a bajom, mint lacicrm-nek. általában 8ezernél ledadog, néha 10-ig is kiforog. A karbit beállítgattuk de semmi nem változott. Még megtisztítjuk a powerszelepet meg megnézzük a termosztátot. Akinek volt hasonló baja az leírná h mit csinált h jó legyen? Lacicrm írnál pls! Előre is kösz. Széles utat!
valaki megtudja nekem mondani hogy kb mennyibe kerul honda nsr-re a hatsó fogaskerek?
meg hogy ha a teloszimmering sem a legjobb akkor az mennyi, meg hozza a telo olaj .meg egyaltalan hany deci kell bele 1 liter? 98as evjarat
koszi
Mert még mindíg semmit nem kaptam.
2: ez nem is nsr hanem egy cbr 900 fireblade nem tünt fel hogy kicsit erősebb is?
nsr re hol lehet kapni tuning cucokta pl nagyobb henger , kipufogó stb valaki vaéami oldalt tud nekem mondani! nagyon megköszöném !
ui.: a forgalmiban meg 95%-ban szar évjárat és teljesítmény van feltüntetve, mint a valós érték.
Most vettem nemrég az nsr-em. Na most nekem az a bajom, mint lacicrm-nek. általában 8ezernél ledadog, néha 10-ig is kiforog. A karbit beállítgattuk de semmi nem változott. Még megtisztítjuk a powerszelepet meg megnézzük a termosztátot. Akinek volt hasonló baja az leírná h mit csinált h jó legyen? Lacicrm írnál pls! Előre is kösz. Széles utat!