Kurva jó volt a mai túra. 180km-t mentünk összesen és persze az utolsó 10km-en Pesten állított meg a rendőr. Elkérte a papírokat, meg mindent és elvette a forgalmimat azért, mert még nem irattam át a forgalmit a nevemre, mert nem volt pénzem. Pedig ott volt a forgalmi mellett az adásvételi, biztosítás, műszaki vizsga lapja. Tudom az én hibám, de egy kis jószívűség lehetett volna benne... És most sincs kúrvára 30ezer forintom hogy átírassam...
Én meg azt furcsálom, hogy krosszmotort 60e-nél újítanak fel
Szerintem 20 db krosszmotor sem megy annyit egész életében összesen.
Az nsr, ha tényleg nincs kinyírva, akkor kb 40e-et elmegy gyári dugóval.
el lett vele csuszva mert ramhuzta a rendor kormanyt es igy kifizetett mindent de csak azert mert enis megserultem es igy nem lehetett volna rendor tobbe mert birosag lett volna belole de csak a muanyogok tortek ossze rajta es kilettek cserelve nameg a motor vanis kepem a mocirol torve
furcsállom én azt de nagyon hogy 13 000km.-nél újítottad 86000-ot rávertél és csak 70000SK-ért árulod, van egy ismerösöm aki krosszmotrokat árul na az újítja fel a blokkor 60 000km-nél pedig azokat gyilkolják. nem törted össze valamikor?
osszesen 16000km csak az a gond hogy rossz volt az ora es szereztem bontobol mert uzletben 8000sk es ezert 36000km van most benne de ha megnezed a mocit olyan mint az uj
hat szerintem kb meg olyan 40000kmert elmegy jah es nem kellet felujitani csakhat volt aki szponzoralja a felujitast .ahogy erzed en nem kergetlek bele mert sokan vannak ra vevok de megis jobb lenne egy ismeros kezeben tudni a mocit .
faterom nemfogja fel hogy a motoroknál hamarább kell felújíttani a blokkot.és kb. összesen mennyi km. van a mocidban? meghát most ezzel ellehet menni még kb. 17 000 nem?vgay sokat mondok?
Köszi!
Szerintem 20 db krosszmotor sem megy annyit egész életében összesen.
Az nsr, ha tényleg nincs kinyírva, akkor kb 40e-et elmegy gyári dugóval.