Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többi fórumozó..? megéri szerintetek?
dobj egy mailt ide az msn cimeddel ha tenyleg erdekel:mokerjaro@citromail.hu jah 12:00kor leszek csak itt
jah es uj fekbetetek
2003.4honap az evjarata a folytas nincs mar meg olaj alandoan volt cserelve
uj hengeren es dugon+fotengelyen 3000km van,hatulso gumi tiszta uj 500km van rajta lanc szett uj 110km,uj idomok vannak rajta kb 1honaposak,tuning lampa van elol
ezt nézzétek + Ekkora pancsert http://www.youtube.com/watch?v...
Hali !

Érdekelne a 2 kormánykifli

Üdv.: Vasvilla
Akkor ide is beírom. Holnap 10-kor találkozunk a Hungária körúton lévő OMW benzinkútnál, annál, amelyik a vidámpark előtt található (Árpád híd irányába haladva). 3-an vagyunk összesen és megyünk dobogókő felé.
na! na na na naaaa levelet hoztam lájf na na na na naaaa
na !
kösz ! pont ezis nyáron baszódik el vihetem szervizbe átnézetni
Szerintem senki se szop senkit/ semmit. Lehet szimplán szar az akksid
Hello

A motor amiben benne van az szophatja le
amugy érdemes lenne rámérni multiméterrel az akksira levett gyujtással... ha látod hogy van áramfelvétel akkor ugyancsak multiméterrel végigméregetni az elektromos rendszert hol lehet szakadás vagy hasonló gebasz
hello

valami gond van a gépemel csak nem tom mi! valami mindig leszopja az aksimat és nem indul el! mi lehet ennek az oka? mi szophajtja le az aksimat?
de te akkor adod a berugókarod
ez célzás volt hogy adjam oda az enyém?
picsafüst
de nekem kell egy nsr önindító
jáááá... hátrafele áll... amugy gondolom csak a hernyótengely alakja fordított. nincsenek fordítva a sebességek
amugy az nsrben forditva vannak a sebességek? vagy ha nem de akkor is hátrafelé áll a sebeségváltó kar?
CSÁ NSR esek... nektek a karter tulfolyó hová van elvezetve ami a blokkból jön ki a karbi alattt?
arra nincs valakinek tipje, linkje, hogy hol tudnék venni 25/25W-os halogén izzót? Nsr-be persze.
sehol nam találok baszus!
mien évjáratú?mennyi km. van rajta, mennyit mentél az új dugóra(bejáratás céljából :D)kerekek mien állapotúak stb.stb. :D
gyárilag benne van még a folytás?papírok minden van hozzá? mien szinü idomok?86ezer amit ráköltötté az mi?(dugo, gyürük,olajcser...?)
miskolc felé
borsod északi része